Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Fertovs iziet medicīniskās pārbaudes Hožuvas "Ruch"

Fertovs iziet medicīniskās pārbaudes Hožuvas "Ruch"
Aleksandrs Fertovs
Foto: fcsevastopol.com

Latvijas izlases futbolists Aleksandrs Fertovs šodien iziet medicīniskās pārbaudes Eduarda Višņakova pārstāvētajā Polijas klubā Hožuvas "Ruch".

26 gadus vecais Fertovs ir JFC "Skonto" audzēknis, kurš profesionālo karjeru sāka "Olimpā", bet kopš 2008. gada pārstāvējis Rīgas "Skonto", aizvadot tajā vairāk nekā 100 spēles un vienreiz, 2010. gadā, kļūstot par Latvijas čempionu. Kopš 2009. gada Fertovs pārstāv arī Latvijas izlasi, kurā aizvadījis 27 spēles.

Šogad Fertovs pārstāvēja Ukrainas klubu "Sevastopol", taču jūnija beigās nestabilās politiskās situācijas dēļ klubs beidza pastāvēt un lauza līgumus ar visiem spēlētājiem.

Atgādinām, ka augusta beigās "Ruch" komandai beidzot oficiāli pievienojās Latvijas izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs.

Polijas čempionāta kopvērtējumā "Ruch" ar septiņiem punktiem astoņos mačos pašlaik ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
katowickisport.pl

  +4 [+] [-]

, 2014-09-16 15:40, pirms 10 gadiem
Prieks par to,jo viņam tiešām vajag spēļu praksi kā izlases špīleram!

     [+] [-]

, 2014-09-16 23:13, pirms 10 gadiem
Super! Skaidrs, ka kā izlases spēlētājam pēc iespējas ātrāk vajadzēja klubu. Sevastopolē, cik nu paspēja, sevi teicami parādīja un prieks, ka tagad varēs turpināt sevi labā līmenī apliecināt.