Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs: "Čempionu līgā, viennozīmīgi, uzvarēs "Barcelona""

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračs: "Čempionu līgā, viennozīmīgi, uzvarēs "Barcelona""
Edgars Gauračs cīņā par bumbu
Foto: onedivision.ru

Latvijas futbolists Edgars Gauračs turpina savas gaitas Krasnojarskas klubā "Yenisey". Ar trīs vārtu guvumiem viņš kļuvis par rezultatīvāko komandas spēlētāju, kā arī iekarojis vietējās publikas simpātijas. Intervijā Krasnojarskas portālam newslab.ru viņš stāsta par iespaidiem jaunajā dzīvesvietā, kā arī pauž savas simpātijas pret "Barcelona".

Edgars Gauračs savas karjeras laikā no Rēzeknes paspējis aizceļot uz Itāliju, atgriezties mājās, doties spēlēt uz Rumāniju un Moldovu, bet tagad apmeties Krasnojarskā, kur izbauda spēlēšanu vietējā "Yenisey", kas cīnās Krievijas Nacionālajā līgā. Septiņos aizvadītajos mačos viņam trīs vārtu guvumi (puse no komandas iesistajiem vārtiem), kas ir labākais rādītājs savā komandā, kā arī vieta TOP10 visā līgā. Jau tagad viņš kļuvis par vietējās publikas mīluli. Intervijā newslab.ru uzbrucējs atskatās uz līdz šim aizvadīto karjeru, futbolu Krasnojarskā, kā arī stāsta par saviem hobijiem un ikdienu. Liela daļu tēmu jau vairākkārt tikušas pārcilātas Latvijas presē, tādēļ pievērsīsimies līdz šim maz pieminētajam.

Edgars uz interviju ierodas ar taksometru, jo pie savas mašīnas vēl nav ticis, toties dzīvoklis gan ir atrasts, un pavisam drīz uz Krasnojarsku pārcelsies arī viņa ģimene. Intervijas sākumā Gauračs skaidro, ka viņa uzvārds krievu valodā pareizi jāraksta ar "s" galotnē, jo šis jautājums daudziem sagādājis galvassāpes. Ķeramies pie lietas!

"Es nekad nedomāju, kāds ir minimālais uzdevums izbraukumu spēlēs. Uz katru maču jādodas ar domu par uzvaru. Nevaru saprast, kā var teikt: "Mēs dodamies spēlēt ar domu par četriem punktiem." Savas karjeras laikā vairākus gadus pavadīju Itālijā, kur arī izaugu kā futbolists. Itālijā man iemācīja, kā jāuzvedās laukumā un ārpus tā. Patika cilvēki, arī virtuve. Bija iespējas tur uzturēties arī ilgāk, taču pieņēmu izaicinājumu cīnīties Eiropas līgā. Labprāt atgrieztos Itālijā, bet tam man nepieciešams progresēt."

Edgaru žurnālists paslavē par to, ka viņš ir ļoti runīgs un atklāts, kas ir nepierasti uz citu vietējo spēlētāju fona. Uz to Gauračs atbild, ka arī Latvijā cilvēki ir visnotaļ noslēpumaini. Edgars atklāja, ka šobrīd viņš meklē savam nepilnus trīs gadus vecajam dēliņam futbola treneri, kurš ar viņu darbotos individuāli, jo mazajam ļoti patīk spēlēt futbolu, pie tam arī ļoti labi sanāk.

"Man ļoti patīk Krasnojarskas treniņbāze, te ir visi nepieciešamie apstākļi spēlēšanai. Ļoti patīkami, ka publika mani ir pieņēmusi ļoti silti, atbalsta. Ja satiek uz ielas, vienmēr novēl veiksmi. Manuprāt, mūsu vienības galvenais spēks ir vienotībā - mums nav iedalījumu vietējos vai leģionāros, visi esam draudzīgi. Kopīgi dodamies uz vakariņām, kāds to dara ar ģimeni un bērniem, kāds viens pats," par komandu un iespaidiem Krasnojarskā stāsta Gauračs.

"Ja runājam par maniem hobijiem, man patīk spēlēt tenisu, kā arī klausos mūziku. Savulaik piestrādāju arī par dīdžeju, ko brīžiem daru arī šeit. Pirms spēlēm un treniņiem lieku puišiem uzkurinošu mūziku!"

Noslēgumā Edgars atklāj, ka, viņaprāt, pasaules labākā komanda ir "Barcelona": "Spēlēju futbolu arī virtuālajā pasaulē. Spēlēju par "Barcelona", jo tajā ir Mesi, kurš vienatnē var apspēlēt visus pretiniekus. Čempionu līgā, viennozīmīgi, uzvarēs "Barcelona". Šai komandai nav līdzvērtīgu."

Izmantotie resursi:
Красноярск: новости, афиша, кино, статьи,...

  +3 [+] [-]

, 2011-05-05 20:49, pirms 13 gadiem
BS

  +8 [+] [-]

, 2011-05-05 20:53, pirms 13 gadiem
futbola eksperts.. :d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-05-05 21:04, pirms 13 gadiem
Es gan tev negribeetu piekrist... Domaaju, ka buus loti liidziigas speeles!!!

  +3 [+] [-]

, 2011-05-05 21:05, pirms 13 gadiem
a ko tas vaartsargs bildee dara?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-05-05 21:08, pirms 13 gadiem
spele notiek anglija neaizmirstiet un pendeles Mancestera ir loti laba

  +3 [+] [-]

, 2011-05-05 21:10, pirms 13 gadiem
aha sk. nu tad taa viena buus loooti interesanta!! par MU
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-05-05 21:15, pirms 13 gadiem
Zabej ,tam nenotikt! MU panjems

  +4 [+] [-]

, 2011-05-05 21:15, pirms 13 gadiem
Nu ja jau pats EDGARS GAURAČS ta saka, tad jau noteikti ta arī būs!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-05-05 21:51, pirms 13 gadiem
Trendy rakstīja: Nu ja jau pats EDGARS GAURAČS ta saka, tad jau noteikti ta arī būs!!
bessī ka Edgars jau pateica rezultātu, pat nav īsti jēgas lupīt finālu

  -4 [+] [-]

, 2011-05-05 21:57, pirms 13 gadiem
nesaprotu autor kaadaa sakaraa tev jaaliek par ko ir paarliecinaats kautkaads gailis Gaurach, sorry rakstiishu ar mazo jo vinsh ir nulle mqanaa skatiijumaa, kaa taa vispar var izteikties,, paarliecinaats,, , taads idiots, eksperts atradies, gailis tu esi gaurach

  -3 [+] [-]

, 2011-05-05 22:01, pirms 13 gadiem
tas ka tev barca ir miilaakaa komanda nenoziimee ka vini vieoziimiigi vinees
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-05-05 22:50, pirms 13 gadiem
Viennozīmīgi? Es domāju, ka futbolā viennozīmīgi uzvarētāju noteikt ir praktiski neiespējami (ja vien nespēlē Latvijas valstsvienība ) un vel jo vairāk tādā turnīra stadijā..

  -3 [+] [-]

, 2011-05-05 22:56, pirms 13 gadiem
triisis rakstīja: Nu bļin,ja tiesnesis noticēs spāņu teātrim, tad būs vienkārši psc. Jau 10 gadu atbalstu MU un to arī turpināšu darīt. Tas ir futbols nevis teātris!!!
Same here par tiem 10 gadiem I'm red till i'm dead!

     [+] [-]

, 2011-05-05 23:10, pirms 13 gadiem
Tas ir vairak ka skaidrs,ka finalu izskirs tiesnesis.Ja iekritis uz pretigo barcas simulesanu,tad MU nav izredzu,bet ja iedos barcai paris kartites par daivingu,tad spele var but loti interesanta.

  +6 [+] [-]

, 2011-05-05 23:13, pirms 13 gadiem
Pedejie tris gadi:

CL kauss
Karala kauss
3 liigas kausi
CL pusfinaals
Vismaz vel viens CL finaals
Vel tur viena trofeja bija, neatceros

Protams lidzvertigu nav, neatkariigi no taa ka shi gada finaals beigsies. Barcelona panaakumi ir sveetki futbolam. Tas kas neredz Barcelona parakumu ir ar shauru pieriiti. Man liekas shogad spelejot pret Barca nevienai komandai nav bijusi bumbas kontrole virs 40 % Vinji spele kaa uz Play Station
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: micers9
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-05-06 00:20, pirms 13 gadiem
micers9 rakstīja: taadiem vaartu sargiem gailis gaurachs shat tad iebaksta kaadu golu, taa nu vinsh ir, bled eksperts hujeva atradies, taads tizlenis tu gaurach esi, padomaa ko runbaa beernudaarzs, vienoziimiigi, redzams ka futbolists tu neesi nekaads, un eksperts arii.....gailis gan tu esi
es saprotu,var patikt vai nu nepatikt kāds spēlētājs,bet ar tādiem vārdiem mētāties nevajag....nu ja nu tu vienīgi arī dzīvē esi spējīgs viņam paskaidrot kapēc tu viņam piešķir šādu "titulu",bet te aiz monitora,tas ir zemiski

     [+] [-]

, 2011-05-06 01:06, pirms 13 gadiem
Muļķības Gaurač!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

     [+] [-]

, 2011-05-06 09:18, pirms 13 gadiem
Gauračs, Tu esi gauračs! Ja vārtus gūs tikai MU, kā var uzvarēt Barsa?

     [+] [-]

, 2011-05-06 09:44, pirms 13 gadiem
Ja Barcai ir labākais uzbrukums pasaulē, tad MU ir labākā aizsardzība...
uzbrukums vinnē spēles, aizsardzība čempionātus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-06 10:50, pirms 13 gadiem
dikti jau nu objektīvi te MU fani izrunājas!
Esmu par Barcu, gribu, lai viņi vinnē, bet vai tas notiks, parādīs tikai spēle, kas diemžēl notiks Londonā, nez vai angļi masveidā izsvilps Mančestru. Tiesnešu faktors būs svarīgs, bet visu izšķirs meistarība, nevis teātris.
Un lūdzu nebrauciet virsū Edgaram, viņš diezgan labi uzsācis sezonu, par ko ta viņam pārmest?

     [+] [-]

, 2011-05-06 18:01, pirms 13 gadiem
Fināls būs saistošs. Neko nevar paredzēt. Divas ļoti līdzīgas līmeņa komandas, kurām katrai ir savi atšķirīgi trumpji. Redzēsim, kura labāk tos spēs izmantot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja