Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Šketovs: "Divi ātri ielaistie vārti salauza komandu"

Agris Suveizda

Šketovs: "Divi ātri ielaistie vārti salauza komandu"
Artūrs Šketovs
Foto: lff.lv

Vakar Latvijas telpu futbola izlase ar sakāvi uzsāka Jelgavā notiekošo Eiropas čempionāta atlases cikla posmu. Latvijas valstsvienība pirmajā mačā ar 2:6 piekāpās Rumānijai, līdz minimumam samazinot izredzes uz izkļūšanu no grupas. Latvijas galvenais treneris atzina, ka Rumānija ir spēcīgāka komanda, tomēr nebija apmierināts ar rezultātu.

"Pirmkārt, vēlos apsveikt Rumāniju ar labu spēli un pelnītu uzvaru. Mums pretī stājās ļoti spēcīgs pretinieks. Neizdevās spēles sākums - ielaidām tādus nevajadzīgus vārtus. Pirmie vārti vispār bija pēc acīmredzama noteikumu pārkāpuma. Pēc tam ielaidām vēl divus vārtus [ar 13 sekunžu intervālu], kas salauza komandu psiholoģiski," teica Artūrs Šketovs.

"Otrais puslaiks jau deva optimismu. Nepadevāmies, ieviesām korekcijas taktikā un iesitām divus vārtus [pie rezultāta 0:5]. Laidām laukumā piekto spēlētāju, kas deva vēl pāris momentus, bet diemžēl atkal ielaidām tukšos. Rumānija ir objektīvi ir stiprāka izlase, taču tādam rezultātam gan varbūt nevajadzēja būt. Vēlos novēlēt veiksmi rumāņiem turnīra turpinājumā," Latvijas izlases treneris turpināja.

Šketovs nepiekrita, ka komandai spēles sākumā pietrūkusi pārliecība - viņaprāt, pirmā maiņa nospēlēja laba, taču tika ielaisti nevajadzīgi vārti. Tikmēr treneris atzina, ka laikam nav uzminējis ar vārtsargu izvēli - izlasē ir divi līdzvērtīgi vārtsargi, Aigars Bondars un Dmitrijs Dobrovoļskis, un Bondars spēlēja iepriekšējā izlases sasaukumā. Tiesa, Šketovs nevēlējās vainot Bondaru zaudētajos vārtos. Treneris piebilda, ka Bondaram šajā spēlē, iespējams, nedaudz par maz devis padomus aizsargiem, kas mainījās pēc tam, kad vārtos stājās Dobrovoļskis.

"Tā bija interesanta spēle, un apsveicu Latvijas izlasi par to, ka ļoti smagā situācijā guva divus vārtus. Latvijas izlase ir laba komanda. Otrajā puslaikā pēc tam, kad Latvija guva divus vārtus, arī skatītājiem bija interesanti," teica Rumānijas galvenais treneris. Šovakar Latvija tiksies ar Kazahstānu, kas vakar ar 1:5 piekāpās Krievijai, bet ar Krievijas izlasi spēlēs sestdien.

Izmantotie resursi
LFF
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...

  -1 [+] [-]

, 2013-03-28 13:27, pirms 11 gadiem
Tev no izlases stūres ir jāaiziet!

     [+] [-]

, 2013-03-28 13:35, pirms 11 gadiem
''Pretinieki bija spēcīgāki'' ''Pirmi divi vārti salauza komandu'' Kā vispār tā var pateikt? Vajag saņemties un katru spēli censties uzvarēt, nevis - ā šitie spēcīgāki, tad jau izredžu nav.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-28 14:11, pirms 11 gadiem
Latvijas izlases fūzī salauztas parasti jau ir sēžot gērbtuvēs

  +1 [+] [-]

, 2013-03-28 14:36, pirms 11 gadiem
Nu trener!
Kā var pateikt, ka pirmie divi goli salauza komandu? Tas taču ir futzāls! Sporta veids, kur minūtes laikā var iesist divus. Pilnīgs kosmos ar tiem izlašu treneriem!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-28 14:53, pirms 11 gadiem
Biju uz spēli.
Nebija variantu Latvijai - lēnāki, baidījās uzņemties iniciatīvu, nespēja veidot momentus (pasojās par riņķi, neviens negāja uz vārtiem), nesita pa vārtiem, nespēja tehiski apstrādāt bumbu, nebija virzības uz priekšu nekādas, nebija sagatavojušies taktiski (dod pasu uz tukšo vietu, bet uz turieni neviens nemaz netaisījās doties) utt.

Vārtusarga nomaiņa bija vienīgais pozitīvais tajā spēlē + izgājiens vienatnē pa labo flangu pašā spēles sākumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja