Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

papildināts Gutkovskis nerealizē 11 metru soda sitienu, U21 izlase cīnās neizšķirti ar Kirgizstānu

Gutkovskis nerealizē 11 metru soda sitienu, U21 izlase cīnās neizšķirti ar Kirgizstānu
Dainis Kazakevičs
Foto: www.com-cup.com

Latvijas U21 futbola izlase šodien Sadraudzības kausa izcīņas spēlē cīnījās neizšķirti ar Kirgizstānas vienaudžiem (1:1).

Spēles pirmajā puslaikā vārti netika gūti, bet nākamās 45 minūtes aktīvāk sāka Daiņa Kazakeviča trenētā Latvijas izlase. Latvijas spiediens tika atalgots ar 11 metru soda sitienu, taču Vladislavs Gutkovskis 53. minūtē neizmantoja šo iespēju – uzbrucēja sitienu tvēra vārtsargs.

Tomēr jau drīz Latvija izvirzījās vadībā. Pēc Kirgizstānas futbolistu kļūdas saspēlē Latvijas futbolisti ātri pārgāja uzbrukumā, un Eduards Tīdenbergs atklāja rezultātu. Pēc nepilnām 20 minūtēm Aleksa Regžas otrā dzeltenā kartīte atstāja Latviju mazākumā, un 82. minūtē Kirgizstāna izlīdzināja rezultātu.

Pirms divām dienām – turnīra pirmajā spēlē – Latvija ar 0:1 piekāpās Krievijai, bet savu trešo maču apakšgrupā aizvadīs rīt pret Moldovas vienaudžiem. Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas divas labākās komandas un divas no trim trešo vietu ieguvējām.

Sadraudzības kauss 2015

Latvija U21 - Kirgizstāna U21 1:1 (0:0)
Vārti: Tīdenbergs 56' - Kozubajevs 82'.
Brīdinājumi: Šadčins 57' Stuglis 62' Regža 70'.
Noraidījumi: Regža 75'.
Latvija: Kurakins, Stuglis, Bērenfelds, Flaksis, Tīdenbergs (Vītolnieks 89'), Kiriļins (Dobratuļins 87'), Gutkovskis (Litvinskis 78' Indrāns 90'), Šlampe, Krušatins (Svārups 55' Ivanovs 90'), Šadčins (Regža 64'), Klimaševičs.
Skatītāji: 300.

"Spēle mums izvērtās ļoti sarežģīta, lai nevarētu teikt, ka tas bija pārsteigums – iepriekš jau redzējām Kirgizstānas spēli pret Moldovu. Pretinieki spēlēja tehniski un daudz centās pieturēt bumbu, tāpēc pirmajā puslaikā mums nekas īpašs neizdevās. Otrajā puslaikā veicām pareizos secinājumus, taču pēc tam vairākas reizes mums nācās saskārties ar pārbaudījumiem. Mēs neiesitām 11 metru soda sitienu, bet pēc tam uz maiņu nākušais futbolists ātri nopelnīja divas dzeltenās kartītes. Divu līdzvērtīgu komandu cīņā bija skaidrs, ka Kirgizstāna iegūs priekšrocības. Līdz ar to bija diezgan loģiski, ka viņi ātri atspēlējās. Kopumā varu teikt, ka esmu apmierināts par futbolistu parādīto raksturu, taču man ir daudz pretenziju pret demonstrēto spēli," pēc spēles komentēja Kazakevičs.

"Ziniet, Gutkovskis mums ir regulārs 11 metru soda sitienu izpildītājs. Viņš to dara labi un rezultatīvi. Domāju, ka šodien viņš neizmantoja savu iespēju vājā tehniskā izpildījuma dēļ. Iespējams, vainīgs bija satraukums vai Gutkovska vēlme beidzot izcelties Sadraudzības kausa izcīņā," Latvijas izlases treneris izteicās par nerealizēto 11 metru soda sitienu.

"Mums ir spēcīga komanda, un mēs protam atbalstīt viens otru smagās situācijās. Mūs gaida grūta spēle ar Moldovu – būs interesants futbols!" piebilda Kazakevičs.

Izmantotie resursi:
Международный турнир по футболу «Кубок...

  +9 [+] [-]

, 2015-01-18 15:38, pirms 9 gadiem
Gutovskis vareja izvilkt pret Krieviju un tagad neiesit 11m.. Neiet vecim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-01-18 15:48, pirms 9 gadiem
Tā kā pirmajā kārtā Moldova arī ar kirgīziem nospēlēja niču,tad vēl cerības uz otro vietu grupā nav zudušas.Protams ,ja tikai šovakar moldāvi nepaņem punktus pret krieviem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-18 16:47, pirms 9 gadiem
Speli redzeju.Esmu vilies musejo snieguma.Es vel varetu saprast musu komandas izveleto taktiku spele ar Krieviju.Kreivi tomer ir galvastiesu stipraki par musejiem,un izveleta taktika spelet no aizsardzibas bija pareiza.Bet sodien stajas pretim lidzvertigs pretinieks.Kapec spelejam otro numuru,un pie ta vel nemakuligi.Divcinas uzvaret nevarejam,tiri,bez parkapuma nevienu bumbu neatnemam,spelejam leni,kirgizi visur paspeja pirmie.Uzskatu,kamer musu stagnatu LFF izveles par izlasu treneriem tadus klaunus ka Kazakevics,neka laba no musu futbola nebus.

     [+] [-]

, 2015-01-18 17:13, pirms 9 gadiem
likumsakarīgi
tā tik turpināt LFF

  +1 [+] [-]

, 2015-01-18 17:36, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Zzeel, ka 82.minuutee golu ielaida. Vareeja veel uzvareet.
Labi ka nezaudeja ar graujosu rezultatu.Gandriz visa spele pie savejiem vartiem!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-18 18:43, pirms 9 gadiem
kanvit rakstīja: Speli redzeju.Esmu vilies musejo snieguma.Es vel varetu saprast musu komandas izveleto taktiku spele ar Krieviju.Kreivi tomer ir galvastiesu stipraki par musejiem,un izveleta taktika spelet no aizsardzibas bija pareiza.Bet sodien stajas pretim lidzvertigs pretinieks.Kapec spelejam otro numuru,un pie ta vel nemakuligi.Divcinas uzvaret nevarejam,tiri,bez parkapuma nevienu bumbu neatnemam,spelejam leni,kirgizi visur paspeja pirmie.Uzskatu,kamer musu stagnatu LFF izveles par izlasu treneriem tadus klaunus ka Kazakevics,neka laba no musu futbola nebus.
Mums ir pietiekami labi jaunieši sastāvā,lai ķirķīzus pieveiktu bez problēmām,bet lai to izdarītu vajadzīgs arī treneris,tā kā nepārsteidz rezultāts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-01-18 23:49, pirms 9 gadiem
kanvit rakstīja: Labi ka nezaudeja ar graujosu rezultatu.Gandriz visa spele pie savejiem vartiem!
Da labi! Kāds graujošs rezultāts? Piekrītu , ka kirgīzi uzbruka, bet cik bija 99% momentu? 2! Pirmajā un otrajā puslaikā! Mums arī bija šādi momenti.
Spēli no aizsardzības arī var uzvarēt. Piekrītu , ka nebija oponents ar kuru vajadzēja tā spēlēt , bet tas jau ir uz Kazakeviča sirdsapziņas...šo spēli vajadzēja uzvarēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-19 00:49, pirms 9 gadiem
Moldova, ja kas, nospēlēja neizšķirti ar krieviem (2:2), pēc pirmā puslaika esot vadībā ar 2:0 un otros vārtus ielaižot pēdējā minūtē.