Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kaseress izīrēts ''Juventus''

Kaseress izīrēts ''Juventus''
Martins Kaseress (priekšplānā) tikko veiksmīgi
izgājis medicīnisko apskati
Foto: Digitale

Spānijas futbola kluba ''Barcelona'' aizsargs Martins Kaseress šodien Turīnā veiksmīgi izgājis medicīnisko apskati un uz vienu gadu tiks izīrēts vietējam klubam ''Juventus''.

Kaseress vecajai sinjorei tiks izīrēts uz vienu sezonu ar iespēju Turīnas klubam iegādāties viņu sezonas beigās.
''Es laikam dzīvoju sapnī. Uz Turīnu esmu atvedis līdzi Barselonas uzvarētāju garu,'' savas pirmās emocijas pauda Kaseress.
Urugvajiešu futbolists uz Barselonu pārcēlās pērnajā gadā, kad par 16,5 miljoniem eiro pārnāca no ''Villarreal''. Sezonas laikā viņam tā arī neizdevās iekļauties komandas labāko vidū, kā rezultātā savā pirmajā sezonā Barsas rindās viņš spēlēja samērā reti, piedaloties tikai 13 spēlēs.

22 gadus vecais Urugvajas izlases aizsargs tagad pievienosies pārējiem ''Juventus'' spēlētājiem, lai uzsāktu gatavošanos jaunajai sezonai. ''Serie A'' jaunās sezonās pirmajā kārtā, 23. augustā, ''Juventus'' savā laukumā uzņems ''Chievo'' vienību.
Tiek lēsts, ka, lai izpirktu Kaseresu, ''Juventus'' ir gatavi maksāt kataloniešiem 12 miljonus eiro, taču, ņemot vērā ''Barcelona'' pirms gada iztērētos 16.5 miljonus, spāņi centīsies izspiest pēc iespējas vairāk.

Atgādināsim, ka nākošajai sezonai komanda pastiprinājusies ar tādiem spēlētājiem kā itāļu aizsargu Fabio Kanavaro (35, no ''Real Madrid'' – brīvais aģents), kā arī Brazīlijas izlases pussargiem Djēgo (24, ''Werder Bremen'') un Felipi Melo (26, ''Fiorentina'').

Izmantotie resursi:
football-italia.net
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-07-30 16:51, pirms 15 gadiem
Lieliski, šobrīd izskatās, ka Kjellīni atkal spēlēs par LD Noteikti tikai par labu pašam Džordžo, kreisās malas aizsarga pozīcijā par viņu labāks ir tikai Evrā, bet arī diskutējams jautājums. Labākais šajā transfērā ir tas, ka Kaseresu varēs pēc sezonas nopirkt

     [+] [-]

, 2009-07-30 17:43, pirms 15 gadiem
Tā pat būs labāk pašam Martinam.

     [+] [-]

, 2009-07-30 23:27, pirms 15 gadiem
Pēc goal.com ziņas sapratu, ka pārdots, tad kā tur īsti ir?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 23:33, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Tā pat būs labāk pašam Martinam.
Noteikti, ka viņam būs labāk. Vienmēr labāk ir spēlēt nevis marinēt soliņu. Lai veicas Turīnā, bet es ceru, ka pēc šīs sezonas viņš nāks atpakaļ uz Barcu, nvis viņu nopirks Juventus...

     [+] [-]

, 2009-07-30 23:58, pirms 15 gadiem
ideāli!!! Juvei aizsardzība beidzot pamazām komplektējās. aizsargu kvartets Kaseress, Kielini, Lergotalje, var būt kaut kur vēl iesprauksies Kanavaro, var būt Zebina.