Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Laizāns sezonu noslēdz ar zaudējumu, Rubins netiek pieteikumā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laizāns sezonu noslēdz ar zaudējumu, Rubins netiek pieteikumā
Juris Laizāns
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas 1. divīzijā pēdējo sezonas maču aizvadījis Belgorodas "Salyut", kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās "Luch-Energiya". Latvijas izlases pussargs Juris Laizāns laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Belgorodas "Salyut" jau pirms sezonas pēdējā mača bija zaudējis jebkādas izredzes saglabāt vietu Krievijas 2. spēcīgākajā līgā, tādēļ pēdējam mačam bija tikai prestiža nozīme. Pielikt punktu sezonai ar uzvaru savā laukumā neizdevās, un tika piedzīvots zaudējums "Luch" komandai ar 0:1. Juris Laizāns laukumā pavadīja visas 90 minūtes, pirmā puslaika izskaņā nopelnīja brīdinājumu, kā arī izpildīja vairākus sitienus no nesliktām pozīcijām, taču vārtus gūt nespēja. Krievijas 1. līgā Laizāns aizvadīja deviņas spēles un guva vienus vārtus. Turnīra tabulā "Salyut" palika 18. vietā 20 komandu konkurencē.

Azerbaidžānas futbola čempionātā aizvadītas pirmās 12. kārtas spēles. Andreja Rubina "Karabakh" vakar vakarā savā laukumā ar 3:0 pieveica "MOIK". Andrejs Rubins traumas dēļ netika pieteikts mačam. Šodien Pāvela Doroševa "Qabala" parūpējās par pārsteigumu, savā laukumā ar 1:0 pārspējot "Khazar Lankaran".

Pāvels Doroševs uzvarētāju vārtus droši sargaja visas 90 minūtes, bet Deniss Romanovs palika rezervē, vietu pamatsastāvā atvēlot Kamranam Agajevam.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
РосГосСтрах Первенство России по футболу:...

  +4 [+] [-]

, 2010-11-06 15:31, pirms 14 gadiem
Sezonu noslēdz tāpat kā katru spēli, kuru viņš spēlē.
Tā sejas izteiksme bildē vienkārši iespārda. Tāda ir aptuveni viņa rakcija, kad viņš saņem bumbu un domā: "Ko pie velna man ar šito darīt?"

     [+] [-]

, 2010-11-06 15:53, pirms 14 gadiem
Rubinam, ja kas, ir trauma...

     [+] [-]

, 2010-11-06 16:07, pirms 14 gadiem
A.Abramenko guvis uzvaras vārtus,palīdzot savai Trans vienībai ar 2:1 uzvarēt s.kalev vienību.

     [+] [-]

, 2010-11-06 17:43, pirms 14 gadiem
Ivars no Liepaajas rakstīja: Sezonu noslēdz tāpat kā katru spēli, kuru viņš spēlē.
Tā sejas izteiksme bildē vienkārši iespārda. Tāda ir aptuveni viņa rakcija, kad viņš saņem bumbu un domā: "Ko pie velna man ar šito darīt?"
Njā un Skonto šitādu kādreiz par 3,9miljoniem pārdeva, smiekli nāk.