Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Medijs: Pukinsks vēlreiz aizgājis no LFF ģenerālsekretāra amata

Rolands Eliņš

Medijs: Pukinsks vēlreiz aizgājis no LFF ģenerālsekretāra amata
Edgars Pukinsks. Foto: LFF

Portāls "Delfi", atsaucoties uz vairākiem nenosauktiem avotiem, ziņo, ka Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretāra amatu atstājis Edgars Pukinsks, uz kura pozīciju LFF prezidents Vadims Ļašenko virzot Arturu Gaidelu, LFF izpilddirektoru.

Edgars Pukinsks LFF ģenerālsekretāra amatā nonāca 2017. gadā, kad federācijā mainījās ilggadējā vadība un Gunta Indriksona un Jāņa Mežecka vietā nāca Kaspars Gorkšs un Pukinsks. Pirms diviem gadiem Pukinsks šo pozīciju negaidīti atstāja, pamatojot to ar ģimenes apstākļiem, taču vēlāk tajā atgriezās, kad Gorkšs jau bija zaudējis prezidenta amatu.

Portāls "Delfi" vēsta, ka federācijā jau gandrīz 15 gadus strādājošais Pukinsks vēlreiz nolēmis aiziet no ģenerālsekretāra amata. LFF pagaidām šo informāciju nekomentē, taču "Delfi", atsaucoties uz saviem avotiem, norāda, ka par Pukinska aiziešanu dažas situācijai pietuvinātās personas informētas jau pēc Latvijas kausa fināla, kas notika svētdien.

Pukinsks šobrīd esot atvaļinājumā un darbā atgriezīsies nākamās nedēļas sākumā, kad arī paredzēta nākamā LFF valdes sēde, kurā esot plānots oficiāli informēt par Pukinska aiziešanu. Tas nozīmēs ģenerālsekretāra amata kļūšanu vakantu, taču "Delfi" norāda, ka LFF prezidents Vadims Ļašenko uz šo amatu virzīs federācijas izpilddirektoru Arturu Gaidelu.

Gaidels iepriekš bija LFF Sacensību nodaļas vadītājs, taču šo amatu atstāja Gorkša prezidentūras laikā, norādot, ka nevar saprasties ar jauno federācijas vadību. Tobrīd Gorkša darbam kritiķu netrūka, un tas viss beidzās ar neuzticības balsojumu Gorkšam un Ļašenko nonākšanu prezidenta amatā nākamajā kongresā, turklāt "Delfi" norāda, ka Gaidels un Ļašenko saista arī privāta draudzība.

Izmantotie resursi:
https://www.delfi.lv/sports/news/fu...

     [+] [-]

, 2021-10-26 21:51, pirms 2 gadiem
Ja paimal tri Gaideļa

  +3 [+] [-]

, 2021-10-26 22:28, pirms 2 gadiem
pļutinskijs

  +2 [+] [-]

, 2021-10-26 22:29, pirms 2 gadiem
jo majo- tik ahūni

  +2 [+] [-]

, 2021-10-26 22:38, pirms 2 gadiem
Laikam saprata, ka te sūdi vēl lielāki

  -3 [+] [-]

, 2021-10-26 22:38, pirms 2 gadiem
Gudrs čalis tas Pukinskis.. Tikai, diez vai no viņa klātbūtnes LV futbols ir ko ieguvis...
Personīgi es Gribu lai Ir Ļašenko ar Gaidelu.. Vien tas ka nav sastrādājies ar Gorkšu, runā labu par šo cilvēku.

  +3 [+] [-]

, 2021-10-26 23:34, pirms 2 gadiem
Tulīt vēsts no UEFA - Plukinskiju diskvalificē uz 10 gadiem, lai Gauračam draugs blakus.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-27 08:28, pirms 2 gadiem
Tad jau vēl kādi mēsli uzpeldēs,jo no tik siltām vietām labprātīgi prom neiet.Vai aiziet uz laiku

  +2 [+] [-]

, 2021-10-27 12:31, pirms 2 gadiem
Siltas vietiņas tik tiešām bez nopietna iemesla tāpat vien neatstāj. Divi varianti, vainu sūdos līdz ausīm un variantu nav.. vai arī tiešām kāds labāks piedāvājums (piem. no UEFA vai tml.). Otrais variants, protams, mazāk ticams.

     [+] [-]

, 2021-10-27 17:04, pirms 2 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Siltas vietiņas tik tiešām bez nopietna iemesla tāpat vien neatstāj. Divi varianti, vainu sūdos līdz ausīm un variantu nav.. vai arī tiešām kāds labāks piedāvājums (piem. no UEFA vai tml.). Otrais variants, protams, mazāk ticams.
Varbūt Ļašenko uzradies jauns konkurents, kas piedāvā kaut ko labāku, kā savulaik Kaspars un tagad Ļaška?