Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Fiorentina'' treneris apbrīno Jovetiču

''Fiorentina'' treneris apbrīno Jovetiču
Stevans Jovetičs
Foto: AP

Vakar Čempionu līgas ietvaros itāļu klubs ''Fiorentina'', pateicoties jaunā Melnkalnes izlases spēlētāja Stevana Jovetiča diviem gūtajiem vārtiem, savā laukumā ar 2:0 pārspēja Anglijas Premjerlīgas klubu ''Liverpool''. Pēc spēles itāļu kluba treneris Čezare Prandelli jaunās zvaigznes virzienā veltījis vairākus komplimentus.

''Jovetičs jau tagad ir paveicis krietni vairāk nekā no viņa kāds gaidīja. Arī pagājušajā sezonā viņa spēles stils bija ļoti kvalitatīvs, taču tad viņš vairāk spēlēja sev, nevis komandai. Pašreiz viņš darbojas komandas interesēs un dara to nevainojami,'' pēc uzvaras pār ''Liverpool'' tikai 19 gadus veco futbolistu paslavēja Prandelli. ''Veltu viņa virzienā tikai tos labākos vārdus. Uz komandas pirmssezonas treniņu viņš ieradās ar lielu ticību un pārliecināts par saviem spēkiem. Viņš regulāri gūst vārtus, ir vēl vairāk atraisījies un laimīgs. Pērn viņam bija grūtības gūt vārtus, jo viņš nebija pietiekoši atbrīvojies un nespēlēja ar prieku,'' piebilda ''Fiorentina'' komandas treneris.

Jāatzīmē, ka vakar pirmo reizi 21 spēles laikā ''Liverpool'' neguva vārtus Čempionu līgas ietvaros. Tapat jāpiemin, ka ''Fiorentina'' šajā turnīrā, spēlējot savā laukumā, nekad vēl nav ielaidusi vārtus pret angļu klubiem. Savulaik ''Fiorentina'' mājās svinēja uzvaru arī pār ''Manchester United'' un ''Everton'' ar identisku rezultātu 2:0, bet pret Londonas ''Arsenal'' itāļu klubs spēlējis neizšķirti 0:0.

''Pirmajā puslaikā mēs demonstrējām ļoti organizētu spēli. Futbols ir vienkārša spēle, bet svarīgi ir mācēt to izskaidrot. Ceru, ka varam vēl vairāk uzlabot savu sniegumu aizsardzībā. Otrajā puslaikā ''Liverpool'' saņēmās un vairāk koncentrējās, taču arī mača otrajā daļā mēs spēlējām labi. Lai nu kā, ņemot vērā to, cik spēcīgs bija mūsu pretinieks, pirmā spēle daļa - labākais ''Fiorentina'' puslaiks kopš es šeit strādāju,'' tā Prandelli.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

Slēpts komentārs: talja

  -3 [+] [-]

, 2009-09-30 15:04, pirms 15 gadiem
talja rakstīja: atbrauciet tik uz anfield!
Agri vai vēlu,bet jābrauc viņiem būs Vēl būs atbildes spēle

  +2 [+] [-]

, 2009-09-30 16:02, pirms 15 gadiem
talja rakstīja: atbrauciet tik uz anfield!
eeee.... OK. Un tad?

  +6 [+] [-]

, 2009-09-30 17:22, pirms 15 gadiem
Jovetičs ir ļoti labs, pat ĻOTI!
ievēroju šo pagājušajā sezonā, domāju kāds grands šo nogrābs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-30 21:46, pirms 15 gadiem
Nu ir jau arī par ko apbrīnot.
Nu un, atbrauks uz Anfield, un ko tad?

     [+] [-]

, 2009-10-08 20:27, pirms 15 gadiem
masterboy rakstīja: vo vo
malacis ka mani atbalsti