Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Minifutbolisti grauj Ēģipti, izcīnot pirmo uzvaru Pasaules kausā

Andrejs Siliņš

Minifutbolisti grauj Ēģipti, izcīnot pirmo uzvaru Pasaules kausā
Latvijas 6x6 minifutbola izlase

Trešdien Portugāles galvaspilsētā Lisabonā pie pirmās uzvaras Pasaules kausa izcīņā 6x6 minifutbolā tika Latvijas izlase, kas ar rezultātu 14:0 sagrāva Ēģiptes minifutbolistus.

Jau vēstījām, ka turnīra pirmajā spēlē Latvija nenoturēja vadību pret Brazīliju un piedzīvoja zaudējumu ar 2:3. Šodien Latvijai pretī stājās gados jaunā Ēģiptes komanda, kas savā pirmajā mačā bija zaudējusi ceturtajai grupas komandai Bulgārijai.

Latvijas pārākums izpaudās jau no paša sakuma, un trešajā minūtē rezultātu atklāja Klāvs Sveķis. Vēlāk uzbrucējs guva vēl trīs vārtus, pa diviem vārtiem guva Edgars Jēgers un Jānis Pakalns, bet pa vieniem vārtiem guva Rihards Aleksandrovičs, Andrejs Kondratjevs, Andrejs Sitiks, Matīss Šteimanis, Raitis Šolins un Emīls Muižnieks.

Rītdien Latvijai pēdējā grupas spēle, tiekoties ar Bulgāriju, kas vakar ar 1:2 atzina grupas līderes Brazīlijas pārākumu. Spēles sākums pulksten 15:00, un tiešraidē to rādīs Sportacentrs.com TV!

Latvija pēc divām kārtām ieņem otro vietu grupā, bet rīt pret bulgāriem izšķirošā kauja, jo izslēgšanas turnīram kvalificēsies tikai divas labākās komandas no katras grupas.

F grupa

VKomandaUNZVAV
1.Brazīlija2005:36
2.Latvija10116:33
3.Bulgārija10112:43
4.Ēģipte0022:250

Latvijas izlases sastāvs

PozīcijaSpēlētājs
VārtsargiDzintars Peksts
Dmitrijs Roguļskis
Dainis Nalivaiko
AizsargiRihards Aleksandrovičs
Raitis Šolins
Andrejs Kondratjevs
Edgars Jēgers
Matīss Šteimanis
Edgars Priede
Edijs Joksts
UzbrucējiAinārs Daudziešans
Klāvs Sveķis
Andrejs Sitiks
Emīls Muižnieks
Jānis Pakalns

Izmantotie resursi:
International Socca Federation | Tournaments...