Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Trezegē gatavs algas samazinājumam, lai tiktu uz "Milan"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Trezegē gatavs algas samazinājumam, lai tiktu uz "Milan"
Davids Trezegē
Foto: digitale

Turīnas ''Juventus'' franču uzbrucējs Davids Trezegē esot gatavs piekrist algas samazinājumam, ja tas viņam ļautu pāriet uz citu A Sērijas klubu - ''Milan'', atklājis futbolista aģents.

Runas par Trezegē aiziešanu no ''Juventus'' dzirdamas jau labu laiku. Kā potenciālie francūža pircēji tiek minēti ''Milan'', ''Lyon'', ''Roma'' un, protams, arī ''Manchester City''. Uzbrucēja aģents atklājis, ka 31 gadu vecais futbolists būtu ar mieru algas samazinājumam, ja vien tas palīdzētu viņam nokļūt ''Milan'' komandā.

''Protams, mēs būtu gatavi algas samazinājumam, ja vien tas dotu kādu labumu,'' atklāja Trezegē aģents Antonio Kaljendo. ''Milānas klubs ir tā vērts, lai kaut ko upurētu. Davids būtu ar mieru izdarīt pretīmnākšanu un samazinātu savas algas prasības. Nedomāju, ka mums varētu rasties problēmas vienoties ar ''Milan''.

Kaljendo pagājušajā nedēļā esot manīts, pusdienojam kopā ar ''Milan'' viceprezidentu Adriano Galjani, kas liecina par to, ka kaut kādas sarunas starp Milānas klubu un Trezegē aģentu notiek. Arī ''Milan'' jaunais treneris Leonardo neslēpj to, ka labprāt redzēt Trezegē savā komandā.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +8 [+] [-]

, 2009-07-25 22:07, pirms 15 gadiem
Nez ka viņam piestāves Milanas maiciņa?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 22:07, pirms 15 gadiem
viņš labprāt paliktu Juvē, bet Juve īsti viņu negrib. grūti saprast kāpēc, jo spēlē ļoti labi, palika uzticīgs komandai, tad kad tai gāja grūti, bet tagad vairs nav īsti vajadzīgs. jāatzīst, ka ne jau sniegums, bet gan attiecības ar kluba vadību ir pie vainas šai "trezegē sāgai".

  -3 [+] [-]

, 2009-07-25 22:07, pirms 15 gadiem
Nu, šaubos, ka Trezegols pametīs Juvi dēļ Milānas. Milānai čābīgi ar naudām, uzbrucēju arī pietiek, ja galdā tiek likti 15-20 miljoni, tad nav problēmu. Īstenībā, Dāvids nav sliktāks kā Amauri, esmu pārliecināts, ka konkurēs ar Amauri un tiks pie ievērojama spēles laika.

  -3 [+] [-]

, 2009-07-25 22:10, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Nu, šaubos, ka Trezegols pametīs Juvi dēļ Milānas. Milānai čābīgi ar naudām, uzbrucēju arī pietiek, ja galdā tiek likti 15-20 miljoni, tad nav problēmu. Īstenībā, Dāvids nav sliktāks kā Amauri, esmu pārliecināts, ka konkurēs ar Amauri un tiks pie ievērojama spēles laika.
juvei jau ir lieliska uzbrukuma līnija, un varbūt arī tāpēc tiek pārdots trezegē, jo tur jau ir jakvinta, del pjero, amauri un džiovinko, kam būs liela loma juves sastāvā nākamsezon. itāļu prese gan uzsver, ka būs interesanti paskatīties kā ferara sadalīs lomas uzbrukumā, jo gan del pjero, gan djēgo gan džiovinko ļoti mīl spēlēt ar bumbu.

  +7 [+] [-]

, 2009-07-25 22:11, pirms 15 gadiem
Trezegē izskatās, ka grib piešaut dzīvei asumu nedaudz !

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 22:12, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Trezegē izskatās, ka grib piešaut dzīvei asumu nedaudz !
izsvilpšana garentēta no juves fanu puses. juves vadība gan izteicās vakar, ka noteikti nepārdos trezegē nevienam citam A sērijas klubam.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 22:16, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: izsvilpšana garentēta no juves fanu puses. juves vadība gan izteicās vakar, ka noteikti nepārdos trezegē nevienam citam A sērijas klubam.
Žēl, ka viņš nespēlē Inter un tad gribētu pāriet uz Milan , tad viņam vajadzētu kādu duci miesassargu!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 22:18, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Žēl, ka viņš nespēlē Inter un tad gribētu pāriet uz Milan , tad viņam vajadzētu kādu duci miesassargu!
ir jau arī tādi, kas pārgājuši no Inter uz Milan. tas pats Pirlo pārgāja, taču tad viņš vēl nebija tas Pirlo. Zēdorfs arī no Inter atnāca, Vieri arī.

     [+] [-]

, 2009-07-25 22:22, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: juvei jau ir lieliska uzbrukuma līnija, un varbūt arī tāpēc tiek pārdots trezegē, jo tur jau ir jakvinta, del pjero, amauri un džiovinko, kam būs liela loma juves sastāvā nākamsezon. itāļu prese gan uzsver, ka būs interesanti paskatīties kā ferara sadalīs lomas uzbrukumā, jo gan del pjero, gan djēgo gan džiovinko ļoti mīl spēlēt ar bumbu.
Tātad, Jakvinta ir tikai 4 uzbrucējs pēc Aleksa, Amauri, Trezegola, viņš pamatsastāvā spēlē tikai tad, ja ir jāiedod atpūta kādam vai traumas. Sebasjtans ir ATM, uzbrukumā viņš ir spēlējis tikai Empoli pirms 2 sezonām, tās bija tikai 2 vai 3 spēles. Šosezon Džiovinko nespēlēs par uzbrucēju, pēc gadiem 3 viņš ieņems Aleksa vietu laukumā.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 22:29, pirms 15 gadiem
He he. Rudnevam gols starp citu jau pirmais

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 22:30, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Tātad, Jakvinta ir tikai 4 uzbrucējs pēc Aleksa, Amauri, Trezegola, viņš pamatsastāvā spēlē tikai tad, ja ir jāiedod atpūta kādam vai traumas. Sebasjtans ir ATM, uzbrukumā viņš ir spēlējis tikai Empoli pirms 2 sezonām, tās bija tikai 2 vai 3 spēles. Šosezon Džiovinko nespēlēs par uzbrucēju, pēc gadiem 3 viņš ieņems Aleksa vietu laukumā.
jā Džiovinko ir ATM, bet uzbrukumā viņam ir liela loma. tiešām lielisks spēlētājs aug. katrā ziņā tiešām būs interesanti redzēt kā bumbu sadalīs Džiovinko, Djēgo un del Pjēro, ja viņi visi būs laukumā reizē.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 22:48, pirms 15 gadiem
interesanti, ka Eurosportā šodien bija rakstīts tieši pretējais:
"Агент нападающего «Ювентуса» Давида Трезеге заявил, что его подопечный не намерен соглашаться на понижение зарплаты при переходе в «Милан». «Ни о каком понижении зарплаты при смене клуба не идет и речи. Ранее в прессе появлялась информация, будто я говорил подобные слова, но это была всего лишь утка», - заявил Антонио Кальендо."

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 23:26, pirms 15 gadiem
interesanti. nu nezinu, Milānai jau līdzīga tipa uzbrucējs ir - Inzagi. nezinu priekš kam Trezi. bet nu mani priecētu fakts, ja viņš paliktu Itālijā.

     [+] [-]

, 2009-07-25 23:28, pirms 15 gadiem
knulan rakstīja: interesanti, ka Eurosportā šodien bija rakstīts tieši pretējais:
"Агент нападающего «Ювентуса» Давида Трезеге заявил, что его подопечный не намерен соглашаться на понижение зарплаты при переходе в «Милан». «Ни о каком понижении зарплаты при смене клуба не идет и речи. Ранее в прессе появлялась информация, будто я говорил подобные слова, но это была всего лишь утка», - заявил Антонио Кальендо."
Jā, es arī to pamanīju. Tikai es padomāju, ka varbūt es kautko jaucu.

     [+] [-]

, 2009-07-25 23:35, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: interesanti. nu nezinu, Milānai jau līdzīga tipa uzbrucējs ir - Inzagi. nezinu priekš kam Trezi. bet nu mani priecētu fakts, ja viņš paliktu Itālijā.
Indzagi varbūt paliek par vecu pat priekš Milan standartiem..
Pats labākais bija, ka pirms kāda laika par Trezi interesējās Glāzgovas Rangers kuriem naudas nepietiek pat lai savus spēlētājus noturētu.

     [+] [-]

, 2009-07-25 23:49, pirms 15 gadiem
Mancester City kautkas man liekas netirs saja raksta vai tad viniem uzbruceji nepietiek

     [+] [-]

, 2009-07-25 23:53, pirms 15 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: Mancester City kautkas man liekas netirs saja raksta vai tad viniem uzbruceji nepietiek
Man liekas, žurnālisti pie visiem augstas klases futbolistiem, kuri iespējams, kaut kur taisās pāriet, uzreiz interesentu sarakstā liek klāt arī City, vienalga, cik tās baumas patiesas vai nē.

     [+] [-]

, 2009-07-26 00:03, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Indzagi varbūt paliek par vecu pat priekš Milan standartiem..
Pats labākais bija, ka pirms kāda laika par Trezi interesējās Glāzgovas Rangers kuriem naudas nepietiek pat lai savus spēlētājus noturētu.
vecs jā, bet sit viņš kā zvērs. neviens tik daudz Milānā nesit. pēdējās trijās spēlēs 2 goli. :|

     [+] [-]

, 2009-07-26 00:26, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: vecs jā, bet sit viņš kā zvērs. neviens tik daudz Milānā nesit. pēdējās trijās spēlēs 2 goli. :|
Vienkārši ūnikums. Tādu vārtu izjūtu par naudu nenopirksi.
Man tikai šķiet, ka ir arī kaut kādas robežas vecuma ziņā, līdz kurām var pavilkt augstākā līmeņa futbola fizisko slodzi.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-26 11:44, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Vienkārši ūnikums. Tādu vārtu izjūtu par naudu nenopirksi.
Man tikai šķiet, ka ir arī kaut kādas robežas vecuma ziņā, līdz kurām var pavilkt augstākā līmeņa futbola fizisko slodzi.
nu jā, pagāšgad skatījos spēli pret neatceros kuru komandu, nu no fiziskā skata punkta Pipo bija diezgan pamiris... nezinu, varbūt tas tā uz meteora Pato fona, bet Pipo tiešām ātrums ir izzudis. lai gan tajā spēlē viņš iesita 2 golus, un pilnīgi Pipo stilā - ne no kā. tas ir brīnums protams.

     [+] [-]

, 2009-07-27 17:29, pirms 15 gadiem
Tas būtu mans sapņu piepildījums. 2 mīļakie futbolisti vienā klubā.