Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Fiorentina'' redzeslokā Luizao un Ebue

''Fiorentina'' redzeslokā Luizao un Ebue
Luizao Brazīlijas izlases rindās, triumfējot
Konfederāciju kausā
Foto: AP

Itālijas klubs ''Fiorentina'' savas komandas rindas vēlas pastiprināt ar Brazīlijas izlases un Portugāles kluba ''Benfica'' aizsargu Luizao, kā arī viņu redzeslokā nonācis Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' aizsargs Emanuels Ebue.

''Fiorentina'' kluba vadība par Luizao (27), kurš Brazīlijas izlases rindās aizvadījis 34 spēles, portugāļu klubam piedāvā septiņus miljonus sterliņu mārciņas, tāpat arī neizslēdz to, ka komandai varētu pievienoties 26 gadus vecais Kotdivuāras izlases spēlētājs Ebue.
''Mēs esam ļoti ieinteresēti Luizao iegādē, taču vispirms mums ir jāpanāk vienošanās ar ''Benfica'','' sacīja ''Fiorentina'' kluba sporta direktors Pantaleo Korvino. ''Mēs turpināsim būt uzstājīgi ar piedāvātajiem septiņiem miljoniem. Astoņus mēs nevēlamies maksāt, jo uzskatām, ka par Luizao esam gatavi galdā likt viņa īsto cenu,'' piebilda Korvino.

Jāpiemin, ka ''Benfica'' kluba sporta direktors ir bijušais ''Fiorentina'' un Portugāles izlases spēlētājs Rui Košta, kas vēl vairāk mudina ticēt, ka šis darījums tiešām varētu izdoties. ''Mēs nedaudz nogaidīsim un tad jau redzēs, kāda būs situācija transfēru tirgū. Pašlaik tas nav darījums, kurš būtu jāveic nekavējoties. Mēs vēlamies, lai arī pats futbolists būtu apmierināts, taču nevēlamies arī darīt kaut ko traku,'' sacīja bijušais portugāļu futbolists.

Aizsardzība ir tā lieta, kurai ''Fiorentina'' klubā pašreiz ir pievērsta vislielākā uzmanība, tāpēc itāļu kluba redzeslokā ir arī ''Arsenal'' aizsargs Ebue. Tiek lēsts, ka Londonas klubs vēl nav devis konkrētu atbildi itāļiem, jo interesi par Kotdivuāras izlases spēlētāju izrāda arī citi klubi.
''''Fiorentina'' nav vienīgais klubs, kurš vēlas Ebui. Nopietnu interesi izrāda arī vairāki Spānijas klubi. Pagaidām neko vairs nevaru pateikt, taču tuvākajās dienās mēs zināsim vairāk,'' noslēpumains bija Ebue aģents Paskals Boiso.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

     [+] [-]

, 2009-07-29 16:53, pirms 15 gadiem
Diez Vengers plaano kaut ko arii iegaadaaties, vai tikai paardot?