Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Livorno'' pārliecināti Donovana iegādē

''Livorno'' pārliecināti Donovana iegādē
Lendons Donovans
Foto: AP

Itālijas čempionāta ''Seria A'' nākošās sezonas jaunpienācēju ''AS Livorno'' kluba prezidents paziņojis, ka jūtas pārliecināts, ka Losandželosas kluba ''Galaxy'' uzbrucējs Lendons Donovans pievienosies itāļu klubam nākošā gada janvārī.

''Livorno'' kluba prezidents Aldo Spinelli atklājis, ka jau labu laiku veic pārrunas ar ''Galaxy'' kluba vadību, lai janvārī, kad ASV vietējā futbola līgā (MLS) būs pārtraukums, Donovans, varētu pievienoties ''Serie A'' jaunpienācējai. Tiek paredzēts, ka līgums netiks parakstīts uz ilgu laiku, bet gan darījums būs līdzīgs, kāds bija Deividam Bekhemam, kurš šī gada sākumā pāris mēnešus pavadīja ''AC Milan'' rindās.

''Domāju, ka šis darījums, visticamāk, notiks janvārī. Pagaidām vairāki sponsori kā ''Nike'' un ''Gatorade'' nevēlas Donovanu laist uz Eiropu,'' itāļu mājaslapā ''Tuttomercatoweb.it'' atklāja Spinelli.
''Vēl būs jātiek skaidrībā ar darījuma summu, jo pašlaik ''Galaxy'' prasa pārāk daudz. Lai nu kā, domāju, ka viss būs kārtībā,'' pārliecināts bija ''Livorno'' prezidents.

Atgādināsim, ka 27 gadus vecais ASV izlases uzbrucējs jau savulaik spēlēja Eiropā, kad no 2004. līdz 2005. gadam pārstāvēja Vācijas Bundeslīgas klubu ''Bayer Leverkusen'', taču komandas rindās šajā laika posmā amerikānis aizvadīja tikai septiņas spēles. Pērnā gada novembrī Donovans vēlreiz atgriezās Eiropā un vēlreiz Bundeslīgā – līdz marta vidum viņš tika izīrēts Minhenes klubam ''Bayern'', kura rindās aizvadīja sešas spēles.

Jāpiemin, ka ''Livorno'' kluba rindās atgriezies 33 gadus vecais itāļu uzbrucējs Kristiano Lukarelli, kurš tiks izīrēts uz vienu sezonu. Savulaik viņš komandā spēlējis no 2003. līdz 2007. gadam. Toreiz četru gadu laikā itāļu uzbrucējs 146 spēlēs guva 92 vārtus, kā rezultātā arī pirmo reizi tika uzaicināts spēlēt Itālijas valstsvienībā. Iepriekšējo pusotru gadu bijušais Itālijas izlases spēlētājs (sešas spēlēs trīs gūti vārti) pārstāvēja ''Parma'', bet 2007./2008. gada sezonas pirmo pusi pavadīja Doņeckas klubā ''Shakhtar''.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-07-24 19:30, pirms 15 gadiem
O. Trešais mēģinājums. Nu ta varbūt šoreiz izdosies iespēlēties Eiropā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-24 22:37, pirms 15 gadiem
nu nezinu vai donovans ir pelnījis livorino tad labāk uz Lazio vai Palermo