Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels izsaukumu uz izlasi atzīmē ar uzvaras vārtiem Polijas kausā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rakels izsaukumu uz izlasi atzīmē ar uzvaras vārtiem Polijas kausā
Deniss Rakels Polijas Ekstraklases mačā
Foto: cracovia.pl

Latvijas futbola uzbrucējs Deniss Rakels izsaukumu uz izlasi atzīmējis ar uzvaras vārtiem Polijas kausa izcīņas spēlē. Šai materiālā uzzināsiet, kā veicies arī pārējiem mūsu futbola leģionāriem.

Polijas kausa 1/16 fināla spēlē Denisa Rakela "Cracovia" izbraukumā tikās ar 3.līgas klubu "Okocimski KS Brzesko". Rakels uznāca uz maiņu tikai 89.minūtē pie rezultāta 1:1, Krakovas vienībai spēlējot vairākumā. Jau pēc minūtes(!) Deniss izrāva savai komandai uzvaru ar 2:1, neļaujot cīņai ieiet papildlaika fāzē. Rakels izmantojis pretinieku vārtsarga rupju kļūdu. Rakels pēc mača uzsvēris, ka ir priecīgs par izsaukumu uz Latvijas izlasi, taču tagad par to cenšas nedomāt, jo nedēļas nogalē Ekstraklasē lielais Krakovas derbijs ar "Wisla".

Atgriežoties pie Polijas kausa izcīņas, "Cracovia" ir lieliskas iespējas pārvarēt arī nākamo kārtu, jo 1/8 finālā pretī stāsies 4.līgas komanda "Ostrovia Ostrów", kas šodien no turnīra sensacionāli izsita Eduarda Višņakova Hožuvas "Ruch". Mūsu uzbrucējs nospēlēja 2.puslaiku, kas sākās pie rezultāta 1:1. Labu iespēju Višņakovam nebija.

Labāk klājās Daniila Turkova Belhatuvas GKS, kas viesos ar 2:1 pieveica "Flota". Uzvaras vārti tika iesisti pēdējā minūtē, taču Turkovs palika uz rezervistu soliņa. Nākamajā kārtā Belhatuva cīnīsies ar Gļivices "Piast".

Dramatiska uzvara arī Sergeja Kožana Tihu GKS, kas neveiksmīgi spēlē Polijas pēc spēka 2.līgā - šodien pret Plockas "Wisla" neizšķirts 2:2 pamatlaikā un papildlaikā, bet uzvara pēcspēles pendelēs ar 4:3. Turklāt GKS 61.minūtē palika mazākumā pie nelabvēlīgā 0:1, pēc tam nonāca zaudētājos ar 0:2, taču prata iesist 85. un 90.minūtē, un nospēlēt 2:2. Vēlāk tātad uzvara 11 metru sitienu sērijā! Kožanam visas 120 minūtes šajā trillerī, pendeli gan viņš nesita. Nākamajā kārtā Tihu vienība cīnīsies ar zemāko līgu klubu "Błękitni Stargard Szczeciński".

Viduvēji Latvijas futbolistiem klājās Krievijas kausa izcīņas 1/16 finālā. Oļega Laizāna "Enisey" ar 2:3 zaudēja "Ufa", mūsu pussarga savainojuma dēļ nebija pieteikumā. Ivana Lukjanova "Volgar" ar 0:1 piekāpās Tulas "Arsenal". Lukjanovs nospēlēja 65 minūtes, pametot laukumu pie 0:1. Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina "Baltika" ar 1:2 zaudēja Premjerlīgas komandai "Kuban". Koliņko palika rezervē, bet Zjuzinam pilna spēle. "Baltika" guva ātrus vārtus un tika priekšā, bet jau pie 1:2 kompensācijas laikā nerealizēja pendeli. Uzvaru no mūsu spēlētāju klubiem guva tikai Aleksandra Cauņas CSKA, kas viesos ar 2:1 uzvarēja "Khimik Dzerzhinsk". Cauņa savainots.

Šveices čempionātā "Sion" bez savainotā Andra Vaņina šovakar mājās ar 0:1 zaudēja "Young Boys". Savukārt Naura Bulvīša un Edgara Gaurača "Aarau" izbraukumā nospēlēja 0:0 ar "Zurich". Gauračs ir savainots, Bulvīša nebija pieteikumā. "Aarau" ieņem 6.vietu.

Kipras čempionātā pie spēlēšanas netika Valērijs Šabala, kura "Anorthosis" ar 0:2 piekāpās čempionei APOEL, kas pirms tam Čempionu līgā tikai ar 0:1 zaudēja "Barcelona".

Portugāles Līgas kausā Igora Labuta "Atletico CP" tikās ar "Gil Vicente", kas spēlē augstākajā līgā, kur gan ieņem pēdējo vietu. Mačā, kurā tika parādītas trīs sarkanās kartītes, "Gil Vicente" uzvarēja ar 2:0. Labuts šai mačā gan nebija pieteikts.

     [+] [-]

, 2014-09-25 08:42, pirms 10 gadiem
Un kas ar Šabalu, spēlē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-25 11:00, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: TVNET zinjaas rakels nodeeveets par iedzeeraaju . vai taa ir taisniiba , ka vinjs dzer?
Viņu izmeta no U21 izlases par dzeršanu.