Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Di Marija: "Neesmu gatavs savai pēdējai spēlei, bet ir laiks"

Emils Ozerinskis

Di Marija: "Neesmu gatavs savai pēdējai spēlei, bet ir laiks"
Anhels di Marija. Foto: Imago/Scanpix

36 gadus vecajam Anhela di Marijam Copa América finālspēle būs pēdējā Argentīnas izlases zilibaltajos formastērpos.

Šorīt agri no rīta Argentīnas izlase nodrošināja iekļūšanu Copa América finālā. Aktuālie pasaules čempioni ar 2:0 pārspēja Kanādas izlasi, gaidot savus oponentus, kas rīt no rīta noskaidrosies Urugvajas un Kolumbijas savstarpējā sacīkstē.

Maiami notiekošā finālspēle būs pēdējā Argentīnas izlasē Anhelam di Marijam, kurš pēc spēles Argentīnas izlases formastērpu salocīs un noliks skapītī. Finālspēle Floridā di Marijam būs 145 spēle izlases sastāvā. Viņš izcēlies ar 31 rezultatīvu sitienu izlases rindās.

"Es neesmu gatavs savai pēdējai spēlei ar nacionālo izlasi, bet laiks ir pienācis. Lai kas notiktu finālā, domāju, ka varu aiziet pa parādes durvīm. Es atdevu visu," teica kreisā spārna uzbrucējs di Marija.

Argentīnas izlasei un tostarp di Marijam šī desmitgade ir bijusi sekmīga. 2021. gadā tika iegūts Copa América, bet 2022. gadā argentīnieši triumfēja pasaules kausa izcīņā.

Klubu karjerā di Marija piecas reizes kļuvis par Francijas čempionu ar PSG, kā arī pa reizei ieguvis Spānijas un Portugāles čempiontitulus ar attiecīgi Madrides "Real" un Lisabona "Benfica".

     [+] [-]

, 2024-07-10 22:46, pirms mēneša
Svētā Marija - bīsties Dieva dusmu un met takš beidzot mieru !