Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" uzbrucējs Origi tuvu, lai vienotos ar "AC Milan" par brīvo pāreju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" uzbrucējs Origi tuvu, lai vienotos ar "AC Milan" par brīvo pāreju
Divoks Origi. Foto: imago images/Sportimage/Scanpix

26 gadus vecais beļģu uzbrucējs Divoks Origi, kuram pēc sezonas beigsies līgums ar Anglijas Premjerlīgas vicelīderi "Liverpool", ir tuvu tam, lai vienotos ar Itālijas pirmās vietas īpašnieci "AC Milan".

Milānas uzbrucējiem Zlatanam Ibrahīmovičam un Olivjē Žirū šogad apritēs attiecīgi 41 un 36 gadi, tāpēc komanda meklē pastiprinājumus. Vienošanās ar Divoku Origi, kurš 30. jūnijā kļūs par brīvo aģentu un varēs pāriet bez transfēra maksas, varētu tikt panākta jau nākamajā nedēļā.

Beļģis šosezon Premjerlīgā laukumā devies piecās spēlēs, visās – uz maiņu. Virknē maču viņš palicis ārpus "Liverpool" pieteikuma. Čempionu līgā Origi divos mačos devies starta sastāvā – abās spēlēs pret "AC Milan", vienā izceļoties ar vārtiem.

Neskatoties uz viņa nelielo lomu, Origi tāpat ir līdzjutēju vidū iemīļots spēlētājs, jo guvis daudzus ļoti svarīgus vārtus. 2019. gadā Čempionu līgas pusfināla uzvarā ar 4:0 pret "Barcelona" viņš izcēlās divas reizes, un Origi vārtus guva arī finālā pret "Tottenham" (2:0). Tajā pat sezonā viņš kompensācijas laika sestajā minūtē guva uzvaras vārtus derbijā pret "Everton" (1:0).

"Liverpool" rindās 171 spēlē 40 vārtus guvušais Origi pēc Luisa Diasa iegādes nostumts vēl dziļāk rezervē. Viņam priekšā atrodas arī Mohameds Salāhs, Sadio Manē, Diogu Žota, Robertu Firmīnu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-03-23 19:33, pirms 3 gadiem
Teddy Bluegers rakstīja: Regress, no Poles uz miskastes komandu.
A serie līderi ir miskastes komanda??

     [+] [-]

, 2022-03-24 11:20, pirms 3 gadiem
Tu pamēģini šitos izkonkurēt :
Mohameds Salāhs, Sadio Manē, Diogu Žota, Robertu Firmīnu

     [+] [-]

, 2022-03-24 17:32, pirms 3 gadiem
..eh, šo gan negribējās. ļoti labs spēlētājs atsevišķajiem gadījumiem Liverpūles rindās.