Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Spēli pret Ukrainu vadīs Austrijas tiesnešu brigāde

Spēli pret Ukrainu vadīs Austrijas tiesnešu brigāde
Foto: LFF

Latvijas futbola valstsvienība vakar ieradās Ļvovā, kur sāka gatavošanos gaidāmajai pārbaudes spēlei ar Ukrainas valstsvienību.

Latvijas izlase apmetusies vienā no Ļvovas pilsētas centra viesnīcām, kurā parasti savu pagaidu mītni ierīko arī pazīstami Eiropas klubi un izlases, kuri ierodas uz spēlēm šajā Ukrainas rietumu pilsētā. Piemēram, šī gada februārī Ļvovā bija Minhenes "Bayern" komanda, bet 2012. gada jūnijā pilsēta uzņēma Eiropas čempionāta finālturnīra spēles ar Vācijas, Portugāles un Dānijas izlašu dalību.

Ukrainas un Latvijas spēle tiks aizvadīta pilsētas galvenajā stadionā "Arena Lviv", bet treniņus Mariana Pahara vadītā izlase pavada Ļvovas "Karpaty" stadionā "Ukraina". Pirmsspēles treniņos futbolisti pārsvarā tiek dalīti divās grupās, bet Čehijas mačā pamatsastāvā izgājušajiem sportistiem ir nedaudz saudzīgāks režīms.

Ukrainas un Latvijas spēli vadīs Austrijas brigāde ar galveno tiesnesi Haraldu Lehneru priekšgalā. Rītdienas mačs sāksies plkst. 21:00.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2015-03-30 14:28, pirms 9 gadiem
opā, spēle jau rīt! Kāpēc domāju, ka trešdien? Nu ļoti labi, nepārklāsies ar hokeju!

     [+] [-]

, 2015-03-30 14:50, pirms 9 gadiem
cik maksāja ceļojums faniem?
Ļviva ir austrumu Vīne
Apskaužu tos, aks varēja izrauties uz maču

     [+] [-]

, 2015-03-30 14:54, pirms 9 gadiem
Tā kā tā ir ukraiņu pilsēta - tad Ļviva
Ja gribam saukt par Ļvovu, tad lūdzu - Riga, Ļepaja, Davgavpils u.c. nosaukumi no krievu izrunas

  +1 [+] [-]

, 2015-03-30 15:23, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: cik maksāja ceļojums faniem?
Ļviva ir austrumu Vīne
Apskaužu tos, aks varēja izrauties uz maču
Diemzel mulkiga parpratuma del pasam noravas brauciens, bet chali aizbrauca. Izmaksas smiekligas - biletes uzsauca federacija par velti, viesniva 2 naktis ar brokastim Lvivas viena no centralajam ielam 12 EUR! par abam naktim , 2x 4vietigs nr. Celsh ar busu no deguna apm 45 EUR. Vai nav lieliski? Ir ari Kurzemes (Liepajas) parstavji. Vel vieteja Nicas zivju rupnica uzsauca 2 kastes shprotu kas tiks nodota ka hum palidziba Ukrainiem.