Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mediji: Ronaldu ir atvadījies no komandas biedriem un pametis ''Juventus'' nometni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mediji: Ronaldu ir atvadījies no komandas biedriem un pametis ''Juventus'' nometni
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Futbola mediji ziņo, ka Itālijas A sērijas komandas Turīnas ''Juventus'' 36 gadus vecais portugāļu spēlētājs Krištianu Ronaldu šodien pusotras stundas laikā ir atvadījies no visiem komandas biedriem, kā arī paņēmis savas mantas no ģērbtuves. Visticamāk, līdz transfēra perioda beigām Ronaldu kļūs par ''Manchester City'' spēlētāju.

Itālijas A sērijas kluba Turīnas ''Juventus'' futbolists Krištianu Ronaldu iepriekš klubam paziņoja, ka vēlas to pamest. Spēlētāja aģents Žorže Mendess ieradās Turīnā, lai runātu ar ar ''Juventus'' vadību. Klubs līdz pat transfēra perioda beigām, kas ir 31. augustā, esot gatavs pārdot Ronaldu par aptuveno transfēru no 25 līdz 30 miljoniem eiro. Vislielāko interesi izrāda Anglijas Premjerlīgas čempione ''Manchester City'', kura esot gatava Ronaldu piedāvāt divu gadu līgumu.

Tiek ziņots, ka 36 gadus vecais Ronaldu šodien ''Juventus'' bāzē ir atvadījies no komandas, iztīrījis savu ģērbtuves skapīti un pametis Turīnas nometni. Šī būtu noslēdzošā Ronaldu sezona no iepriekš parakstītā līguma, kurā spēlētājs pelna 500 tūkstošus sterliņu mārciņu nedēļā. ''Juventus'' vēl nav saņēmis oficiālu transfēra piedāvājumu no ''Manchester City'', kura esot pārrunās ar Ronaldu pārstāvjiem par vienošanās panākšanu. ''Manchester City'' esot gatava sezonā Ronaldu atalgot ar 15 miljoniem eiro.

Ronaldu nebija sākotnējos ''Manchester City'' transfēra plānos, taču pēc tam, kad nojuka iespēja piesaistīt Hariju Keinu no ''Tottenham'', Mančestras klubs lēma izrādīt pastiprinātu interesi par portugāļu spīdekļa pārvilināšanu. Savas karjeras laikā Ronaldu ir spēlējis citā Mančestras komandā ''United'', ar kuru uzvarējis gan Premjerlīgā, gan UEFA Čempionu līgā. Tāpat futbolists pārstāvējis Madrides ''Real''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-08-27 13:24, pirms 3 gadiem
Krištianu varēja skatīties uz kādu eksotiskāku vietu, piemēram, braukt uz RFS vai Jūrmalas Spartaku mācīt vietējiem puišiem, kā šis bumbas sports spēlējams~!!~!!!!!

  +8 [+] [-]

, 2021-08-27 13:33, pirms 3 gadiem
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Krištianu varēja skatīties uz kādu eksotiskāku vietu, piemēram, braukt uz RFS vai Jūrmalas Spartaku mācīt vietējiem puišiem, kā šis bumbas sports spēlējams~!!~!!!!!
to vins daris, kad lv limenis bus tuvaks tam ko vins spes attiecigi sava vecuma, pienemu tas varetu but ap 80.jubileju.

     [+] [-]

, 2021-08-27 13:40, pirms 3 gadiem
Teemo rakstīja: to vins daris, kad lv limenis bus tuvaks tam ko vins spes attiecigi sava vecuma, pienemu tas varetu but ap 80.jubileju.
Tas būs tad,kad guļoš astotnieks piecelsies,pagaidām astotnieks guļ

     [+] [-]

, 2021-08-27 13:46, pirms 3 gadiem
Paskaties savā pasē ......,labākie gadi jau tālumā ......

  +1 [+] [-]

, 2021-08-27 14:00, pirms 3 gadiem
Uz Parīzi

     [+] [-]

, 2021-08-27 14:52, pirms 3 gadiem
ātri gan viss mainījās.

     [+] [-]

, 2021-08-27 15:06, pirms 3 gadiem
Juri$$$ rakstīja: ātri gan viss mainījās.
nekas tur nemainijas,bija jau paris menesus ieprieks video,kur vins savu luksus masinas garazu ar Cargo veda prom no Turinas,pie tam nakti, tad jau bija skaidrs,ka nepaliks

  -1 [+] [-]

, 2021-08-27 15:14, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: nekas tur nemainijas,bija jau paris menesus ieprieks video,kur vins savu luksus masinas garazu ar Cargo veda prom no Turinas,pie tam nakti, tad jau bija skaidrs,ka nepaliks
Vispār katru gadu mašīnas uz vasaru aizved prom

  +1 [+] [-]

, 2021-08-27 16:23, pirms 3 gadiem
Spļāviens SAF sejà un faniem,līdz pēdējam neticēšu ,ka tie būs city… vienalga kur,tik ne tur 😬😬

     [+] [-]

, 2021-08-27 16:53, pirms 3 gadiem
Kapitts rakstīja: Spļāviens SAF sejà un faniem,līdz pēdējam neticēšu ,ka tie būs city… vienalga kur,tik ne tur 😬😬
Tak uz United dodas.City izdzirdēja,ka MU grib viņu atpakaļ mistiski pasaka,ka nav gājuši nemaz tik traki viņam pakaļ.
Laikam aizmirsa,ka paši vienojās par detaļām

     [+] [-]

, 2021-08-27 17:02, pirms 3 gadiem
Viss vairs Juventus neinteresee, beet fanot par City i ne maz netaisos😅 Kas ar Mbapee? Ies tad uz RM?

     [+] [-]

, 2021-08-27 17:25, pirms 3 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Viss vairs Juventus neinteresee, beet fanot par City i ne maz netaisos😅 Kas ar Mbapee? Ies tad uz RM?
Viss esot itkā sarunāts.Tagad runājot ciparus un pārējās lietas.No Kataras šeihiem ar ir zaļā gaisma.
Otrā pusē PSG meklē ar ko aizvietot