Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Lyon'' treneris mierina ''Liverpool'' - sola uzvarēt Florencē

''Lyon'' treneris mierina ''Liverpool'' - sola uzvarēt Florencē
''Lyon'' treneris Klods Puels
Foto: AFP/Scanpix

Francijas kluba ''Lyon'' galvenais treneris Klods Puels apsolījis angļu klubam ''Liverpool'', ka pēc trijām nedēļām viņa komanda darīs visu, lai Florencē uzvarētu vietējo ''Fiorentina'', lai gan franču klubs jau ir garantējis sev vietu astotdaļfinālā.

Atgādināsim, ka vakar ''Liverpool'' izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar ''Lyon'', bet itāļu klubs ''Fiorentina'' savā laukumā ar 5:2 sagrāva ungāru klubu ''Debreceni''. Pašreiz jau ir skaidrs, ka vietu atstotdaļfinālā garantējuši ''Lyon'' futbolisti, bet par otro vietu cīnīsies ''Fiorentina'' un ''Liverpool'', lai gan itāļu izredzes tikt nākošajā kārtā ir lielākas – atlikušajās divās spēlēs pietiek nospēlēt neizšķirti vai izcīnīt kaut vienu uzvaru. Var pietikt arī ar neizšķirtu pret ''Lyon'' un zaudēt viesos ''Liverpool'' ne vairāk kā ar divu vārtu pārsvaru.

Savukārt Liverpūles futbolistiem, lai iekļūtu astotdaļfinālā, nākošajās divās spēlēs obligāti jāuzvar. Vispirms izbraukumā pret ''Debreceni'' jācenšas uzvarēt ar pēc iespējas lielāku vārtu starpību (pirmajā mačā Anglijā ar 1:0 uzvarēja ''Liverpool''), bet pēcāk savā laukumā arī ''Fiorentina'', kura pirmajā mačā bija pārāka ar 2:0. Šobrīd ''Liverpool'' par sliktu spēlē vārtu attiecība. Ja angļi uzvarēs ungārus, tad, lai tiku tālāk, mājās ''Fiorentina'' būs jāuzvar vismaz ar triju vārtu pārsvaru.

Šo situāciju izprot arī franču komandas ''Lyon'' galvenais treneris Klods Puels, kurš apsolījis angļu klubam darīt visu iespējamo, lai nākošajā kārtā viesos pret ''Fiorentina'' uzvarētu, pat neskatoties uz to, ka viņa komanda jau garantējusi vietu astotdaļfinālā. Puels sacījis, ka nekādas atlaides itāļu klubam nedos: ''Spēlēsim godīgi. Vēlamies grupā izcīnīt pirmo vietu, lai nākošajā kārtā mums ceļā netrāpītos citas grupas spēcīgākā komanda. ''Liverpool'' nav jābaidās. Mēs centīsimies izcīnīt uzvaru un tas ļaus ''Liverpool'' pašai kontrolēt situāciju pēdējos mačos, paļauties uz saviem spēkiem un cīnīties par izkļūšanu no grupas.''

E grupa

VKomandaSUNZV.A.P
1.Lyon43108:210
2.Fiorentina430111:69
3.Liverpool41123:54
4.Debreceni40045:140

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-11-05 15:32, pirms 15 gadiem
Nu pagaidaam FIO, ir vairaak pelnijusi tikt taalaak
ceru ka tieši FIO tiks, Debreceni arī ar "0 nepaliks"...
Prandelli zinās ko darīt

  +2 [+] [-]

, 2009-11-05 15:44, pirms 15 gadiem
com on Fiorentina..
neredzu daudz iespeju Lpoolei izglābties..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 19:32, pirms 15 gadiem
tiem florences simlantiem vieta eiropas līgā ar Mutu priekšalā. Liverpool izkļūs!

     [+] [-]

, 2009-11-05 19:56, pirms 15 gadiem
Nu tad ceresim ka ta ari notiks!

     [+] [-]

, 2009-11-05 21:28, pirms 15 gadiem
merseysider rakstīja: tiem florences simlantiem vieta eiropas līgā ar Mutu priekšalā. Liverpool izkļūs!
Ka tik pašiem tur nesanāk nokļūt. Būs vien pašiem Pool viss jāpierāda - ungārus skauzeri visticamāk vinnēs, bet ja Lyon nevinnēs Fiorentina, tad viss būs atkarīgs tieši no LIV-FIO savstarpējās spēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja