Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Mājas spēles mums ir jāuzvar"

Andrejs Siliņš

Gorkšs: "Mājas spēles mums ir jāuzvar"
Kaspars Gorkšs
Foto: Professional Sport

Sestdien 23:05 "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā lielisku iespēju visiem futbola draugiem vērot Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā Londonas kluba "Queens Park Rangers" spēli pret "Ipswich Town", pirms kuras spēlētājs dalījies iespaidos par sezonu.

Gorkšs šosezon QPR rindās aizvadījis jau 17 spēles, taču ar vārtu guvumiem izcelties vēl nav spējis. Varbūt šoreiz Latvijas izlases spēlētājam veiksies labāk? Ekskluzīvu interviju ar K. Gorkšu pirms spēles lasiet VSB mājās lapā viasatsport.lv

"Mums tagad katra spēle ir īpaša. Atlikušas vien 15 spēles, lai iekļūtu pirmajā sešiniekā. Es domāju, ka mājas spēles mums ir jāuzvar, ja gribam šo mērķi sasniegt. Uzstādījums pirms katra mača ir cīnīties tikai un vienīgi par uzvaru. Diemžēl sezonas sākums mums neizdevās kā cerēts, tagad ir jāmēģina atgūt zaudēto," pirms spēles viedoklī par atlikušajām cīņām intervijā dalās spēlētājs.

QPR ir viens no turīgākajiem un ambiciozākajiem "Coca Cola Championship" klubiem. Un ne velti, jo kluba lielākais īpašnieks ir itāļu miljonārs Flavio Briatore, kurš gan vairāk pazīstams kā Formula 1 komandas "Renault" vadītājs. Abas komandas "Coca Cola Championship" (otrā spēcīgākā Anglijas līga) kopvērtējumā ar 47 izcīnītiem punktiem atrodas blakus - "Ipswich Town" ieņem 10. vietu, bet QPR ir par pozīciju zemāk, toties aizvadījusi divas spēles mazāk.

Abas komandas šosezon jau vienu reizi savā starpā ir tikušās. 1. novembrī ar 2:0 savā laukumā pārāki bija "Ipswich Town" futbolisti, bet Gorkšs tireiz spēli noraudzījās no rezervistu soliņa.

Pilnu interviju ar Kasparu Gorkšu lasiet viasatsport.lv

  +4 [+] [-]

, 2009-02-19 13:40, pirms 15 gadiem
Mēs gaidam Kaspar tevi Premjerlīgā!

     [+] [-]

, 2009-02-19 13:41, pirms 15 gadiem
Nu tad sestdien Fūzis

     [+] [-]

, 2009-02-19 14:13, pirms 15 gadiem
A taa speele ierakstaa, kapeec tik veelu?

  +1 [+] [-]

, 2009-02-19 14:18, pirms 15 gadiem
Ieraksts gan, speele saakas 19:20!