Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Lusio: ''Esmu lepns, ka pievienojos ''Inter''''

Lusio: ''Esmu lepns, ka pievienojos ''Inter''''
Lusio
Foto: AP

Brazīlijas izlases kapteinis Lusio, kurš nesen pievienojās Itālijas klubam ''Inter'', atklājis, ka jūtas ļoti lepns, pievienojoties Milānas klubam, un cer komandas rindās izcīnīt daudz svarīgu uzvaru.

Cik zināms, 31 gadus vecais aizsargs, kurš Konfederāciju kausa izcīņas finālspēlē pret ASV guva izšķirošos vārtus, kur brazīlieši dramatiskā spēlē triumfēja ar rezultātu 3:2, uz Itālijas pēdējo četru gadu čempionu komandu pārcēlās par 4,5 miljoniem sterliņu mārciņām, parakstot līgumu ar Nerazzurri uz trijiem gadiem. Iepriekšējos piecis gadus Lusio spēlējis Vācijas Bundeslīgas klubā ''Bayern Munich''.

''Esmu ļoti lepns, ka pievienojos ''Inter'' un varu būt daļa no šī lieliskā kluba. Esmu šeit ieradies, lai parādītu savu labāko sniegumu un izcīnītu komandas rindās daudz svarīgu uzvaru,'' sacīja Lusio, kurš vakar pilnībā pabeidza visas formalitātes saistībā ar viņa pievienošanos ''Inter''.
Lusio pievienosies komandai Losandželosā, kur tā uzsākusi gatavoties jaunajai sezonai un aizvadīs pārbaudes spēles. Iespējams, ka rītdienas spēlē pret Londonas ''Chelsea'' brazīlietis vēl nepiedalīsies, taču viņa debija kluba rindās varētu būt 26. jūlijā Bostonā, kad ''Inter'' tiksies ar saviem niknākajiem konkurentiem ''AC Milan''.

''Jā, tā ir taisnība. Jau pēc pāris dienām es Bostonā tikšos ar saviem draugiem, ar kuriem spēlēju arī izlasē – Žulio Sēzaru un Maikonu. Pazīstu arī daudzus citus no ''Inter'' futbolistiem, pret kuriem vairākkārt esmu spēlējis pēdējos gados,'' piebilda Brazīlijas izlases kapteinis.

Izmantotie resursi:
channnel4.com

  -4 [+] [-]

, 2009-07-21 15:04, pirms 15 gadiem
kas par kausu vinjam rokaa?

  +4 [+] [-]

, 2009-07-21 15:05, pirms 15 gadiem
raymond rakstīja: kas par kausu vinjam rokaa?
Konfederāciju kauss

  +1 [+] [-]

, 2009-07-21 15:23, pirms 15 gadiem
Vienmēr ir patīkami tādā grand club spēlēt!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-21 15:45, pirms 15 gadiem
Lai veicas

     [+] [-]

, 2009-07-21 16:17, pirms 15 gadiem
nez, liekas liels zaudejums Bayern