Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tobers nespēlē, ''Lechia'' zaudē pirmās līgas klubam Polijas kausa astotdaļfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tobers nespēlē, ''Lechia'' zaudē pirmās līgas klubam Polijas kausa astotdaļfinālā
Kristers Tobers. Foto: lechia.pl

Šodien no Polijas kausa izcīņas izstājās Kristera Tobera pārstāvētā Gdaņskas ''Lechia'', kas neitrālā stadionā ar 1:3 atzina pirmās līgas vidusdaļas ''Puszcza'' vienības pārākumu. Tobers bija pieteikts spēlei, taču laukumā neizgāja.

Polijas kausa astotdaļfinālā zaudējumu piedzīvoja Kristera Tobera Gdaņskas ''Lechia'', kas neitrālā stadionā ar 1:3 atzina ''Puszcza'' pārākumu, kas ikdienā spēlē Polijas pirmajā līgā un ieņem devīto vietu 18 komandu konkurencē.

Uzvarētājs noskaidrojās otrajā puslaikā. Laika posmā no 54. - 62. minūtei ''Puszcza'' futbolisti guva divus bezatbildes vārtus, panākot 3:1. Lai arī ''Lechia'' piederēja teritoriāls pārsvars, tas netika izmantots. Vienība piedzīvoja zaudējumu un izstājās no tālākas cīņas par Polijas kausu. Tobers tika pieteikts spēlei, taču laukumā nedevās.

Polijas augstākajā čempionātā ''Lehia'' sestdien 13. februārī pret Čenstohovas ''Rakow''. Ekstraklases kopvērtējumā ar 20 punktiem 16 spēlēs Tobēra pārstāvētā vienība atrodas devītajā pozīcijā.