Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Futbolista karjerai punktu pielicis trīskārtējais Latvijas čempions Gabovs

Rolands Eliņš

Futbolista karjerai punktu pielicis trīskārtējais Latvijas čempions Gabovs
Vladislavs Gabovs mačā pret Andoru. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Vladislavs Gabovs savos sociālajos tīklos publicēja attēlu ar pakārtiem bučiem un portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka noslēdzis savu futbolista karjeru.

Vladislavs Gabovs futbolista karjerai punktu pielicis 33 gadu vecumā, norādot, ka viņam priekšā ir nākamā dzīves nodaļa. Gabovam jau vairākas iepriekšējās sezonas bija ar traumām un nelielu spēļu skaitu, bet par viņa pēdējo profesionālo komandu paliks "Jelgava", kas arī tieši šajā starpsezonā atstāja "Virslīgu". Pagaidām gan Gabovam neesot arī plānu uzspēlēt zemākā līmenī pirmajā līgā.

Gabovs trīsreiz kļuvis par Latvijas čempionu, paveicot to "Ventspils" un "Riga" rindās. Latvijas Virslīgā viņš debitēja 2008. gadā un savā karjerā pārstāvēja vairākas Latvijas komandas – arī "Daugavu", "Mettu", "Skonto" un "Liepāju". Kopumā viņš Virslīgā aizvadīja 177 spēles un guva sešus vārtus.

Leģionāra gaitās Gabovs spēlēja Igaunijā, Krievijā, Kiprā un Polijā. Polijas Ekstraklasē "Korona" sastāvā viņš aizvadīja 50 spēles, taču kopš atgriešanās no Kipras divarpus sezonu laikā Gabovs piedalījies tikai 31 spēlē.

Latvijas izlasē Gabovs debitēja 2013. gadā un tās krāsas aizstāvēja 41 mačā. Viņa pēdējā spēle Latvijas izlasē bija 2019. gada marta mačs pret Poliju.

     [+] [-]

, 2021-03-10 07:16, pirms 3 gadiem
Beidzot... Novēlu veiksmi un izdošanos, nepieļaut iepriekšējās kļūdas, izvēloties profesiju.