Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" nopērk Lorisu, "City" iegādājas Maikonu, "Real" īrēs Esjēnu

Agris Suveizda

"Tottenham" nopērk Lorisu, "City" iegādājas Maikonu, "Real" īrēs Esjēnu
Igo Loriss
Foto: AFP/Scanpix

Pāreju periodam strauji ritot uz beigām, pēdējo stundu laikā medijos cirkulējušās baumas pamazām pārtop patiesībā. Mančestras "City" jau paziņojusi par Maikona un Skota Sinklēra iegādi, savukārt Turīnas "Juventus" un Londonas "Fulham" priekšējo līniju papildinājušas ar Niklasu Bentdneru un Dimitaru Berbatovu. Savukārt pie Francijas izlases pamatvārtsarga Igo Lorisa oficiāli tikusi "Tottenham Hotspur".

Beidzot oficiāli apstiprināta Igo Lorisa pāreja uz "Tottenham Hotspur". Vēl pāreju perioda vidū Lionas "Olympique" īpašnieks Žans Mišels Olā apgalvoja, ka Lorisu nepārdos lētāk par 20 miljoniem, transfēru perioda izskaņā viņš tomēr ievērojami nolaida cenu - "Olympique" vēsta, ka pārejas maksa ir 10 miljoni eiro, kas ar bonusiem var pieaugt līdz 15. Lai arī Francijā logs vēl būs vaļā līdz ceturtajam septembrim, visticamāk, par jauno pamatvārtsargu kļūs pieredzējušais Verkutrs, kurš Lionā bijis ilggadējs Gregorija Kupē un Lorisa dublieris. Loriss uz Lionu pārcēlās pirms četriem gadiem, kad no "Nice" tika nopirkts par astoņiem miljoniem eiro. "Tottenham" kā pēdējo pirkumu mājaslapā paziņoja Klintu Dempsiju, un tā šovasar jau papildinājusies ar Gilvi Sigurdsonu, Janu Vertongenu, Emanuelu Adebajoru un Musu Dembelē. Prom devies Luka Modričs un Rafaels van der Vārts.

Mančestras "City" šovasar bija nopirkusi tikai Džeko Rodvelu, taču pāreju perioda pēdējā dienā tika apmierināta Roberto Mančīni vēlme pēc vēl vairākiem papildinājumiem. Oficiāli paziņots par malējā pussarga Skota Sinklēra iegādi. "Swansea" iekasēs aptuveni 8+2 miljonus eiro, bet pirms diviem gadiem viņš no Londonas "Chelsea" tika nopirkts vien par 600 tūkstošiem eiro. Tāpat par nepilniem četriem miljoniem eiro un bonusiem "City" nopirkusi labās malas aizsargu Maikonu, kurš savulaik ar Milānas "Inter" triumfēja Čempionu līgā un tolaik tika uzskatīts par vienu no labākajiem sava ampluā spēlētājiem pasaulē. Savukārt dienas izskaņā "City" noslēdza arī pēdējos cerētos darījumus - iegūts 19 gadus vecais serbu centra aizsargs Matija Nastasičs, bet "Fiorentina" pretī ieguvusi naudu un melnkalniešu centra aizsargu Stefanu Saviču, savukārt no Lisabones "Benfica" nopirkts spāņu balsta pussargs Havi Garsija.

Savukārt "City" pretiniece Čempionu līgas grupu turnīrā panākusi vienošanos par Maikla Esjēna īri - Londonas "Chelsea" to jau paziņojusi savā mājaslapā. Esjēna atgriešanās pie Žuzē Mourinju varētu nozīmēt Lasanas Diarā pārdošanu - pēdējo stundu laikā tiek baumots par viņa došanos uz Mahačkalas "Anzhi", kas varētu likt galdā piecus miljonus eiro. Vakanto uzbrucēja pozīciju beidzot aizpildījusi Turīnas "Juventus", taču iegūtā futbolista kalibrs ievērojami nobāl iepriekšējo kandidātu priekšā - "Juventus" interesējās par Robinu van Pērsiju, Stevanu Jovetiču, Fernando Jorenti un Dimitaru Berbatovu, taču viena gada īrē ieguva Dānijas izlases uzbrucēju Niklasu Bentdneru, kurš nav nepieciešams Londonas "Arsenal". Arsēna Vengera trenētā komanda jaunu darba vietu atrada vēl vienam uzbrucējam Čujonam Pakam - Dienvidkorejas izlases uzbrucējs izīrēts Spānijas čempionāta jaunpienācējai "Celta".

Dimitars Berbatovs, kurš vakar pēdējā brīdī atteica gan "Juventus", gan "Fiorentina", parakstījis divu gadu līgumu ar "Fulham". Mančestras "United" par darījumu saņems ap pieciem miljoniem eiro. Vairāki uzbrucēji jaunu klubu atraduši arī Itālijā - "Fiorentina" Berbatova vietā ieguva brīvo aģentu Luku Toni un šķīrās no Alberto Džilardīno, kurš pievienojās "Genoa". Dženovas klubs papildinājies arī ar Marko Borjello ("Roma") un Huanu Vargasu ("Fiorentina"). Savukārt "Napoli" paziņojis par divu spēlētāju iegādi - 21 gadus vecā brazīliešu centra aizsarga Brunu Uvini ("Sao Paulo") un 30 gadus vecā itāliešu labās malas aizsarga Džandomeniko Mesto ("Genoa").

Rekordpirkumu veikusi "Swansea City", kas par septiņiem miljoniem eiro iegādājusies 27 gadus veco spāņu malējo pussargu Pablo Ernandesu. Ar bijušo "Valencia" futbolistu noslēgts trīs gadu līgums. Pretējā virzienā - no Anglijas uz Spāniju - devies 23 gadus vecais Meksikas izlases pussargs Džovanni duš Santušs, kuram nesekmējās karjera "Tottenham Hotspur" un kurš noslēdzis četru gadu līgumu ar Maljorkas "Real". Pēc tam, kad Gelzenkirhenes "Schalke" izdevās panākt vienošanos par Nīderlandes izlases un "Barcelona" pussarga Ibrahima Afelaja īri, prom devies spāņu pussargs Manuels Hurado, kurš ir izīrēts Maskavas "Spartak". Amsterdamas "Ajax" izdevies iegūt nīderlandiešu uzbrucēju Raienu Bābelu, bet Francijas "Rennes" par trim miljoniem eiro AAE klubam "Al Ain" pārdos Žiresu Kembo. "Rennes" vadība paziņoja, ka komandas pieprasītākā prece Jans Mvilā par 95% paliks Rennā. Marseļas 'Olympique" veidzot noslēgusi darījumu ar QPR - Stefans Mbijā devies uz Londonu, bet marseļieši pretī saņēmuši sešus miljonus un gada īrē Džouiju Bārtonu.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Welcome - Juventus.com
HOME PAGE
Fulham Football Club
Welcome to tottenhamhotspur.com
Official Manchester City Website | Barclays...
Home | Chelsea FC
Accueil - OLWEB.fr

  +9 [+] [-]

, 2012-08-31 20:54, pirms 12 gadiem
"Dimitars Berbatovs, kurš vakar pēdējā brīdī atteica gan "Juventus", gan "Fiorentina", parakstījis divu gadu līgumu ar "Fulham". Mančestras "City" par darījumu saņems ap pieciem miljoniem eiro."
Tas gan divaini ka "City" sanem naudu par "United" speletajiem

  +3 [+] [-]

, 2012-08-31 21:02, pirms 12 gadiem
Pēdējās ziņas ir tādas, ka Fulham ir ļoti tuvu Bastuša iegādei. Fantastisks pirkums par salīdzinoši lētu naudu.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 22:00, pirms 12 gadiem
Taču iegūtā futbolista kalibrs ievērojami nobāl iepriekšējo kandidātu priekšā...
- Muļķības
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-09-01 00:30, pirms 12 gadiem
Dempsijs pārgāja no Fulham uz Tottenham, nevis Liverpool kā tika iepriekš gaidīts ...

  +1 [+] [-]

, 2012-09-01 00:34, pirms 12 gadiem
nu nezinu,atdot savu pirmo vārtsargu un komandas seju un līderi par tādu summu,tak jābūt kaut kādam mugurkaulam,saprastu,ja par kādiem 20-30milj,kā savulaik Parma Juvei atdeva Bufonu

     [+] [-]

, 2012-09-01 00:40, pirms 12 gadiem
Van Der Vārts pārcēlās uz HSV?

  +1 [+] [-]

, 2012-09-01 00:41, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: nu nezinu,atdot savu pirmo vārtsargu un komandas seju un līderi par tādu summu,tak jābūt kaut kādam mugurkaulam,saprastu,ja par kādiem 20-30milj,kā savulaik Parma Juvei atdeva Bufonu
Spurām un Swansea lieliska transfēru kampaņa. Bet Liona un Loriss burtiskā nozīmē tika apzagti. Šim darījumam nevaru izdomāt nevienu saprātīgu iemeslu ne no Lionas, ne paša spēlētāja puses - ja nu vienīgi Igo piedāvāja lielu algu, kam gan īsti neticu. Loriss ilgu laiku teica, ka ies prom tikai uz Top klubu. Pāreja uz Spurām ir solis nevis uz augšu, bet sānis. Turklāt Čempionu līga, ko viņš tik ļoti grib, jaunajā klubā nu galīgi nav garantēta - varu derēt, ka viņa karjeras laikā Liona ČL spēlēs biežāk nekā TH.

Ja agrāk Liona bija slavena ar to, ka ceļu līdz Saulei izsita ar teicamām transfēru kampaņām, pērkot lēti, pārdodot dārgi un tad, kad cena ir sasniegusi griestus, tad tagad Liona izgāzās ar smagu blīkšķi.

     [+] [-]

, 2012-09-01 00:41, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: Van Der Vārts pārcēlās uz HSV?
Jā. Van der Vārts un Rudņevs kļūs par komandas...

     [+] [-]

, 2012-09-01 00:48, pirms 12 gadiem
Dempsijs uz Hotspurs, pedeejaa briidi noceela Liverpool.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-01 01:05, pirms 12 gadiem
Man vēl aizvien sejā lasāma izteiksme - WTF? Loriss par 10M! Un uz TH? Vienkārši nesaprotami! Apsveicu TH ar JackPot, bet Lionu ar muļķīgu darījumu!

     [+] [-]

, 2012-09-01 01:13, pirms 12 gadiem
suvass rakstīja: Jā. http://sportacentrs.com/futbols/vacija/31082012-van_der_varts_un_rudnevs_klus_par_komanda
lasīju to rakstu,bet tas tāpat ir vēlējuma izteiksmē,ir ar kāds oficiāls apstiprinājums?

     [+] [-]

, 2012-09-01 01:16, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: lasīju to rakstu,bet tas tāpat ir vēlējuma izteiksmē,ir ar kāds oficiāls apstiprinājums?
Tas nebija vēlējuma izteiksmē, tas bija 99,9% skaidrs. HSV.de -  Interview mit Rafael van der Vaart

     [+] [-]

, 2012-09-01 01:19, pirms 12 gadiem
American ace Clint Dempsey has joined Tottenham Hotspur!

     [+] [-]

, 2012-09-01 01:23, pirms 12 gadiem
suvass rakstīja: Tas nebija vēlējuma izteiksmē, tas bija 99,9% skaidrs. http://www.hsv.de/saison/meldungen-saison/bundesliga/2012/august/interview-mit-rafael-van-der-vaart/
paldies par info

     [+] [-]

, 2012-09-01 09:37, pirms 12 gadiem
Kāpēc nav pieminēts Lass Diara kurš pārgāja uz Anzhi???

     [+] [-]

, 2012-09-01 09:44, pirms 12 gadiem
ovechkin137 rakstīja: Kāpēc nav pieminēts Lass Diara kurš pārgāja uz Anzhi???
Iespējams, tāpēc, ka viņš ir pieminēts. Un Lass vēl nekur nav pārgājis.

     [+] [-]

, 2012-09-01 09:47, pirms 12 gadiem
Es vnk nevaru, Juventus tiešām ir tādi nabagi, lai nevarētu iesaistīties cīņā par kādu top klases uzbrucēju? Nopietni- 5 stabi par Berbatovu bija tik daudz? Vispār EPL nolasa visu krējumu atkal , kā Spurs apčakarēja frančus, par to varētu rakstīt pasaku grāmatās.

Fakti par spēcīgāko līgu pasaulē ir neapgāžami, transfēru summas to tikai apstiprina. Šajā gadā EPL apgrozījās šādas summas
Transfer revenue: 254.672.000 £ Transfer expenditures: 539.338.800 £

Neviena cita līga pat tuvumā nestāv! Glory EPL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-01 09:57, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: Lyon ir mulki! Loriss to klubu kaut cik vilka uz augsu, bet tgd gan bus totala d!
Toties Spurs ir tikai ieguvēji, Svētais pavilks šos uz augšu , starp citu, kā tur beidzās ar Mutinju pāreju? Ir vai nav?

Bet viņš jau pats arī gan jau gribēja spēlēt augstākā līmenī. Godīgi sakot EPL ir daudz spēcīgāka par Ligue 1 , protams Spurs nespēlē ČL šogad, bet visas iespējas tikt tur nākamgad.

     [+] [-]

, 2012-09-01 11:38, pirms 12 gadiem
Man tikai nav saprotama viena lieta. Vai tiešām Chelsea taisās visu sezonu nospēlēt ar vienu izteiktu centra uzbrucēju - Torresu un otru pa pusei uzbrucēju Staridžu? Varbūt kaut ko esmu aizmirsis? Visu laiku gaidiju kaut kādu sensacionālu pirkumu pēdējās stundās, bet tā arī acīmredzot nekas nenotika! Nu, nu, paskatīsimies kas no tā visa iznāks.

     [+] [-]

, 2012-09-01 11:48, pirms 12 gadiem
Interesanti, pats Bastuš vakar savā twiterī teica, ka jau atrodas Fulham rindās, interesanta situācija

     [+] [-]

, 2012-09-01 11:52, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Man tikai nav saprotama viena lieta. Vai tiešām Chelsea taisās visu sezonu nospēlēt ar vienu izteiktu centra uzbrucēju - Torresu un otru pa pusei uzbrucēju Staridžu? Varbūt kaut ko esmu aizmirsis? Visu laiku gaidiju kaut kādu sensacionālu pirkumu pēdējās stundās, bet tā arī acīmredzot nekas nenotika! Nu, nu, paskatīsimies kas no tā visa iznāks.
Tā izskatās, ka chelsea nebūs jauna uzbrucēja, tas var nākt gan par sliktu gan par labu aristokrātiem, jo viņi spēlē pēc taktikas ar vienu uzbrucēju. Staridžs ir ļoti audzis, kopš pārnācas no city, viņam ir potenciāls, vēl uzbrukumā var spēlet tas pats Mozes, tas pats pata var spēlēt kāda no malējā uzbrucēja pozīcijām, es domāju, ka Chelsea varētu būt ok, protams viss būs tomēr atkarīgs no traumām tfu tfu tfu.

     [+] [-]

, 2012-09-01 11:55, pirms 12 gadiem
Moutinho nespēlēs Spurs rindās, jo tā arī nespēja saskaņot līguma nosacījumus, Moutinho gribēja par daudz, bet Spurs neribēja maksāt.

     [+] [-]

, 2012-09-01 12:13, pirms 12 gadiem
krisis rakstīja: Tā izskatās, ka chelsea nebūs jauna uzbrucēja, tas var nākt gan par sliktu gan par labu aristokrātiem, jo viņi spēlē pēc taktikas ar vienu uzbrucēju. Staridžs ir ļoti audzis, kopš pārnācas no city, viņam ir potenciāls, vēl uzbrukumā var spēlet tas pats Mozes, tas pats pata var spēlēt kāda no malējā uzbrucēja pozīcijām, es domāju, ka Chelsea varētu būt ok, protams viss būs tomēr atkarīgs no traumām tfu tfu tfu.
Nu es jau nešaubos par Staridža un Mozesa kvalitāti, bet tie tomēr nav izteikti centra uzbrucēji. Turklāt DiMateo cik atceros nav pārāk apmierināts ar Staridža spēli, jo iepriekšējā sezonā viņu reti laida uz laukuma un arī tagad droši vien būtu pārdots vai izīrēts, ja sanāktu uzbrucēju nopirkt. Tāpat neticu, ka DiMateo ir spējīgs ieviest kaut kādu tur Barselonas vai Spānijas izlases spēles modeli spēlēt vispār bez izteikta uzbrucēja. Tā kā šis man šķiet arī lielākais transfēru perioda pārsteigums. Chelsea izīrē Lukaku un paši paliek tikai ar vienu uzbrucēju!

     [+] [-]

, 2012-09-01 12:25, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Nu es jau nešaubos par Staridža un Mozesa kvalitāti, bet tie tomēr nav izteikti centra uzbrucēji. Turklāt DiMateo cik atceros nav pārāk apmierināts ar Staridža spēli, jo iepriekšējā sezonā viņu reti laida uz laukuma un arī tagad droši vien būtu pārdots vai izīrēts, ja sanāktu uzbrucēju nopirkt. Tāpat neticu, ka DiMateo ir spējīgs ieviest kaut kādu tur Barselonas vai Spānijas izlases spēles modeli spēlēt vispār bez izteikta uzbrucēja. Tā kā šis man šķiet arī lielākais transfēru perioda pārsteigums. Chelsea izīrē Lukaku un paši paliek tikai ar vienu uzbrucēju!
Nu Lukaku pats gribēja tikt izīrēts, jo viņš neticēja ka tiks pie pienācīga spēles laika

     [+] [-]

, 2012-09-01 12:41, pirms 12 gadiem
krisis rakstīja: Nu Lukaku pats gribēja tikt izīrēts, jo viņš neticēja ka tiks pie pienācīga spēles laika
To es zinu, ka viņš nebija apmierināts ar iepriekšējās sezonas benķīša sildīšanu un gribēja tikt izīrēts. Bet izīrēja viņu klubs, nevis viņš pats kaut kur aizīrējās prom Tā ka laikam jau kaut kas pašiem Chelsea sagāja grīstē ar plānotajiem transfēriem, jo kaut kā neticās, ka viņi tā bija ieplānojuši riskēt uz sezonu ar vienu nominālo centra uzbrucēju spēlēt. Nu kaut vai līdz janvāra logam, bet tāpat spēles priekšā ir daudz. Var jau protams iztikt ja paveicās Toresam un Staridžam izvairīties no traumām.

     [+] [-]

, 2012-09-01 13:16, pirms 12 gadiem
Real Madrid C.F. ‏@realmadriden

Real Madrid C. F. and FC Anzhi have reached an agreement, pending medical examination, to loan Lassana Diarra to the Russian club.

     [+] [-]

, 2012-09-01 15:23, pirms 12 gadiem
Abramovičs būs nikns, galvas ripos.