Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Lipi: ''Arī ''Palermo'' var triumfēt ''Serie A''''

Lipi: ''Arī ''Palermo'' var triumfēt ''Serie A''''
Marčelo Lipi
Foto: AP

Pašreizējais Itālijas izlases galvenais treneris Marčelo Lipi uzskata, ka Itālijas klubam ''Palermo'' ar jauno galveno treneri Valteru Dzengu priekšgalā, arī ir pa spēkam triumfēt Itālijas čempionātā ''Serie A''.

Jāpiemin, ka 49 gadus vecais Dzenga, kurš pie ''Palermo'' komandas stūres stājās jūnija sākumā, pirms tam gadu strādājot ''Catania'' vienībā, nesen paziņoja, ka komandas mērķis jaunajā sezonā ir izcīnīt augstāku vietu nekā pagājušajā sezonā (astotā vieta – R.Z.), kā arī izteicies, ka, protams, jāmēģina izcīnīt ''scudetto'' - ''Serie A'' čempiontituls.

Pašreizējais Itālijas izlases treneris Lipi (61) atbalsta Dzengas domu gājienu un uzskata, ka ''Palermo'' ir pa spēkam triumfēt Itālijas čempionātā.

''Kāpēc gan nē? Esmu vienisprātis ar Dzengu. Neviens nedrīkst teikt, ka viņš ir sajucis prātā. Dzenga ļoti pareizi motivē komandas spēlētājus. Mēs visi ļoti labi zinām, ka psiholoģiskā sagatavotība, pat vairāk nekā fiziskā, ir viens no galvenajiem faktoriem, lai komandā būtu lieliska atmosfēra. Lielisks piemērs ir Francijas komanda ''Bordeaux'' – Francijas čempione, ''Shakhtar'' – UEFA kausa ieguvēja, kā arī ''VFL Wolfsburg'' – Bundeslīgas čempione.

Galvenais – ticēt. Un nospļauties, ja kāds par to smīkņā un brīnās – Dzengam viss izdosies,'' ''Palermo'' komandas treneri paslavēja Lipi.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-22 20:57, pirms 15 gadiem
pilnībā piekrītu gan Dzengam, gan arī Lipi. ir daudz pierādījumi tam, ka tieši tādi vārdi motivē komandas spēlētājus uz lieliem sasniegumiem. par piemēru var izcelt to pašu Grieķijas izlasi 2004. gadā, vai arī 2008. gadā Turciju, kas tiešām spēja atrast spēku un motivāciju situācijās, kad jebkurš cits jau būtu padevies.
pareiza motivācija.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-22 21:00, pirms 15 gadiem
Vaj jau būt, bet es dikti šaubos! Ganjau par labāku vietu nekā 8.pacīnīsies, bet domāju,ka būs grūti pat tik 3niekā

  +3 [+] [-]

, 2009-07-22 21:05, pirms 15 gadiem
viniem teicams vartsargs Amelia

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 22:25, pirms 15 gadiem
Bilde vnk ģeneāla!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 22:51, pirms 15 gadiem
Palermo pērn bija viena no labākajām, ja ne labākā mājas komanda... Nezinu vai saistīts ar mafiju, bet mājās spēlēja ļoti pārliecinoši un vispār samērā stabili pērn.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-23 10:41, pirms 15 gadiem
lfc.gerrard rakstīja: viniem teicams vartsargs Amelia
necik teicams viņš nav cik viņam bija jābūt. sākumā tiešām viņu uzskatīja, kā par nākamo Bufonu utt. bet pēdējās divas sezonas viņam ir vienkārši izgāšanās manuprāt. protams, viņa reakcija ir iespaidīga, bet manuprāt viņa vājība ir zemās bumbas, kā arī izgājieni. viņš pieļauj ļoti daudz katastrofālas kļūdas. tiešām ļoti daudz.