Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra iegūst Baltkrievijas Superkausu, Vaņinam noraidījums

Krišs Upenieks

Dubra iegūst Baltkrievijas Superkausu, Vaņinam noraidījums
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Baltkrievijas Superkausa izcīņā triumfējusi Kaspara Dubras pārstāvētā BATE, kas finālspēlē ar 2:1 pieveica Soļigorskas ''Shakhtyor''. Ne tik veiksmīgs iznākums Andrim Vaņinam, kurš 68. minūtē nopelnīja sarkano kartīti, atstāja komandu mazākumā, un ''Sion'' ar 2:3 piekāpās ''Young Boys''.

Baltkrievijas Superkausa spēlē pagājušās sezonas čempione Borisovas BATE spēkojās ar Soļigorskas ''Shakhtyor''. Jau pēc spēles pirmā puslaika BATE bija vadībā ar 1:0, bet komfortablāku pārsvaru spēles 59. minūtē padarīja Vitālijs Rodionovs. 82. minūtē BATE iesita savos vārtos, taču glābt spēli Soļigorska nespēja, un BATE ieguva pirmo titulu šajā sezonā.

Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Dubra devās BATE komandas sākumsastāvā un nospēlēja pilnu spēli. Baltkrievijas augstākās līgas čempionāts sāksies 2. aprīlī, kad čempione BATE viesosies pie Brestas futbolistiem.

Pāragri Šveices čempionātā spēle šovakar noslēdzās Latvijas izlases pamatvārtsargam Andrim Vaņinam. Spēlē pret ''Young Boys'' 68. minūtē pie rezultāta 2:1 par labu ''Sion'', kad pretinieku uzbrucējs izskrēja vienatnē pret Andri, pameta bumbu garām vārtsargam un pēc tam meistarīgi krita - atkārtojumā varēja redzēt, ka Vaņins uzbrucēju neaizskāra, un sekojošā neizpratne no ''Sion'' futbolistiem bija saprotama.

Tā kā noteikumu pārkāpums bija soda laukumā, sekoja arī 11 metru soda sitiens, ko ''Young Boys'' realizēja, bet spēles 90. minūtē viena spēlētāja pārsvaru izmantoja maksimāli, izraujot laimīgu uzvaru ar 3:2. 20. martā ''Sion'' spēle savā laukumā pret čempionāta pārliecinošu līderi ''Basel'', kad būs jāiztiek bez Vaņina, kuram vienas spēles diskvalifikācija.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-13 17:42, pirms 9 gadiem
Simulanti hrenovie!

  +1 [+] [-]

, 2016-03-13 17:45, pirms 9 gadiem
Neviens nevar atcelt nakamas speles izlaisanu? Biku stulbi, del simulanta zaudet so speli un izlaist nakamo.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-13 17:50, pirms 9 gadiem
Kaa nav kauna tam kritušajam gulbim?!

     [+] [-]

, 2016-03-13 17:55, pirms 9 gadiem
Šitais pārspej visu šitā daivot tas ir pipēc būtu gājis Peldēšana ar šitādu nirsānu labi panākumi neizpaliktu tas ir pipec
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-13 20:09, pirms 9 gadiem
NHLĀ laikam bija ka arī pēc spēlēm pēc videoatkārtojuma deva noraidījumus simulantiem, vai arī es kļūdos? Tas tikai būtu normāli ja tā darītu vissi, ja video tik tiešām viss ir tika labi redzems. Tiesnesim pārmest īsti nevar. Ja nu vienīgi varēja aizmuguri fiksēt. Bez video tur nevar redzēt ka neskar Vaņins spēlētāju. No citas puses, spēlēs kurās ir video translācija, varētu ieviest katrai komandai protestu iespēju un likt tiesnesim iet skatīties atkārtojumu. Katrai komandai , piemēram, 2 reizes mačā. Ja protests apstiprinās, tad iespējas nedzēšās, ja neapstiprinās tad viena dzēšās.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-13 20:13, pirms 9 gadiem
Tas arī vairotu futbola popularitāti, jo mājinieki būtu ieinteresēti filmēt un pārraidīt futbolu. Protams, ne vienmēr tas būs augstākajā kvalitātā, bet, piemēram, aizmugures jau nu varētu fiksēt.