Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Platinī: "FIFA korupcijas skandāls neietekmēs Pasaules kausa rīkošanu Krievijā"

Rolands Eliņš

Platinī: "FIFA korupcijas skandāls neietekmēs Pasaules kausa rīkošanu Krievijā"
Mišels Platinī
Foto: AFP/Scanpix

UEFA prezidents un kandidāts uz FIFA prezidenta amatu Mišels Platinī sarunā ar Krievijas medijiem pavēstījis, ka korupcijas skandāli futbolā nav saistīti ar Pasaules kausa finālturnīra 2018. gadā rīkošanu.

„Lēmums par to, kur rīkot PK2018, ir jau pieņemts, un nesen FIFA Izpildkomiteja to atkārtoti apstiprināja, ka leģitīmu,” sarunā ar ziņu aģentūru „TASS” sacīja Mišels Platinī, noliedzot, ka Krievijas tiesības rīkot finālturnīru varētu tikt apšaubītas.

„Kas attiecas uz pārmaiņām Krievijas Futbola federācijā – neredzu iemeslus, kādēļ tās varētu iespaidot Pasaules kausa organizēšanu. Krievijai ir tiesības pašai ievēlēt tādu vadību, kāda tā vēlas. Atgādināšu, ka mums vērts runāt tikai par futbola lietām,” norādīja Platinī.

Savukārt uz iebildumu, ka medijos plaši aprunāta iespējamā korupcija šī Pasaules kausa vietas izvēlē un ka tiek aicināts pārcelt finālturnīru uz citu valsti, Platinī atbildēja: „Bet vai ir kādi pierādījumi? Pareizi, nav. Tad par ko šeit runāt?”

Jāpiezīmē, ka Šveices prokuratūrā šobrīd tiek izmeklēta lieta, par kuras niansēm sabiedrība netiek informēta, taču tajā tiek pārbaudīts Kataras un Krievijas PK rīkošanas tiesību iegūšanas godīgums. Savukārt Platinī šobrīd ieradies Gruzijā, kur šovakar vēros UEFA Superkausa spēli starp „Barcelona” un „Sevilla”.

„Lēmums uzticēt Superkausa rīkošanu Tbilisi ir pilnībā attaisnojis sevi,” sacīja Platinī. „Šeit ir lieliska atmosfēra, stadions ir vienkārši brīnišķīgs, un visa pilsēta ir divu spēcīgu komandu dueļa gaidās”.

Izmantotie resursi:
ТАСС: Спорт - Мишель Платини: коррупционный...

     [+] [-]

, 2015-08-11 14:41, pirms 9 gadiem
Lai to Kataru pārceļ..

  +3 [+] [-]

, 2015-08-11 15:22, pirms 9 gadiem
pārdevies velnam

  +4 [+] [-]

, 2015-08-11 15:47, pirms 9 gadiem
Šitas arī saņēmis ķešā

  +3 [+] [-]

, 2015-08-11 17:21, pirms 9 gadiem
Visa tā FIFA un UEFA ir viena liela mafija!

  +4 [+] [-]

, 2015-08-11 17:28, pirms 9 gadiem
Uz vēlēšanām balsis no Krievijas bloka valstīm taču jādabū!!!