Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko atgriežas ''Olimpija'' un noslēdz līgumu uz vienu sezonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maksimenko atgriežas ''Olimpija'' un noslēdz līgumu uz vienu sezonu
Vitālijs Maksimenko. Foto: Ļubļanas ''Olimpija''

Slovēnijas klubs ''Olimpija'' oficiāli paziņojusi, ka noslēgusi līgumu līdz 2021. gada 30. jūnijam ar 30 gadus veco latviešu aizsargu Vitāliju Maksimenko, kurš komandā spēlēja no 2018.-2020. gadam. Kopā ar vienību Maksimenko 2019. gadā izcīnīja Slovēnijas kausu.

Šī Maksimenko būs atgriešanās Ļubļanas ''Olimpija'', kurā futbolists spēlēja no 2018.-2020. gadam. Slovēnijas čempionātā aizsargs aizvadīja 42 spēles, kuru laikā izcēlās divas reizes, kamēr starptautiskos turnīros laukumā devās četros mačos. Pēc laika Slovēnijā Maksimenko karjeru izvēlējās turpināt Japānā, kur pārstāvēja Ardijas ''Omiya'', 17 spēlēs vārtus negūstot un saņemot divus brīdinājumus.

2019. gadā kopā ar ''Olimpija'' Maksimenko izcīnīja Slovēnijas kausu. Abas puses vienojušās vēlreiz sadarboties, noslēdzot līgumu līdz 2021. gada 30. jūnijam. ''Priecājos atgriezt Slovēnijā un Ļubļanā, kas ir gandrīz kā manas otrās mājas. Par laiku šeit man vienmēr bijušas tās labākās atmiņas, tāpēc esmu gandarīts par panākto vienošanos. Darīšu visu, kas manos spēkos, lai palīdzētu klubam izcīnīt titulu,'' pēc parakstītā līguma kluba mājaslapai pauda futbolists.

Savas karjeras laikā 30 gadus vecais Maksimenko spēlējis arī tādās komandās kā ''Skonto'', ''Yeovil Town'', ''Brighton'', ''Kilmarnock'', VVV, ''Liepājā'', ''Mattersburg'' un ''Nieciecza''. Latvijas izlases sastāvā Maksimenko devies laukumā 52 spēlēs, gūstot vienus vārtus.

Klubs dibināts 2005. gadā un savas pastāvēšanas laikā divas reizes triumfējis Slovēnijas augstākajā čempionātā.

Izmantotie resursi:
V zmajevo gnezdo se vrača Vitalijs Maksimenko |...