Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Eto'O: ''Mani nav jāsalīdzina ar Ibrahimoviču''

Eto'O: ''Mani nav jāsalīdzina ar Ibrahimoviču''
Semjuels Eto'O
Foto: AFP

Kamerūnas izlases uzbrucējs Semjuels Eto'O, kurš vakar oficiāli pievienojās Milānas klubam ''Inter'', sacījis, ka nevienam viņš nav jāsalīdzina ar bijušo Milānas kluba uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču, kurš vakar pievienojās ''Barcelona'', jo viņš pats ir spilgta personība.

Atgādināsim, ka vakar Eto'O pievienojās ''Inter'', parakstot līgumu uz pieciem gadiem, bet pretējā virzienā devās Zviedrijas izlases spēlētājs Ibrahimovičs (27), kurš ar spāņu klubu parakstījis līgumu arī uz pieciem gadiem. Jāpiemin, ka Milānas klubs saņēmis arī 40 miljonus sterliņu mārciņas un baltkrievu pussargu Aleksandru Gļebu, kurš Itālijas pēdējo četru gadu čempioniem tiks izīrēts uz gadu.

Kamerūnietis paziņoja, ka nevienam viņš nav jāsalīdzina ar zviedru uzbrucēju. ''Es nevēlos būt Ibrahimoviča aizvietotājs, es esmu es pats - Semjuels Eto'O, un nevajag mani ne ar vienu salīdzināt,'' sacīja 28 gadus vecais futbolists.

Eto'O arī paslavēja jauno komandas uzbrucēju Djēgo Milito, kurš šajā vasarā komandai pievienojās, pārnākot no cita itāļu kluba ''Genoa''. ASV notiekošajā pārbaudes spēlē pret ''AC Milan'', Milito guva divus vārtus, palīdzot komandai uzvarēt ar 2:0. ''Vēlos apsveikt Milito ar diviem gūtajiem vārtiem pret ''AC Milan''. Viņš ir lielisks futbolists un arī sirsnīgs cilvēks. Esmu pārliecināts, ka mēs ar viņu spēsim atrast kopīgu valodu. Bet to, kurā pozīcijā katram no mums būs jāspēlē, izlems treneris Žozē Mourinju,'' piebilda Eto'O.

''Tāpat vēlos pateikties kluba prezidentam Masimo Morati par iespēju spēlēt ''Inter''. Ar savu spēli centīšos palīdzēt uzvarēt UEFA Čempionu līgā, jo zinu, cik tas ir svarīgi šim klubam. Šeit visi par to vien sapņo. Čempionu līgas triumfa noslēpums ir vienkāršs – katrā spēlē jāspēlē tā, it kā tas būtu finālmačs, tad tava komanda noteikti tiks līdz šī turnīra svarīgākajai spēlei,'' tā Eto'O.

Vēl jāpiemin, ka, Ibrahimovičs varēs spēlēt tikai apmēram pēc trijām, četrām nedēļām, jo šodien viņam tika veikta rokas operācija. Atgādināsim, ka vakar medicīniskās apskates laikā zviedru futbolistam atklājās lūzums kreisās rokas pirkstā. Lai arī sākumā tika domāts, ka tas nav nekas nopietns, tomēr pēc atkārtotām pārbaudēm un operācijas kļuva zināms, ka Ibrahimoviča debija atlikta uz augusta beigām.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +1 [+] [-]

, 2009-07-28 17:59, pirms 15 gadiem
Hmm, a kāds nuburs būs Aleksandram?

  -1 [+] [-]

, 2009-07-28 18:15, pirms 15 gadiem
v'el arvien nevaru saprast ar kuru galu diom'aja barca.. saprotu ka Etoo bija mutes bruukjetaajs un no vinja vajadzeja tikt valja... bet jebogu buutu daudzi cilveki kas aizdomatos vai mainiitu Etoo pret Ibrahimovicu tapat vien... bet vel piemaksat 40 miljonus un Hlebu par pusvelti ??? njaa... nu bet gan jau vinji zin labaak ko dara...

Zlatanam par labu runa tas ka vins ir bijis spejiigs buut rezultatiivs tik aizsradziibas parbagataa futbola ka Italija, un vienlaikus komanda kur vartu siteju netruukst...

  -3 [+] [-]

, 2009-07-28 18:28, pirms 15 gadiem
Oi, parasti tie futbolisti, kuri šādi sāk muldēt, izgāž sezonu vai pat visu karjeru. Lepnība nogalina.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-28 18:50, pirms 15 gadiem
piestaav inter krekls

     [+] [-]

, 2009-07-28 19:36, pirms 15 gadiem
lilion23 rakstīja: piestaav inter krekls
man atkal liekas, ka nepiestāv nemaz.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-28 20:17, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: man atkal liekas, ka nepiestāv nemaz.
Katram sava gaume. Ar laiku visi pieradīsim.

     [+] [-]

, 2009-07-28 20:19, pirms 15 gadiem
Labi, vinjsh ir taads eksploziivs uzbruceejs, bet pagaidaam nejuutos iipashi prieciigs par sho mainju, bet tomeer jaaatziist, ka finansiaali diezgan izdeviigi sanaaca Interam tas dariijums.Redzeesim, varbuut viss beigaas izveertiisies pat ljoti labi.

     [+] [-]

, 2009-07-28 21:41, pirms 15 gadiem
njaa inters no sjitaa dariijumu baigi ieguva!
ko ta barsukas muldat, ko pasji neperkat parastus, jaunus, perspektiivus speletajus.. bet jau esosjas zvaigznes!

irbris iespejams veel dargak barsukam apgajas kaa kristine rm.

     [+] [-]

, 2009-07-29 00:28, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Katram sava gaume. Ar laiku visi pieradīsim.
cerams

     [+] [-]

, 2009-07-29 09:25, pirms 15 gadiem
realmadrid7 rakstīja: njaa inters no sjitaa dariijumu baigi ieguva!
ko ta barsukas muldat, ko pasji neperkat parastus, jaunus, perspektiivus speletajus.. bet jau esosjas zvaigznes!

irbris iespejams veel dargak barsukam apgajas kaa kristine rm.
Keirisons neskairās?

     [+] [-]

, 2009-07-29 09:29, pirms 15 gadiem
Ar Zlatanu abi apmainīja uzvārdus krekliem.

     [+] [-]

, 2009-07-29 10:32, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: v'el arvien nevaru saprast ar kuru galu diom'aja barca.. saprotu ka Etoo bija mutes bruukjetaajs un no vinja vajadzeja tikt valja... bet jebogu buutu daudzi cilveki kas aizdomatos vai mainiitu Etoo pret Ibrahimovicu tapat vien... bet vel piemaksat 40 miljonus un Hlebu par pusvelti ??? njaa... nu bet gan jau vinji zin labaak ko dara...

Zlatanam par labu runa tas ka vins ir bijis spejiigs buut rezultatiivs tik aizsradziibas parbagataa futbola ka Italija, un vienlaikus komanda kur vartu siteju netruukst...
Hlebs ir daļa no Maksvela darījuma, nevis no Ibras transfēra.
Atkārtošos, bet:
Barcai (Pepam) vajadzēja Ibru un vajadzēja tikt vaļā no Eto'O, kurš pēc gada būtu aizgājis prom par velti. Līguma pēdējā gadā neviens, izņemot City, par Eto'O vairāk kā 15-20 mio nemaksātu.

Ibra un Kaka' bija divi labākie Itālijā spēlējošie ārzemnieki. Ja Kaka' maksā 65 miljonus eiro, tad 40 miljoni + Eto'O (līdz 20 mio) ir saprotama cena.
Itālijas līgā nemaz nav tik izteikts aizsardzības futbols. Vismaz pēc vidēji gūtajiem vārtiem A Sērija apsteidz arī EPL, atpaliekot tikai no Bundeslīgas un Spānijas la Liga. Vājākās komandas spēlē no aizsardzības, bet tādas ir visu valstu čempionātos. Ja spēlē 2 spēcīgas komandas, tad abas uzbrūk, bet atceras arī par aizsardzību, viss notiek disciplinēti, nav tāds kick'n'rush kā EPL un nav arī tāda pārgalvība uzbrukumā kā Spānijā. Nezinu, vai A Sērijā Eto'O spēs būt tikpat rezultatīvs kā Spānijā, bet to parādīs nākamā sezona.

To, ko Inter uzbrukumam nozīmēja Zlatans, labāk varēs aprakstīt Inter fani, bet parasti viņam pretinieki piekabināja klāt 2-3 aizsargus, tas jau par kaut ko liecina.
Un Inter Zlatanam nebija tādi kreatīvi spēlētāji kā Barcā, kuri uzliktu bumbu uz paplātes. Labākais piespēlētājs Inter ar 7 piespēlēm pagājušosezon bija neviens cits kā Zlatans. Labākajam piespēlētājam Spānijā - Šavi - bija 20 piespēles. Būs interesanti paskatīties. Gan jau Gvardiolam ir savs priekšstats par to, ko viņa komandai var dot Zlatans.