Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Par Rakelu interesējas Polijas bagātākais klubs "Legia"

Rolands Eliņš

Par Rakelu interesējas Polijas bagātākais klubs "Legia"
Deniss Rakels
Foto: Cracovia.pl

Polijas medijs „Sport.pl” vēsta, ka par Latvijas izlases uzbrucēju Denisu Rakelu interesi izrāda transfēru periodā aktīvi noskaņotais Varšavas klubs „Legia”, kurš uzsācis sarunas ar futbolista pārstāvjiem.

Varšavas „Legia” pēc sezonas pirmās puses ieņem otro vietu Ekstraklasē, taču blāvi nostartēja Eirokausos un to savu vislabāko sniegumu nerādīja. Uz lielas jautājuma zīmes arī līgas rezultatīvākā spēlētāja Nemanjas Nikoliča palikšana komandā, jo viņš saņēmis labus piedāvājumus Anglijā, un „Legia” gatavojas ļoti aktīvam janvāra transfēru periodam, proti, tiek plānota vismaz 3-4 augsta līmeņa spēlētāju piesaiste.

Polijas mediji vēsta, ka „Legia” sazinājusies arī līgas otra rezultatīvākā spēlētāja Denisa Rakela pārstāvjiem. Rakela līguma izpirkšanas cena „Cracovia” komandā ir pusmiljons eiro, kas Varšavas bagātajam klubam (sezonas budžets apmēram 30 miljonu, vismaz divreiz vairāk nekā visiem citiem poļu klubiem) lielas problēmas nesagādātu.

Pagaidām gan tās ir tikai sarunas, turklāt tās noteikti iespaido fakts, ka „Cracovia” un „Legia”šobrīd ir tiešās konkurentes. Krakovas komanda ieņem trešo vietu līgā, no „Legia” atpaliekot par četriem punktiem. Jāatgādina, ka "Cracovia" treneris publiski izteicis cerību, ka Rakels tomēr paliks komandā vēl vismaz līdz vasarai, bet Rakels šādu iespēju novērtēja ar apmēram 50% ticamību.

Tikmēr Hožuvā kopā ar „Ruch” komandu uz treniņnometni devies Aleksejs Višņakovs. Viņam joprojām pārbaudāmā statuss, turklāt Katovices reģiona ziņu portāls vēsta, ka galveno treneri Valdemara Fornaliku par savu vietu komandā viņš vēl nav pārliecinājis un ļoti svarīga būs tieši šī sešu dienu treniņnometne, kurā devušies 26 spēlētāji, starp tiem vēl divi bez garantētiem līgumiem.

Izmantotie resursi:
Legia szykuje wielkie uderzenie! Teraz m.in....
Ruch Chorzów jedzie na obóz do Rybnika - Ruch...
Budżety klubów ekstraklasy. Legia miażdży...

  -3 [+] [-]

, 2016-01-11 15:55, pirms 9 gadiem
Putins, jaunais gads, feisbuks.

     [+] [-]

, 2016-01-11 16:57, pirms 9 gadiem
Kā labaak?
Varbuut pariet uz Varšavu?

     [+] [-]

, 2016-01-11 18:00, pirms 9 gadiem
Nu ne jau pie tiešajiem konkurentiem.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-11 18:53, pirms 9 gadiem
Onslovs rakstīja: Putins, jaunais gads, feisbuks.
Kas tā bija par bildi?

     [+] [-]

, 2016-01-11 21:40, pirms 9 gadiem
Cracovia neērtā situācijā ar tik mazu izpirkuma naudu, kas līgumā ierakstīta. Legiai tas būs tīrais sīkums. Domāju tiešajiem konkurntiem labprātīgi nepārdos un vai nu paturēs Rakelu pie sevis vai pārdos uz citas valsts čempionātu.

     [+] [-]

, 2016-01-11 21:42, pirms 9 gadiem
Tikmēr kā ziņo Jūrmalas Spartaks un pats klubs, Daniils Ulimbaševs devies pārbaudē uz Čehiju 1. SC Znojmo.

1.SC Znojmo FK

     [+] [-]

, 2016-01-11 23:25, pirms 9 gadiem
Pie konkurenta pāriet nedrīkst
Nīke novērsīsies

     [+] [-]

, 2016-01-12 00:00, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Cracovia neērtā situācijā ar tik mazu izpirkuma naudu, kas līgumā ierakstīta. Legiai tas būs tīrais sīkums. Domāju tiešajiem konkurntiem labprātīgi nepārdos un vai nu paturēs Rakelu pie sevis vai pārdos uz citas valsts čempionātu.
Latviešu futbolistiem ir baigi slikta tradīcija pēc skaļa transfēra sākt slikti spēlēt. Varbūt tomēr ir vērts ar Crakovia vienoties par labāku līgumu un palikt tur, kur pašlaik spēle iet, nevis skriet uz krutāku klubu, kur var spēle neaiziet, sāks deldēt beņķi un pēc gadiem diviem jau vairs nevienam viņu nevajadzēs. Tādu piemēru mums pietiekami - kaut vai Verpakovskis Kijevā un Rudņevs Hamburgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-12 17:27, pirms 9 gadiem
Carloz
Rudnevs ilgi vel pec transfera bija pieprasīts diezgan solīdā līmenī, 10+ goli Bundeslīgas debijā ir loti labi. Laika gaitā gan uzticība vina kritās un nu neko.