Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Poulsens varētu tikt pārdots

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Poulsens varētu tikt pārdots
Kristians Poulsens
Foto: Digitale

Turīnas "Juventus" pussargs Kristians Poulsens jau tuvākajā laikā varētu tikt pārdots, bet viņa vietā Turīnas klubs varētu iegādāties "Barcelona" aizsargu Martinu Kaseresu.

Kristians Poulsens (29) "Juventus" pievienojās 2008. gadā par 8,5 miljoniem sterliņu mārciņu, taču komandas pamatsastāvā tā pa īstam nav nostiprinājies. Iepriekšējā sezonā viņš tikai 15 A Sērijas mačos devās komandas pamatsastāvā, taču viņa alga ir apmēram divi miljoni sterliņu mārciņu. Skaidrs, ka turēt sastāvā šādu spēlētāju nav "Juventus" interesēs, tādēļ komanda centīsies aktīvi viņu pārdot.

Jau jūnijā par dāņu pussargu nopietni interesējās Stambulas "Fenerbahce" (piedāvāja ap septiņiem miljoniem mārciņu), taču darījums nenotika, jo pārcelties uz Turciju nevēlējās futbolista sieva. Pēc sarunām ar kluba vadību Poulsens nolēmis, ka viņam patiešām jāmeklē jauns klubs, jo Turīnā ar viņu vairs nerēķinās. Pats futbolists vēlas spēlēt regulāri, lai varētu tikt Dānijas izlases sastāvā 2010. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Turīnas klubs grib arī iegūt papildus līdzekļus, lai varētu iegādāties "Barcelona" un Urugvajas izlases aizsargu Martinu Kaseresu. Pats futbolists gan vēl nav izlēmis, vai viņš vispār vēlas pārcelties uz Itāliju.

Kristians Poulsens savas karjeras laikā aizvadījis vairāk nekā 60 spēles Dānijas izlasē, kā arī spēlējis tādos klubos kā "Kobenhavn", "Schalke 04", "Sevilla".

Izmantotie resursi:
channel4.com

     [+] [-]

, 2009-07-22 13:06, pirms 15 gadiem
Nebūtu slikti, ja iegūtu Kaseresu un tagad ļoti nopietnas ir runas par maiņas darījumu ar AC Milan. iepriekš tika runāts, ka mainīs Trezegē pret Oddo, bet tagad Oddo ir nomainījis Borjello. Juvei Borjello noderētu.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 14:01, pirms 15 gadiem
Kaseres tiks izīrēts nevis pirkts. Poulsenu 100%, ka pārdos, Čiro jau ir teicis, ka nerēķinās ar viņu, tāpat kā ar Almironu, Tjāgu un vēl dažiem spēlētājiem. Un tas maiņas darījums, kuru tu piesauc ir pilnīgākās blēņas, padomā labi - atdot 20+ vārtu guvēju sezonā pret nestabilu, vecu, lēnu aizsargu, kura labākās sezonas jau ir prom Šāds iznākums ir nereāls, tur Milānai vajadzētu vēl 15 miljonus pa virsu piemest, tad varētu domāt. Borjello ir sliktāks nekā Trezegols, turklāt vēl traumatiskāks.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 14:11, pirms 15 gadiem
kopš kura laika Poulsens ir aizsargs??

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 14:29, pirms 15 gadiem
piekritu. Un vispar gruti iedomaties Juvi bez Trezege

Andromeeds rakstīja: Kaseres tiks izīrēts nevis pirkts. Poulsenu 100%, ka pārdos, Čiro jau ir teicis, ka nerēķinās ar viņu, tāpat kā ar Almironu, Tjāgu un vēl dažiem spēlētājiem. Un tas maiņas darījums, kuru tu piesauc ir pilnīgākās blēņas, padomā labi - atdot 20+ vārtu guvēju sezonā pret nestabilu, vecu, lēnu aizsargu, kura labākās sezonas jau ir prom Šāds iznākums ir nereāls, tur Milānai vajadzētu vēl 15 miljonus pa virsu piemest, tad varētu domāt. Borjello ir sliktāks nekā Trezegols, turklāt vēl traumatiskāks.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-22 14:33, pirms 15 gadiem
knulan rakstīja: kopš kura laika Poulsens ir aizsargs??
Tieši tā, POULSENS IR PUSSARGS!

     [+] [-]

, 2009-07-22 18:37, pirms 15 gadiem
protams, ka Juvei vajag aizsargus un Kaseras ir ideāls variants. bet nav Poulsena pārdošanas vērts. come on, esmu vienīgais, kas domā, ka Poulsens reāli vilka komandu nākot uz maiņu pagāšgad? nesaprotu kāpēc viņu neprata izmantot Ranjeri, bet nākot uz maiņu Poulsens tiešām pastiprināja spēli vidusdaļā, kā arī veidoja daudz momentu. bet ja vēl Saligamidžič iziet kopā ar viņu, tad Juve ir vienkārši ideāla.
es domāju, ka vajadzētu labāk atkratīties no kādiem, kas tiešām nav vērti turēšanai, tur piemēram Sisoko, kas ir pārāk pārvētēts, vai arī Tiago. bet nejau nu Poulsena.

     [+] [-]

, 2009-07-22 23:58, pirms 15 gadiem
Andromēd,
Trezegols jau arī bija ilgstoši traumēts, tā kā vēl nav zināms, ko spēs parādīt, kad būs vesels.
Bet piekrītu, ka pirms traumām bija labāks par Borjello.