Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Burdisso izīrēts ''AS Roma''

Burdisso izīrēts ''AS Roma''
Nikolass Burdisso
Foto: Digitale

Argentīniešu aizsargs Nikolass Burdisso, kurš iepriekšējās piecas sezonas pārstāvējis Milānas klubu ''Inter'', nākošajā sezonā tiks izīrēts Itālijas galvaspilsētas klubam ''AS Roma''.

Jau vēstījām, ka sarunas par un ap Burdisso starp ''AS Roma'' un ''Inter'' klubu vadībām ritēja labu laiku. Arī pats spēlētājs atklāja, ka labprāt savu karjeru turpināts Romas klubā. Lai arī spēlētāja aģents Fernando Idalgo vēlējas, lai viņa klients tiktu pārdots, nevis izīrēts, tomēr abas puses vienojās, ka 28 gadus vecais argentīnietis vismaz nākošajā sezonā Romas klubā spēlēs uz īres nosacījumiem.

''Burdisso ir ''AS Roma'' komandas spēlētājs. Esam jau parakstījuši visus nepieciešamos dokumentus un tagad tie tikai jānosūta Itālijas līgas pārstāvjiem, lai tos reģistrētu. Esam ļoti priecīgi, ka komandai pievienojies Burdisso, jo tas ir tieši tas spēlētājs, kāds mums bija vajadzīgs. Darījums paredz, ka spēlētājs pie mums spēlēs vienu sezonu uz īres tiesībām, taču sezonas beigās mēs nevarēsim viņu iegādāties. Lai nu kā, mums ir ļoti labas attiecības ar ''Inter'', tāpēc nevēlamies tās sabojāt. Domāju, ka sezonas laikā mēs noteikti runāsim un vienosimies par Burdisso iegādi sezonas beigās,'' paziņoja ''AS Roma'' kluba sporta direktors Daniels Pradē.

Jāatzīmē, ka Burdisso var spēlēt gan kā aizsargs (arī centrā), gan arī var palīdzēt komandai laukuma vidū.
Argentīnas izlasē futbolists aizvadījis 26 spēles un guvis divus vārtus.

Iespējams, ka Burdisso jaunās komandas rindās debitēs jau šovakar, kad Itālijas čempionāta ''Serie A'' ietvaros ''AS Roma'' izbraukumā tiksies ar ''Genoa''.

Izmantotie resursi:
football-italia.ne

  +1 [+] [-]

, 2009-08-23 21:32, pirms 15 gadiem
tas nāks tikai par labu pašam Burdisso, bet Romai tas ir ieguvums protams. prieks.

     [+] [-]

, 2009-08-24 00:22, pirms 15 gadiem
Njā, Davids Santons bija viņu izkonkurējis "Inter". Šādam Argentīnas izlases vecim kā Burdiso ir jāspēlē labā līmenī. Transfērs uz Romu vismaz kādu laiku palīdzēs, ceru Maradona viņu arī Romā novērtēs!