Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam vēl viens zaudējums, Lazdiņam pusstunda neizšķirtā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vaņinam vēl viens zaudējums, Lazdiņam pusstunda neizšķirtā
Andris Vaņins
Foto: www.lematin.ch

Informējam par Latvijas futbola leģionāru gaitām.

Andra Vaņina 4. pozīcijas īpašniece "Sion" viesos tikās ar 6. vietā esošo "Zurich". Diemžēl jau 13. minūtē Vaņins bija spiests vilkt ārā bumbu no saviem vārtiem, bet 38. minūtē Cīrihe guva arī otros vārtus - šajā epizodē Sionas aizsargi Andri bija atstājuši likteņa varā, tomēr uzbrucēja sitiens nebija no veiksmīgākajiem, Vaņinam nepaspējot noreaģēt ar kājām. 2. puslaika vidū "Sion" vienus vārtus atspēlēja, taču uzreiz pēc minūtes arī ielaida, un "Zurich" uzvarēja ar drošo 3:1. "Sion" pēc ziemas pārtraukuma spēlē slikti un attālinās no cerībām tikt TOP2, kas dotu ceļazīmi uz Čempionu līgu.

Otro spēli pēc Polijas čempionāta atsākšanās aizvadījusi Arta Lazdiņa Gļivices "Piast". Ja pirmajā mačā Lazdiņš izgāja sākumsastāvā un "Piast" zaudēja ar 0:1, tad šodien pret Ļubinas "Zaglebie" mūsu pussargs palika rezervē un nāca uz maiņu 61. minūtē īsi pēc tam, kad viņa komanda bija atklājusi rezultātu (1:0). Lazdiņš sev atvēlētajā laikā bija aktīvs un vienreiz gandrīz tika viens pret vienu, tomēr bumba līdz viņam nenonāca. Diemžēl kompensācijas laikā "Zaglebie" pēc stūra sitiena rezultātu izlīdzināja, un spēle noslēdzās ar neizšķirtu 1:1 brīdi pēc tam, kad Lazdiņš ar tālsitienu raidīja bumbu pāri vārtiem. "Piast" ieņem 8. vietu 16 komandu konkurencē.

DĀR čempionātā Pāvela Šteinbora un Ritus Krjaukļa pārstāvētā "Golden Arrows" mājās ar 1:0 pārspēja "Free State Stars", paceļoties uz 11. pozīciju 16 komandu konkurencē. Tiesa, Šteinbors otro maču pēc kārtas palika rezervē, bet Krjaukļa atkal nebija pieteikumā (iespējams, savainojums).

Aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētā "Brighton" šodien Anglijas Čempionātā izcīnīja kārtējo uzvaru, šoreiz 26 tūkstošu skatītāju klātbūtnē mājās ar 4:1 sagraujot "Huddersfield Town". Jāsaka, ka vēl 75. minūtē rezultāts bija 1:1. Pēc šī panākuma "Brighton" saglabājusi 6. vietu jeb pozīciju "play-off" zonā, tiesa, uzvarēja arī trīs tuvākās sekotājas ("Middlesbrough", "Nottingham Forest", "Leeds United"), un jāspēlē vēl mazliet vairāk nekā 10 kārtas. Maksimenko šo sezonu acīmredzot tā arī pabeigs dublieru komandā.

     [+] [-]

, 2013-03-03 00:21, pirms 12 gadiem
Jā, nekas sevišķi pozitīvs nav. Par Maksimenko jau skaidrs, ka pabeigs sezonu dublieros un tā tas, šķiet, bija arī paredzēts, kad viņu iegādājās Brighton, bet mani visvairāk izbrīna tas, ka Šteinbors, būdams viens no retajiem leģionāriem Golden Arrows komandā, nosēdināts uz bankas. Nezinu, bet kaut kā liekas, ka jau drīzumā abi ar Krjaukli meklēs jaunus klubus.

     [+] [-]

, 2013-03-03 00:23, pirms 12 gadiem
Siona šogad laikam ne uz ko nopietnu vairs nav spējīga, kaut kādas "tumšās enerģijas", šķiet, tur darbojas, un Andrim, pēc manām domām, jāmeklē jauna darbavieta. Principā to vajadzēja darīt jau pēc skandāla (kad arī tādas runas klīda).

     [+] [-]

, 2013-03-03 08:07, pirms 12 gadiem
denebs rakstīja: Siona šogad laikam ne uz ko nopietnu vairs nav spējīga, kaut kādas "tumšās enerģijas", šķiet, tur darbojas, un Andrim, pēc manām domām, jāmeklē jauna darbavieta. Principā to vajadzēja darīt jau pēc skandāla (kad arī tādas runas klīda).
iespējams, ka neko labāku neviens nepiedāvā (gan algas, gan līmeņa ziņā) un kāpties atpakaļ attīstības ziņā neviens negrib. pie tam viņš klubā ir stabils pamatvārtsargs, kas arī nav mazsvarīgi.