Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pahars: "Starkova pieredzi nav iespējams nopirkt ne par kādu naudu"

Pahars: "Starkova pieredzi nav iespējams nopirkt ne par kādu naudu"
Marians Pahars
Foto: Ģirts Ozoliņš/f64

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars intervijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) elektroniskajā žurnālā "Latvijas futbols" arī komentējis izmaiņas valstsvienības treneru štābā un paskaidrojis izvēli pārbaudes mačā tikties ar Gibraltāru.

Marians Pahars intervijā apstiprinājis, ka Latvijas valstsvienības treneru korpusu pametis fiziskās sagatavotības treneris, spānis Alehandro Munjoss Lopess, kuram beidzies līgums. "Izšķīrāmies pēc abpusējas vienošanās. Viņš turpinās savu karjeru gan mācību jomā, gan arī zinātniski pētnieciskajā jomā Spānijā. Tāpēc īpaši daudz mēs nevarējām likt viņam šķēršļus šādā situācijā, tā bija viņa izvēle."

"Viņš Latvijas futbolam sniedza lielu artavu gan nacionālās izlases attīstībā, gan pētniecības un tehnoloģiju attīstības jomā kopumā. Gūta liela pieredze," uzsver Pahars. "Noteikti izlasē šajā pozīcijā būs jauns cilvēks. Izlases štābā turpmāk nebūs arī fiziskās sagatavotības treneris Dāvis Caune. Viņš nolēma koncentrēties darbam ar "Jelgavu" jau trenera amatā."

Runājot par Aleksandra Starkova atgriešanos valstsvienībā Pahara asistenta lomā, izlases galvenais treneris pauž prieku par to, ka pieredzējušais speciālists piekritis piedāvājumam. "Es pats personīgi viņu uzaicināju un viņš ar pilnu entuziasmu atsaucās. Šī cilvēka neatsveramā pieredze kopā ar pašreizējā izlases treneru štāba jaunību un azartu sniegs pozitīvu iespaidu gan uz pašiem spēlētājiem, gan arī uz mūsu komandas rezultātiem kopumā. Aleksandra Starkova pieredzi nav iespējams nopirkt ne par kādu naudu, tā arī nav izmērāma ar mērierīcēm."

Komentējot izvēli 29. martā aizvadīt pārbaudes spēli pret Gibraltāru, Pahars norāda, ka tam bijis loģisks aprēķins. "Skatoties uz mūsu apakšgrupu un spēļu kalendāru, viennozīmīgi aprēķins spēlei ar Gibraltāru bija pielāgots tam, ka pirmā spēle kvalifikācijas ciklā mums būs izbraukumā pret Andoru. Šīs komandas ir līdzīgas, tādēļ mums spēle pret Gibraltāru būs svarīga arī no šī aspekta. Kas atteicas uz Slovākiju, tad mēs tiešām vēlējāmies nospēlēt maču ar spēcīgu pretinieku. Nebija daudz variantu. Slovākija mums piedāvāja šādu iespēju, mēs tam piekritām. Tikmēr Baltijas kausa izcīņa bija plānota jau krietni iepriekš, tāpēc tur mēs neko daudz mainīt nevarējām."

Izmantotie resursi:
delfi.lv

  -1 [+] [-]

, 2016-02-10 11:44, pirms 8 gadiem
Darba jau tāpat nebija nekāda, kāpēc gan nepiekrist tik viedam vecim kā Aleksandrs.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 11:50, pirms 8 gadiem
Nu Miķelim Rubenim arī ir pieredze, viņš gan jau daudz ko varētu pastāstīt.

Ja varēs uzvarēt kādu no augstāk izsētajām izlasēm, tad būs labi vienalga vai Pahara vai Starkova nopelns.

  -3 [+] [-]

, 2016-02-10 12:31, pirms 8 gadiem
Starkov,atkāpies!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 12:37, pirms 8 gadiem
Starcow, atkopies!

     [+] [-]

, 2016-02-10 12:44, pirms 8 gadiem
Par naudu var dabuut veci ar TAADU PIEREDZI!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-10 13:42, pirms 8 gadiem
pieredze varbūt ir milzīga, bet domāšana tomēr nav tā jaunākā

  -3 [+] [-]

, 2016-02-10 14:06, pirms 8 gadiem
hugaboss rakstīja: Par naudu var dabuut veci ar TAADU PIEREDZI!!!
Bet Starkovs ir bijis finālturnīrā. Ar Latviju! Šajā jomā viņš uz šīs planētas ir vienīgais, to nav spējis ne Mourinju, ne Gvardiola, pat nelaiķa Lobanovskis ne.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 14:16, pirms 8 gadiem
Nav nopērkama ne par kādu naudu, jo tā pieredze galīgi nav vērta!

     [+] [-]

, 2016-02-10 15:46, pirms 8 gadiem
Pahars jūt, kā pats neko nav spējigs vadīt... No viena grāvi, otrā. Rihert-Starkovs

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 16:58, pirms 8 gadiem
Pieredze ir ... Paharu kà jaunu, perspektīvu treneri var sākt vilināt krievu premjerlīgas klubi...arī valoda nav jàmàcās, tad ja regulāri pastieptas rokas attàlumà ir šauts buks ar to pieredzi - tas ir gudrs lēmums...

     [+] [-]

, 2016-02-11 10:15, pirms 8 gadiem
No Starkova neko labu iemācīties nevar. Vienīgi ar 10 večiem sēdēt aizsardzībā.
Toreiz nebūtu Māris sitis golus, nekādu finālturnīru Latvija neredzētu.