Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Dzaneti: ''Ibrahimovičs jau ir pagātne''

Dzaneti: ''Ibrahimovičs jau ir pagātne''
''Inter'' komandas kapteinis Havjers Dzaneti
Foto: AFP

Zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs, kurš iepriekšējos trīs gadus pārstāvējis Itālijas klubu ''Inter'', vakar pievienojies spāņu ''Barcelona''. Vairāki Milānas kluba spēlētāji izteikuši savu viedokli par notikušo darījumu.

Cik zināms, Zviedrijas izlases uzbrucējs vakar oficiāli pievienojies pēdējiem UEFA Čempionu līgas uzvarētājiem ''Barcelona'', parakstot līgumu uz pieciem gadiem.

''Inter'' komandas spēlētāji - aizsargi Ivans Kordoba, Havjers Dzaneti un Marko Materaci pāris vārdos izteikuši savu viedokli par vakar notikušo darījumu. Bet sākumā, interesants fakts - vakardienas prezentācijas laikā Ibrahimovičs esot noskūpstījis ''Barcelona'' kluba emblēmu uz krekla, kā rezultātā šis notikums ''Inter'' kluba līdzjutējos iedvesis milzu dusmas un nodevības sajūtu, taču kolumbiešu futbolists Kordoba atzina, ka Ibrahimovičs jau nemaz nebija ''Inter'' kluba leģenda, tāpēc droši tā varēja darīt un neko traku tajā nesaskata.

''Viņš šeit nebija vismaz 10 gadus, tāpēc es domāju, ka tas ir normāli,'' ''Sky Sport Italia'' sacīja Kordoba.

''Ja godīgi, es nevēlos komentēt šo situāciju. Ibrahimovičs jau ir pagātne un tagad mums ir jākoncentrējas tikai un vienīgi nākotnes mērķiem,'' sacīja ''Inter'' komandas kapteinis Dzaneti.

Nedaudz laipnāks pret bijušo komandas biedru bija Materaci: Vēlos pateikties Ibrahimovičam par palīdzēšanu mūsu komandai izcīnīt trīs ''Serie A'' čempiontitulus. Tagad mums ir jādomā par Eto'O,'' sacīja Itālijas izlases aizsargs.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +9 [+] [-]

, 2009-07-29 23:18, pirms 15 gadiem
nu būtībā jā, lai arī Ibra bija neaizvietojams Interā, tomēr 3 gadi nav tas laiks, pēc kura spēlētājs kļūst par simbolu utt. Ibra ir vienkārši labs uzbrucējs, kas spēlējis Interā, bet nekas īpašs, Interā pēdējos desmit gadus vien ir spēlējuši fantastiski spēlētāji un tieši uzbrucēji.

  +9 [+] [-]

, 2009-07-29 23:28, pirms 15 gadiem
Nu,nu,skaties ka vēl čempionu līgā no tā paša Ibrahimoviča iekšās nedabūjat!!!

  -3 [+] [-]

, 2009-07-30 00:23, pirms 15 gadiem
ZANETI

  -1 [+] [-]

, 2009-07-30 09:42, pirms 15 gadiem
Ai pfff kas bijis bijis ... tagad Eto'O ir uzbrukuma lideris un uskatu ka vins var pat labak par Ibrahimovicu spelet (Inter sastava )
Slēpts komentārs: Danila12345

  +3 [+] [-]

, 2009-07-30 12:25, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Kas par sviestu?! Sākumā Dzambrotta tagad Dzanetti. Autoram problēmas ar redz, vai varbūt vēl kādas problēmasi?! Uz maikas skaidri un gaiši rakstīts Zanetti.
Varbūt autora vārdu tad arī jāraksta šādi- Draimonds Dziediņš?
Problēmu nekādu. Ja nezini, tad labāk lieki neplāties.
Žurnālistikā jāraksta latviešu valodā, ir jāveic cilvēka vārdu transkripcija no svešvalodām, tāpēc - itāļu ''z'' latv. jāraksta kā ''dz'', jo tā arī viņi izrunā - tātad būs gan Dzola, gan Dzambrota, gan Dzaneti.
Ja es būtu itālis, tad arī būtu Dziediņš

  -2 [+] [-]

, 2009-07-30 13:05, pirms 15 gadiem
Zaneti pats ir pagātne!