Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pahars: "Rotēsim sastāvu, jo ne visi ir fiziski gatavi vai veseli"

Agris Suveizda

Pahars: "Rotēsim sastāvu, jo ne visi ir fiziski gatavi vai veseli"
Marians Pahars
Foto: LFF.lv

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars pirms rītvakar gaidāmās pārbaudes spēles pret Ukrainu preses konferencē apstiprināja, ka, visticamāk, veiks izmaiņas komandas pamatsastāvā, vēsta portāls Football.ua.

- Kādi uzdevumi izvirzīti rītvakara spēlei?
- Uzdevumu ir daudz: labi nospēlēt, pie iespējas uzvarēt, iespēlēt noteiktas saiknes sastāvā. Saprotam, pret ko mums būs jāspēlē, tāpēc saprātīgi novērtējam situāciju. Esmu pārliecināts, ka spēle būs ļoti interesanta.

- Kādi ir iespaidi no Ukrainas spēles pret Spāniju (0:1)?
- Redzams, ka Mihailam Fomenko ir ļoti stipra un organizēta komanda. Domāju, ka reti kura no pašreizējām Eiropas izlasēm spētu tik cienīgi pretoties spāņiem.

- Pēc spēles pret Čehiju gaidāma liela rotācija?
- Jā, laikam. Aizvadījām grūtu spēli pret čehiem, pēc kuras uzreiz bija jādodas tālāk. Tāpēc ne visi futbolisti fiziski ir pilnīgi gatavi vai veseli vispār. Tā ka mums nāksies pielietot rotāciju.

- Kādas bija emocijas pēc finālsvilpes Čehijā, ņemot vērā, cik tuvu bija uzvara?
- Emocijas bija divējādas. Bet jāsaprot, ka mēs spēlējām izbraukumā pret "top" komandu, grupas līderi. Tāpēc nevaru teikt, ka esmu sarūgtināts. Bet iesistu mēs 86. minūtē, spēle būtu faktiski beigusies. Taču viss izvērtās citādi. Mums kaut kur trūka prasmes piebremzēt spēli, jo dažādu iemeslu dēļ nevarējām izdarīt vēlamās maiņas. Tāpēc ir, kā ir, bet jaunie puiši ieguva lielisku pieredzi.

- Vai varam rēķināties, ka rīt laukumā parādīsies "Hoverla" aizsargs Jagodinskis?
- Domāju, ka jā.

- Kā vērtējat Latvijas čempionāta attīstības perspektīvas, un kas ir jādara pirmām kārtām?
- Pirmām kārtām mums ir vajadzīgs spēcīgs čempionāts. Ja neņemam vērā finanses – bet tās diemžēl ir pašas galvenās - , bez konkurētspējīga čempionāta arī izlasei ir grūti attīstīties.

Spēles sākums Ukrainas pilsētā Ļvivā paredzēts plkst. 21:00 pēc Latvijas laika. Gaidāms, ka Ukrainā no Latvijas ieradīsies aptuveni 30 līdzjutēji.

Izmantotie resursi:
Тренер Латвии: "После матча с Чехией не...

  +2 [+] [-]

, 2015-03-30 20:50, pirms 9 gadiem
Latvijas čemionāta galvenais uzdevums varētu būt audzināt jaunos futbolistus, bet dažiem klubem ir tik napaleoniski plāni ka tiem audzināt jaunos futbolistus galīgi nav primārais mērķis vai uzdevums..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-30 22:11, pirms 9 gadiem
Ceru, ka ar laiku Virslīga attīstīsies un iekļūšana eirokausos neskaitīsies kaut, kas ārkārtējs kā tas bija ar FK Ventspils!!!
Bet domāju, ka pamats ir ielikts - jo ir izmestas ārā toto komandas, kas Virslīgas rangu Eiropas līgu turnīrā vilka uz leju, jo spēja zaudē Elfsborg ar 1:7 un Farēru salu Vikingur utt.!!!

     [+] [-]

, 2015-03-30 22:43, pirms 9 gadiem
Šteinboru laukumā!
Gūtus vārtus!

  +1 [+] [-]

, 2015-03-30 23:26, pirms 9 gadiem
Vai kāds TV kanāls šo spēli translēs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-03-31 08:49, pirms 9 gadiem
zelta vērti vārdi :

"- Pirmām kārtām mums ir vajadzīgs spēcīgs čempionāts. Ja neņemam vērā finanses – bet tās diemžēl ir pašas galvenās - , bez konkurētspējīga čempionāta arī izlasei ir grūti attīstīties"

  -1 [+] [-]

, 2015-03-31 08:51, pirms 9 gadiem
denebs rakstīja: Vai kāds TV kanāls šo spēli translēs?
LTV7 nē, varbūt kāds zin, kur var skatīties ?
vismaz ar ukraiņu TV seriāliem pilns internets