Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Liepa izturējis pārbaudi Čehijas otrās līgas klubā

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Liepa izturējis pārbaudi Čehijas otrās līgas klubā
Kristaps Liepa (#23) pārbaudes spēlē. Foto: Karolina Kabíčková

Pārbaudes laiku Čehijas pēc spēka otrās līgas klubā ''Mas Taborsko'' izturējis Latvijas U-21 izlases centra pussargs Kristaps Liepa, oficiāli ziņo klubs. Savukārt aizsargs Ivo Minkevičs nav spējis izturēt konkurenci un komandā nespēlēs.

Janvāra sākumā uz pārbaudēm ''Mas Taborsko'' aizbrauca divi Latvijas futbolisti - aizsargs Ivo Minkevičs un pussargs Kristaps Liepa, kur viņi piedalījās trīs pārbaudes spēlēs. Vakar vienība savā mājaslapā paziņoja, ka klubs turpinās sadarbību ar Kristapu Liepu, kamēr Ivo Minkevičs nav izturējis konkurenci par vietu sastāvā.

22 gadus vecais pussargs aizvadījis 14 spēles Latvijas U-21 izlasē, gūstot vienus vārtus. Liepam šī būs pirmā komanda ārpus Latvijas. Pagājušajā sezonā viņš pārstāvēja ''Valmiera'', kopā ar to iegūstot bronzas medaļu. Liepa piedalījās 17 čempionāta spēlēs, tikai četrās dodoties pamatsastāvā. Iepriekš viņš Virslīgā pārstāvējis arī tādas komandas kā RFS un ''Metta''.

''Mas Taborsko'' vienība atrodas Dienvidčehijas apgabala Sezimovo Ūsti pilsētā, kur dzīvo nedaudz vairāk par 7000 iedzīvotāju. Klubs pašlaik spēlē Čehijas pēc spēka otrajā līgā, kur pēc 12 nospēlētājām spēlēm 14 komandu konkurencē atrodas izkrišanas zonā - 13.vietā, par vienu punktu atpaliekot no 12.vietā esošās ''Blansko''. Pašlaik komandas atrodas ziemas pārtraukumā, bet spēles atsāksies marta sākumā.

Izmantotie resursi:
https://www.fctaborsko.cz/clanky/a-...

     [+] [-]

, 2021-01-20 10:49, pirms 3 gadiem
Paskat, pat virslīgā vēl nav sākumsastāva spēlētājs, bet jau ticis ārzemēs. Tad jau karjera pieaugušo futbolā būs diža.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 10:58, pirms 3 gadiem
Pareizs solis, jo Virslīga ir pārvērtusies par konveijeru - brazīļu un āfrikāņu pārdošana un pastiprināt sastāvu no balkāniem ir prioritāte. Tāpēc ir jādodas prom, ja gribi spēlēt

     [+] [-]

, 2021-01-20 12:29, pirms 3 gadiem
par Minkeviču nekāds pārsteigums...