Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kruzam četras iespējas, kur turpināt karjeru

Kruzam četras iespējas, kur turpināt karjeru
Hulio Kruzs
Foto: AFP

Itālijas kluba ''Inter'' uzbrucējs Hulio Kruzs var izvēlēties, kur turpināt savu karjeru. Kā pavēstījis viņa aģents, izvēles iespējas tiešām ir, jo pēc viņa klienta pakalpojumiem nopietni lūko vairāki klubi.

34 gadus vecā uzbrucēja aģents Horhe Siteršpilers atklājis, ka viņa klientam ir četras iespējas, kur turpināt karjeru. Kruzs vairs nevar palikt ''Inter'' rindās, jo, lai arī pagājušajā sezonā vietējā čempionāta ''Serie A'' ietvaros viņš guva 13 vārtus, pēc sezonas beigām kluba vadība vairs nepagarināja līgumu un spēlētājs tika atlaists. Interesi izrāda trīs itāļu klubi – ''Parma'', ''Bologna'' un ''Sampdoria'', bet visnopietnāko interesi par pieredzējušo uzbrucēju izrāda Grieķijas klubs ''Panathinaikos''.

''Radušos situāciju mēs sāksim izvērtēt jūlijā. Interesi par Kruzu izrāda ''Parma'', ''Bologna'' un ''Sampdoria'', taču visnopietnāk pēc viņa lūko ''Panathinaikos''. Pagaidām varu paziņot, ka nekas vēl nav izlemts. Bet varianti ir,'' nopietni sacīja Kruza aģents.

''Inter'' rindās Kruzs aizvadīja sešas sezonas, 129 spēļu laikā gūstot 49 vārtus. Pirms tam argentīnietis spēlējis arī ''Bologna'', ''Feyenoord'', ''River Plate'' un ''Banfield'' komandās.

Izmantotie resursi:
setanta.com

     [+] [-]

, 2009-06-19 17:22, pirms 15 gadiem
Pats Kruzs (bildē) uzskata, ka viņam ir vairāk iespēju

  +3 [+] [-]

, 2009-06-19 17:52, pirms 15 gadiem
Gadi iet..un iet..un sie tik loti paziistamie speletaaji paliek aiz vien vecaaki
protams..veel vins muus priecees...ceru ka nepazudiis no lielas futbol skatuves..