Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Silagailim punkts pret "BATE", Starkovam zaudējums, Ivanovs nespēlē, Čekulajevam dublis

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Silagailim punkts pret "BATE", Starkovam zaudējums, Ivanovs nespēlē, Čekulajevam dublis
Aleksandrs Starkovs nav uzvarējis piecās spēlēs pēc kārtas
Foto: www.fcbaku.com

Nedēļas nogalē aizritējušas vairāku ārzemju futbola līgu spēles ar Latvijas futbolistu piedalīšanos. Aizsarga Artūra Silagaiļa pārstāvētais "Dnepr" neprata nosargāt uzvaru Baltkrievijas čempionāta spēlē pret "BATE", bet Aleksandra Starkova trenētais "Baku" piekāpās Rita Krjaukļa "AZAL".

Baltkrievijas futbola čempionātā tuvu sensācijai bijusi Artūra Silagaiļa pārstāvētā "Dnepr", kas savā laukumā gandrīz trīs tūkstošu skatītāju klātbūtnē nospēlēja 1:1 ar vareno "BATE". Izlīdzinājumu viesi panāca 87. minūtē. Interesanti, ka komandas spēli noslēdza desmit spēlētāju sastāvos, bet otrā puslaika vidū "BATE" nerealizēja pendeli. Silagailim laukumā visas 90 minūtes. "Dnepr" šis bija pirmais punkts jaunajā sezonā.

Azerbaidžānas futbola čempionātā neveiksmes turpina vajāt Aleksandra Starkova trenēto "Baku", kas nav uzvarējusi jau piecās spēlēs pēc kārtas. Kārtējā cīņā ar 0:1 tika atzīts "AZAL" pārākums. Ritus Krjauklis uzvarētāju rindās laukumā devās 83. minūtē. No rezervistu soliņa "Karabakh" neizšķirtu ar "Khazar" (0:0) noskatījies Andrejs Rubins, bet Kristaps Grebis 60 laukumā pavadītajās minūtēs palīdzēja "Ganja" tikt pie neizšķirta pret "Mugan" - 1:1.

Turnīra tabulā "Karabakh" ir trešā, Krjaukļa "AZAL" ir vietu zemāk, bet tālāk seko Karlsona "Inter", Starkova "Baku", Pāvela Doroševa "Qabala", bet devītā ir "Ganja".

Uzbekistānas čempionāta pirmajā vietā joprojām atrodas Andreja Perepļotkina "Nasaf", kas piektās kārtas spēlē ar 3:0 sagrāva "Neftchi". Andrejs laukumā pavadīja 45 minūtes, pēc kā tika nomainīts. Pāvela Davidova "Mash'al" nospēlēja 0:0 ar "Kizilkum".

Kiprā pie uzvaras viesos pār Larnakas futbolistiem (3:1) tika Pafosas "AEP", bet mūsu Andrejs Pavlovs šoreiz nespēlēja. Pie spēlēšanas Turcijas Superlīgā nav ticis arī aizsargs Deniss Ivanovs, bet viņa pārstāvētais "Sivasspor" viesos ar 2:1 pārspēja "Buyuksehir", nostabilizējoties 15. vietā. Slavenais "Galatasaray" Denisu ar partneriem apsteidz tikai par vienu pozīciju.

Diskvalifikācijas dēļ "Ergotelis" spēli Grieķijas čempionātā spiests bijis izlaist Māris Verpakovskis, bez kura ierindā komanda viesos ar 0:1 piekāpās "Kerkyra". Čehijas 1. līgā neizšķirts Maksima Uvarenko pārstāvētajai "Jihlava", kas nospēlēja 1:1 ar "Tescoma Zlin". Maksimam visa spēle.

Igaunijas čempionātā ar diviem vārtu guvumiem atzīmējies Aleksandrs Čekulajevs, kurš palīdzēja Narvas "Trans" ar 3:0 sagraut "Paide Linnameeskond". Čekulajevam pilna spēle, bet Aleksandrs Abramenko palika rezervē.

Ungārijā četrus vārtus ielaidis Vitālijs Meļņičenko, pie tam divus no tiem kompensācijas laikā, bet viņa "Szolnok" ar 2:4 piekāpās "ETO". Pēc ilga pārtraukuma "Lombard Papa" pamatsastāvā uzspēlējis pussargs Vadims Žuļevs, kuram izdevās palīdzēt savai komandai ar 1:0 izbraukumā pārspēt "Kecskemet". Žuļevam laukumā 90 minūtes.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Ўзбекистон Профессионал футбол Лигаси расмий...
Football.By : Футбол в Беларуси, Европе и мире,...
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
Eesti Jalgpalli Liit
FC Vysočina Jihlava - oficiįlnķ strįnky

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-04-11 21:40, pirms 13 gadiem
cikos sākas spēle?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-11 21:59, pirms 13 gadiem
Azerbaidžānas futbola čempionātā neveiksmes turpina vajāt Aleksandra Starkova trenēto "Baku", kas nav uzvarējusi jau piecās spēlēs pēc kārtas. Kārtējā cīņā ar 0:1 tika atzīts "AZAL" pārākums

Nav guņas, nav rezultāta!
Tā tam bija jābūt!

  +3 [+] [-]

, 2011-04-11 22:28, pirms 13 gadiem
Nu vo starkovs driz vares iet trennet Latvijas 1 ligas komandu, gan jau ilgi taa nenoturesies, un cerams ari pazudiis no LV izlases

     [+] [-]

, 2011-04-11 23:16, pirms 13 gadiem
Starkovam neiet. Žēl. Vai tiešām visa slavas dziesma jau izdziedāta? Neticu. Prieks, ka Žuļevs beidzot tā normāli pie vārda ticis un Čekulajevs atgriezies un Igaunijā močī golus visiem pēc kārtas. Pārējie? Nekā pozitīva... Ja nu vienīgi Krjaukļa uzvara un tas, ka Silagailis var beidzot normālā klubā pamatsastāvā spēlēt. Citi vai nu nespēlē vai arī ir zaudējumi. Lai veicas.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-12 18:41, pirms 13 gadiem
0-1 Starkova mīļākais rezultāts