Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Varēs redzēt Gorkša spēli

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Varēs redzēt Gorkša spēli
Kaspars Gorkšs cīņas epicentrā
Foto: www.qpr.co.uk

Šodien plkst.19:20 Kaspara Gorkša pārstāvētā "Queens Park Rangers" komanda savā laukumā uzņems "Ipswich Town". Šis mačs ir ļoti nozīmīgs cīņā par kāroto sešinieku, un cīņa būs vērojama gan pa TV, gan internetā.

Spēli tiešraidē pārraidīs pazīstamais telekanāls "Sky Sports 1" (tādējādi maču noteikti varēs redzēt arī internetā), bet plkst.23:05 ierakstā arī "Viasat Sport Baltic".

Pirmā apļa spēlē "QPR" zaudēja Ipsvičā ar 0:2, un toreiz mūsu Gorkšs palika uz rezervistu soliņa. Tagad viss ir mainījies, un Kaspars ir nemainīgs pamatsastāva spēlētājs - viņš lūkos palīdzēt savai "QPR" revanšēties "Ipswich Town". Abi klubi tabulā atrodas blakus, un abi cer pakāpties tuvāk labāko sešiniekam. "QPR" izejas pozīcijas gan ir krietni labākas - ir divi mači rezervē, pie tam šīs dienas spēle būs savā laukumā.

"Ipwich" pēdējās astoņās spēlēs zaudējusi tikai reizi, taču vēl iespaidīgāki ir "QPR" pēdējā laika rezultāti - deviņi nezaudēti mači pēc kārtas un tikai viens zaudējums pēdējās 13 spēlēs. Tiesa, no nezaudētajām deviņām cīņām veseli seši bija neizšķirti, kas arī liedz "QPR" straujāk tuvoties sešiniekam.

Gorkšs pirms spēles sniedza interviju "Viasat Sport Baltic":

Kā notiek gatavošanās spēlei ar "Ipswich Town"?
Mums tagad katra spēle ir īpaša. Atlikušas vien 15 spēles, lai iekļūtu pirmajā sešiniekā. Es domāju, ka mājas spēles mums ir jāuzvar ja gribam šo mērķi sasniegt. Uzstādījums pirms katra mača ir cīnīties tikai un vienīgi par uzvaru. Diemžēl sezonas sākums mums neizdevās kā cerēts, tagad ir jāmēģina atgūt zaudēto.

Šosezon "QPR" rindās esi aizvadījis 17 spēles, bet vārtus neesi guvis. Pērn vēl spēlējot "Blackpool" rindās guvi septiņus vārtus. Kā tu to izskaidrotu?
Varbūt veiksmes trūkums. Šogad pretinieki man pievērš daudz lielāku uzmanību kā pērn. Izdevības ir un līdz sezonas beigām noteikti kādus vārtus jāgūst. Komandas biedri jau par mani zobojas, ka pērn gandrīz ar katru pieskārienu bumbai es esot guvis vārtus, bet tagad slinkojot. Es gan ceru, ka vārti būs. Varbūt tikai vieni, bet kādā nozīmīgā spēlē.

Tu pārī ar Jamaikas izlases spēlētāju Deimionu Stjuartu tiekat uzskatīti par vienu no labākajiem centra aizsargu pāriem visā līgā. Ar kuriem partneriem esi atradis vislabāko saikni laukumā?
Jā, sanāk ka tieši ar Stjuartu visvairāk spēlējam kopā. Mēs esam atšķirīga tipa futbolisti un viens otru papildinam. Arī ārpus laukuma viņš ir lielisks cilvēks. Kopā braucam arī uz komandas treniņiem, tieši arī šobrīd.

Tavas pārstāvētās komandas lielākais īpašnieks un prezidents ir Flavio Briatore, kurš gan vairāk pazīstams kā F1 komandas "Renault" vadītājs. Esi ticies ar bosu klātienē?
Briatori esmu saticis vairākas reizes gan stadionā, gan treniņlaukumā. Viņš futbolā ir iekšā ar sirdi un dvēseli. Ierodas praktiski uz visām mūsu mājas spēlēm un ļoti pārdzīvo, jūt līdzi. Prezidentam ir ļoti liela ambīcijas un mēs cenšamies viņu nepievilt.

Ko "Viasat Sport Baltic" skatītāji var sagaidīt no spēles "QPR" – "Ipswich Town"?
Gan "QPR", gan "Ipswich Town" spēlē uzbrūkošu futbolu. Bumba ir vairāk pa zemi. Komandas ir vienādā situācijā, punktus vajag kā ēst. Es domāju, ka laukumā būs ļoti liela atdeve no abu komandu futbolistiem.

Anglijas Čempionāts, 34. kārta (21. februāris)

Nottingham F. - Derby County
Barnsley - Charlton Athletic
Blackpool - Watford
Coventry C. - Birmingham C.
Norwich C. - Burnley
Plymouth Argyle - Sheffield U.
Reading - Bristol C.
Sheffield W. - Crystal Palace
Southampton - Preston North End
Swansea C. - Doncaster R.
Queens Park R. - Ipswich T.

     [+] [-]

, 2009-02-21 11:51, pirms 15 gadiem
yeee...gorst darbiibaa buus tik jaacer ka izdosies uzvareet!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-21 11:52, pirms 15 gadiem
atdhe.net

  -2 [+] [-]

, 2009-02-21 11:56, pirms 15 gadiem
šodien būs pirmā "banka"

  +2 [+] [-]

, 2009-02-21 12:00, pirms 15 gadiem
uzreiz pēc hoķa, būs labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-21 13:47, pirms 15 gadiem
oh, cik žēl, ka man visus forsos kanālus noslēdza. woohoo!