Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretiniece Baltijas kausa finālā būs Islande

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas pretiniece Baltijas kausa finālā būs Islande
Islandes izlase. Foto: Islandes Futbola asociācija

Par Latvijas pretinieci Baltijas kausa finālā kļuvusi Islande, kas šovakar citā spēlē pēcspēles sitienos pārspēja Lietuvu (1:0). Cīņa par Baltijas kausu gaidāma 19. novembrī plkst. 16:00 ''Daugavas'' stadionā.

Par Latvijas pretinieci Baltijas kausa finālā šodien kļuva Islandes spēlētāji, kas, līdzīgi kā latvieši, uzvarēja pēcspēles sitienos. Islandes futbolisti, kuri šajā gadā pastiprināja Baltijas kausu komandu skaitu, 1:0 pārspēja Lietuvu.

Pamatlaiks starp komandām noslēdzas bez gūtiem vārtiem un uzvarētāja noskaidrošanai bija jāsit pēcspēles sitieni. Latvijas pretiniece noskaidrojās sestajā 11 metru sitienu sērijā. Pirmajās piecās abas komandas sita precīzi, bet sestajā savā sitienā kļūdījās lietuvietis Natans Zebrausks. Savukārt Arons Trandarsons savā sitienā bija nekļūdīgs, ievedot Islandi finālā.

Fināls ''Daugavas'' stadionā gaidāms pēc divām dienām, 19. novembrī plkst. 16:00. Baltijas kauss ir senākais futbola turnīrs Eiropā, pirmo reizi to rīkojot 1928. gadā. Tieši Latvija kļuva par pirmo čempioni un ir visvairāk uzvarējusī izlase turnīrā - tā par Baltijas kausa ieguvēju kļuvusi 13 reizes.

Islande FIFA rangā šobrīd ieņem 62. vietu. Tā vienu reizi spēlējusi Eiropas čempionātā, 2016. gada turnīrā aizspēlējoties līdz ceturtdaļfinālam. Tāpat Islande vienu reizi piedalījusies FIFA Pasaules kausa izcīņā, pirms četriem gadiem netiekot ārā no grupas.

     [+] [-]

, 2022-11-16 22:34, pirms gada
Islande Baltijas kausā tad jau šis ir Ziemeļatlantijas kauss es saprastu, jakāda no Balijas jūras valstīm vēl, kā Polija, Zviedrija, Somija...

     [+] [-]

, 2022-11-17 08:06, pirms gada
Tiesnesis bija idiots. Pietiesāja maču par labu Islandei. Šo tiesnesi uz cietumu.

     [+] [-]

, 2022-11-17 12:51, pirms gada
kur un kad notiks spēle par 3. vietu ? tak nebrauca komandas uz turnīru, lai aizvadītu 1 spēli

     [+] [-]

, 2022-11-17 16:59, pirms gada
specha rakstīja: kur un kad notiks spēle par 3. vietu ? tak nebrauca komandas uz turnīru, lai aizvadītu 1 spēli
Google saka arī sestdien četros, Tallinā.