Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Horvātijas izlases un "Milan" aizsargam Striničam sirds problēmu dēļ pārtraukums no sporta

Rolands Eliņš

Horvātijas izlases un "Milan" aizsargam Striničam sirds problēmu dēļ pārtraukums no sporta
Ivans Striničs
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola klubs „Milan” paziņojis, ka komanda spēlētājs Ivans Striničs pārtraucis visas sporta aktivitātes pēc tam, kad medicīniskajā pārbaudē viņam konstatētas sirds problēmas. Līdz ar to radušās bažas par viņa karjeras turpinājumu, taču vēl tiks veiktas papildu analīzes.

Ivanam Striničam sirds problēmas konstatētas medicīniskajās pārbaudēs, kuras A Sērijas futbolistiem tiek veiktas regulāri divreiz gadā. Tajās novērots, ka Striničam ir sirds muskuļa hipertrofija, proti, muskuļa šūnu palielināšanās..

„Šī iemesla dēļ spēlētājam nepieciešams uz laiku pārtraukt visa veida sporta aktivitātes, līdz tiks veikta padziļināta izmeklēšana,” norādīts „Milan” paziņojumā. Konkrēts termiņš, cik ilgi Striničs varētu nespēlēt, netiek piesaukts.

31 gadu vecais Striničs „Milan” rindās vēl nav aizvadījis nevienu spēli, jo ieradās klubā šovasar kā brīvais aģents no „Sampdoria”. Viņš izlaida arī visas pārbaudes spēles, un Itālijas medijos spekulācijas par Striniča veselības problēmām radās jau nedēļas gaitā, ņemot vērā, ka „Milan” transfēru perioda pēdējā dienā steigā iegādājās citu aizsargu, Djēgo Laksaltu no „Genoa”.

Striničs šovasar piedalījās Pasaules kausa finālturnīrā, kur palīdzēja Horvātijai kļūt par pasaules vicečempioni. Viņš devās pamatsastāvā sešos no septiņiem Horvātijas mačiem. Savukārt iepriekš savā karjerā Striničs spēlējis „Napoli” un „Dnipro” komandās.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-19 10:42, pirms 6 gadiem
Slodze būs piebeigusi...