Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Melo paliek "Fiorentina"

Melo paliek "Fiorentina"
Felipe Melo (pa kreisi)
Foto: AP

Brazīliešu balsta pussargs Felipe Melo pagarinājis līgumu uz vēl vienu gadu ar itāļu "Fiorentina", tādējādi liekot izbeigties visām spekulācijām, kas saistītas ar viņa nākotni un spēlēšanu citos klubos.

Par 25 gadus veco brazīlieti ļoti nopietnu interesi izrādīja Londonas "Arsenal", taču tagad noskaidrojies, ka spēlētājs paliks "Fiorentina", jo pagarinājis savu līgumu uz vēl vienu sezonu. Tagad Melo ir līgums ar itāļu komandu līdz pat 2013. gada vasarai.

Felipe Melo pievienojās "Fiorentina" pagājušā gada vasarā, kad par summu astoņi miljoni eiro pārcēlās no spāņu "Almeria".

Melo ir aizvadījis 29 spēles "Fiorentina" sastāvā pagājušajā sezonā, kura viņam bija ļoti veiksmīga, kā rezultātā interesi par futbolistu izrādīja tādas komandas kā "Arsenal" un Milānas "Inter".

Kluba paziņojumā teikts, ka ""Fiorentina" kluba sporta direktors Pantaleo Korvino veicis tikšanos ar Felipes Melo aģentu, kurā tika panākta vienošanās pagarināt spēlētāja līgumu līdz 2013. gadam ar līguma izpirkšanas iespēju".

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -2 [+] [-]

, 2009-06-30 20:16, pirms 15 gadiem
Njā. Nu neko.