Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zaudē Rubins ar Karlsonu un Štolcers, Soloņicinam neizšķirts pret pastarīti

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Zaudē Rubins ar Karlsonu un Štolcers, Soloņicinam neizšķirts pret pastarīti
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Šodien Azerbaidžānas čempionātā futbolā sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter", kas ar 0:2 piekāpās "Baku". Savukārt Anglijā "Conference South" zaudējumu cietis Andreja Štolcera "Bath City".

Baku derbijs starp "FK Baku" un "Inter" Azerbaidžānas futbola čempionāta 14. kārtā trešdienas pēcpusdienā tribīnēs pulcēja 200 skatītāju. Pirmais puslaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem, lai gan labas iespējas atklāt rezultātu bija abām vienībām. Otrajā puslaikā "Baku" guva divus bezatbildes vārtus, nodrošinot uzvaru ar 2:0, kamēr "Inter" nekādīgi nespēja atslēgt mājinieku komandas vārtus. Andrejs Rubins "Inter" sastāvā laukumā pavadīja visu spēli, bet Ģirts Karlsons izgāja uz maiņu 65. minūtē pie rezultāta 0;1, taču neko saglābt nespēja.

Ar 27 punktiem 14 mačos "Inter" joprojām saglabā līderpozīcijas čempionātā, tiesa gan, "Karabakh" ir tikpat punktu, bet spēle mazāk. Šodien mačus aizvadīs arī Genadija Soloņicina pārstāvētā "Simurq", kas uzņem pēdējā vietā esošo "Standart". Uzvaras gadījumā "Simurq" apsteigs "Inter" un vismaz uz kādu laiku būs čempionāta līdere. Par šīs spēles iznākumu ziņosim vēlāk.

Savukārt Anglijas "Conference South" līgā vakar Andreja Štolcera pārstāvētā "Bath City" izbraukumā 434 skatītāju klātbūtnē ar 0:2 piekāpās "Braintree Town". Šis bija "Bath City" pirmais zaudējums pēdējo pāris mēnešu laikā. Štolcers laukumā šoreiz aizvadīja visas 90 minūtes, neizmantojot vienu labu iespēju gūt vārtus.

Izmantotie resursi:
pfl.az
azerisport.com
thisisbath.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2009-12-09 16:14, pirms 15 gadiem
skatītāju tikpat kā virslīgā mūsu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-12-09 18:48, pirms 15 gadiem
Bet Ģirts Karlsons izgāja uz maiņu 65. minūtē pie rezultāta 0:1, taču neko saglābt nespēja. Kad viņš kautko ir glābis vispār? Izlasē nesit, te nesit... Bet naudu prasa lielu par spēlēšanu.

     [+] [-]

, 2009-12-09 19:01, pirms 15 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Bet Ģirts Karlsons izgāja uz maiņu 65. minūtē pie rezultāta 0:1, taču neko saglābt nespēja. Kad viņš kautko ir glābis vispār? Izlasē nesit, te nesit... Bet naudu prasa lielu par spēlēšanu.
da lox tas KARLSONS na... viņš vispar spele izlease butu ņemuši labak Gaurucu vai Rudņevu nevis to KARLSONU

  +1 [+] [-]

, 2009-12-09 19:01, pirms 15 gadiem
Karlsons ja nesitis iekša.. tada sajuta ka savos vartos saks sist.. lai vismaz ar kko izceltos..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja