Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Klops atraida piedāvājumu kļūt par ASV izlases galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops atraida piedāvājumu kļūt par ASV izlases galveno treneri
Jirgens Klops. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Amerikas Savienoto Valstu futbola izlase trešdien no galvenā trenera amata atbrīvoja Gregu Berhalteru, jo "Copa America" neizdevās izkļūt no apakšgrupas. Kā potenciāli nākamais treneris noskatīts Jirgens Klops, tomēr viņš amerikāņus atraidījis.

Amerikas Savienotās Valstis uzņem "Copa America" un 2026. gadā uzņems Pasaules kausu. Mājinieki stāda augstus mērķus, tāpēc galvenā trenera krēslā vēlas iesēdināt pieredzējušu speciālistu ar vārdu. ASV Futbola federācija uzrunājusi Jirgenu Klopu, bet vācietis piedāvājumu atraidījis.

57 gadus vecais Klops, kurš pēc sezonas pameta Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool", lai atpūstos no futbola, savu pozīciju apstiprināja arī amerikāņiem, kuri gan tik vienkārši nevēlas atkāpties.

Klops Anglijā pavadīja deviņas sezonas un palīdzēja "Liverpool" triumfēt Premjerlīgā un Čempionu līgā. Pirms tam viņš ar Dortmundes "Borussia" kļuva par Vācijas Bundeslīgas čempionu.

"Copa America" amerikāņi sāka ar 2:0 pret Bolīviju, bet sekoja zaudējumi pret Panamas un Urugvajas futbolistiem, mājās notiekošajā turnīrā netiekot ārā no apakšgrupas. 2022. gada Pasaules kausā ASV spēlēja astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/56...

Slēpts komentārs: SeriA_madeinItaly

  +2 [+] [-]

, 2024-07-12 10:05, pirms mēneša
SeriA_madeinItaly rakstīja: priekš kam amerikāņiem tāds lūzeris vajadzīgs?
Taisnība, kam Jirgenam tādi lūzeri vajadzīgi?

     [+] [-]

, 2024-07-12 23:43, pirms mēneša
SeriA_madeinItaly rakstīja: priekš kam amerikāņiem tāds lūzeris vajadzīgs?
Gultas blakte tev vél pasúks asinis par tik pretígiem komentáriem !