Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bufons pagarina līgumu, Melnkalnes izlases aizsargu patriec par dzeršanu treniņnometnē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bufons pagarina līgumu, Melnkalnes izlases aizsargu patriec par dzeršanu treniņnometnē
Džanluidži Bufons
Foto: AFP/Scanpix

Viens no visu laiku labākajiem pasaules vārtsargiem Džanluidži Bufons pagarinājis līgumu ar "Juventus". Jaunais līgums paredz viņa spēlēšanu Turīnā līdz 2015. gadam. No "Crvena Zvezda" treniņnometnes padzīts aizsargs Milans Jovanovičs, kurš pieķerts lietojot alkoholu.

34 gadus vecais Džanluidži Bufons karjeru varētu noslēgt Turīnas "Juventus", kurā spēlē kopš tālā 2001. gada. Šodien par līguma pagarināšanu ar "Juventus" tika paziņots īpašā preses konferencē. Bufons komandā paliks līdz pat 2015. gadam. Profesionāļa karjeru viņš iesāka "Parma" rindās, bet "Juventus" viņš nospēlējis vairāk nekā 300 spēles, savukārt Itālijas izlasē viņa rēķinā 123 spēles. Bufons izlases rindās 2006. gadā triumfēja Pasaules kausā, bet desmit gadus pirms tā kļuva par Eiropas U21 čempionu. Par A Sērijas labāko vārtsargu ticis atzīts astoņas reizes, tāpat saņemot arī neskaitāmus citus titulus. Interesanti, ka Bufons sākotnēji vēlējies pagarināt līgumu tikai uz vienu gadu, bet vēlāk piekritis kluba piedāvājumam pagarināt to līdz 2015. gadam.

Līgumu pagarinājis arī viens no labākajiem horvātu vārtu vīriem Stipe Pletikosa, kurš turpinās pārstāvēt Krievijas "Rostov" līdz 2015. gada vidum. Savas karjeras laikā Pletikosa spēlējis arī tādos klubos kā Maskavas "Spartak", Doņeckas "Shakhtar" un "Tottenham". Horvātijas izlasē viņam 99 mači. Rostovas cietoksni Pletikosa sargā kopš 2011. gada.

Maskavas "Spartak" līdz vasaras vidum pametīs pussargs Demī de Zeuvs, kurš līdz vasarai izīrēts beļģu "Anderlecht". Pēc īres termiņa beigām beļģiem būs iespēja izpirkt De Zeuva līgumu.

Pirms sezonas izšķirošās daļas aizsardzības līniju pastiprinājusi spāņu "Malaga", kas līdz vasarai īrēs "Paris St.Germain" urugvajiešu aizsargu Djego Lugano. Lugano jau veiksmīgi izgājis medicīniskās pārbaudes.

Interesants atgadījums gadījies Turcijā, kur treniņnometni aizvada serbu "Crvena Zvezda". Viens no aizsardzības balstiem Milans Jovanovičs, pieķerts lietojot alkoholu. Futbolists jau nosūtīts uz Belgradu, bet par viņa nākotni klubā vēl tiks lemts. Vērts piebilst, ka Jovanovičs ir stabils Melnkalnes izlases futbolists.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...
R-Sport. All the top sports news

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-01-23 17:37, pirms 12 gadiem
Varbūt viņš tikai degustēja?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-23 18:21, pirms 12 gadiem
Atceros kad Žurkuls ,Pohmelis ,Kārava Kungs tik ta cienaja visus savus biedrus.rezultati nebija tik loti atzistami ,bet nizcag .Ak tie labie laiki

  -1 [+] [-]

, 2013-01-23 18:23, pirms 12 gadiem
Ja kas laipni aicinats sis cienijamais virs pievienoties FK Apinitis dublieru sastavam

     [+] [-]

, 2013-01-23 18:26, pirms 12 gadiem
Normaļna, starp citu, Spermtāls vairs nekomentē?

     [+] [-]

, 2013-01-23 23:20, pirms 12 gadiem
M8archa rakstīja: Normaļna, starp citu, Spermtāls vairs nekomentē?
Tagad atklājis Twitter, bet gan jau komentē
https://twitter.com/artis_spertals

     [+] [-]

, 2013-01-24 01:28, pirms 12 gadiem
Lugano izcils ieguvums Malagai,vienmēr paticis šis aizsargs un nu Malagai ar vajag kādu aiz Demikelisa un Welingtona muguras
P.S.par Bufonu jau gaidītas ziņas,nevaru iedomāties viņu citā klubā un, ja kas Pujols beidzot parakstījis līgumu ar Barcu un Xavi to izdarīs pirmdien un ārpus tēmas Piqe un Šakira ir kļuvuši par vecākiem-Milan Piqe par Barcas kluba biedru kļuvis ātrāk pat par Messi dēlu