Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Laizāna "Salyut" atvadās no 1. divīzijas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laizāna "Salyut" atvadās no 1. divīzijas
Juris Laizāns ar bumbu
Foto: onedivision.ru

Šodien Krievijas 1. divīzijā ar zaudējumu nācies samierināties Belgorodas "Salyut", kas savā laukumā ar 2:4 piekāpās "SKA-Energiya". Juris Laizāns laukumā devās otrā puslaika sākumā, kad viņa komanda atradās vadībā ar rezultātu 1:0. Zaudējums laupījis izredzes saglabāt vietu 1. divīzijā.

Jura Laizāna pārstāvētais "Salyut" šodien savā laukumā tikās ar stabilu turnīra tabulas vidusdaļas vienību Habarovskas "SKA". Lai saglabātu izredzes uz vietas saglabāšanu 1. līgā, belgorodiešiem bija nepieciešama uzvara. Pretēji daudzu prognozēm Laizāns spēli uzsāka no rezervistu soliņa.

Laizāna prombūtne gan netraucēja "Salyut" ātri vien atklāt rezultātu, pie tam turpinājumā bija vairākas iespējas pārsvaru arī dubultot, taču visas tās tika izniekotas. Lai nu kā, pēc pirmā puslaika 1:0 "Salyut" labā, un arī iniciatīva pārliecinoši piederēja mājiniekiem. Uzreiz pēc pārtraukuma laukumā devās Laizāns, taču viņa iznāciens komandas sniegumu laukumā neuzlaboja.

Īsā laikā viesi guva divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 2:1. "Salyut" centās atspēlēties, bet tas viss beidzās ar vēl divu vārtu zaudējumu. Spēles izskaņā "Salyut" izveidoja divus izcilus vārtu gūšanas momentus, no kuriem tika realizēts tikai viens - 2:4.

Juris Laizāns laukumā devās spēles 46. minūtē, atzīmējoties ar neprecīzu soda sitienu, kas atdūrās pret viesu veidoto sieniņu.

"Salyut" pirms pēdējās spēles zaudējusi izredzes uz vietas saglabāšanu līgā. Visticamāk, sezona tiks noslēgta ar 18. vietu 20 komandu konkurencē. Juris Laizāns arī agrāk pārstāvējis klubus, kuriem nav izdevies izvairīties no izlidošanas. 2007. gadā ar viņu ierindā no Krievijas augstākās sabiedrības atvadījās Krasnodaras "Kuban", bet pēc gada līdzīgs liktenis piemeklēja Jaroslavļas "Shinnik".

Izmantotie resursi:
РосГосСтрах Первенство России по футболу:...

  +7 [+] [-]

, 2010-11-03 14:53, pirms 14 gadiem
Juris pamazām kļūst par neveiksmes talismanu... Bet, ja nopietni, jāmeklē cits klubs...

  +4 [+] [-]

, 2010-11-03 14:56, pirms 14 gadiem
Komentāri lieki... Laizānu uz LV izlasi ...
Pēc raksta spriežot, autoram ir zināmas antipātijas pret biedru Laizānu...
Viņš kopā ar Astafjevu varētu tuvākajā laikā vienu atvadu maču uztaisīt un PIETIEK!

     [+] [-]

, 2010-11-03 14:59, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Laizāns darīs pareizi, ja viņš paliks tajā komandā. Protams, ja komandas vadība pati no viņa neatvadīsies laužot līgumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-11-03 15:48, pirms 14 gadiem
Lai iet pensijā.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-03 17:34, pirms 14 gadiem
Kur diez nākamgad spēlēs. Atkal Skonto? Nu diez vai Krievijas 3. līgā... Skumjš, komandai liktenis, bet, ko tu padarīsi...