Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Nikolato: "Ar attieksmes maiņu nopelnījām rezultātu un sniegumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nikolato: "Ar attieksmes maiņu nopelnījām rezultātu un sniegumu"
Paolo Nikolato. Foto: LFF

Šovakar UEFA Nāciju līgā pie uzvaras tika Latvijas valstsvienība, kas savā laukumā ar 1:0 pieveica Fēru salas, tādējādi izcīnot pirmos punktus pēc iekļūšanas C līgā. Galvenais treneris Paolo Nikolato pauda prieku par futbolistu attieksmi laukumā.

"Paldies faniem, treneru korpusam un, protams, spēlētājiem! Visi ir snieguši lielu ieguldījumu. Mēs varam būt lepni ar saviem spēlētājiem. Šis nebija viegls vakars, taču tajā parādītais labais sniegums deva rezultātu," preses konferencē sacīja Paolo Nikolato.

"It īpaši pirmajā puslaikā pārādītais sniegums bija ļoti nozīmīgs. Laukumā parādītais bija kā rezultāts mūsu centieniem darīt visu labāko. Tikai pirms dažām dienām piedzīvojām lielu vilšanos, bet ar attieksmes maiņu nopelnījām rezultātu un sniegumu, par kuru visi varam lepoties. Spēlētāji prata reaģēt un par spīti nogurumam ielikt savu enerģiju spēles laukumā. Es ar viņiem lepojos," pauda Latvijas izlases galvenais treneris.

Pagājušās nedēļas beigās izbraukumā ar 1:4 tika zaudēts Armēnijai, savukārt šovakar pret Fēru sālām nopelnīti pirmie trīs punkti C līgā. Nākamā spēle paredzēta 10. oktobrī savā laukumā pret Ziemeļmaķedoniju, kas šovakar uzņem armēņus.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17789/nikolato...

  +3 [+] [-]

, 2024-09-10 23:01, pirms nedēļas
Acīmredzot nopelnījām arī publicētu trenera komentāru tajā pašā dienā, kad noritēja spēle. Apsveicu trenerus un puišus, vēl daudz kur pielikt, cerams izdosies.

     [+] [-]

, 2024-09-11 10:40, pirms 6 dienām
Tagad, kad treneris ir atradis pieeju, attieksmes kritums nebūs pieņemams.
Pareizā attieksme vienmēr ir Černomordijam, veselību un gaidām atpakaļ.