Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Perota varētu pamest ''AS Roma''

Perota varētu pamest ''AS Roma''
Simone Perota
Foto: Digitale

Itālijas izlases un futbola kluba ''AS Roma'' pussargs Simone Perota šajā vasarā varētu pamest savu pašreizējo komandu, pavēstījis futbolista aģents.

31 gadus vecā spēlētāja aģents Džuzepe Boco atklājis, ka šajā vasarā viņa klients, iespējams, pametīs Itālijas galvaspilsētas klubu, jo pēc neveiksmīga snieguma Čempionu līgā kluba vadība plāno nepagarināt līgumus ar vairākiem spēlētājiem vai arī pārdot tos. Arī Perotam pagaidām īsti nesokas ar līguma pagarināšanu.

''Simones vēlme pašreiz ir palikt Romā, taču pagaidām nevar droši apgalvot, ka tā arī būs. Mēs izvērtēsim visus piedāvājumus. Lai nu kā, galavārds, protams, piederēs kluba vadībai,'' sacīja Boco.
Klīst runas, ka interesi par Itālijas izlases spēlētāju izrāda ''Fiorentina'', Vācijas Bundeslīgas klubi ''Bayern'' un ''Wolfsburg'', kā arī Francijas ''Lyon''.

Romas klubam Perota pievienojās 2004. gadā, kad pēc lieliski pavadītās sezonas pārcēlās no ''Chievo'' vienības. Itāļu futbolists bija viens no tiem, kas 2006. gadā Itālijas izlases rindās triumfēja Pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

     [+] [-]

, 2009-06-18 20:33, pirms 15 gadiem
taa...uz bayern??tad priekskam bayernam timoscuku?un labi..tie 2 neduadz atskiraas....bet ta..domaaju bayernam vins nav vajadzigs 31 gads juus jokojat ???????)

tad jau labaak uz w-burgu mocii!!!!..+ tiem vajag kaadu CL pastiprinaajumu!

     [+] [-]

, 2009-06-18 20:44, pirms 15 gadiem
Perota bija viens no iemesliem sliktajai sezonai, ja iepriekšējos gadus viņš ir bijis labs, tad šogad vecums rādīja savu un viņš spēlēja pagalam slikti.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-18 23:17, pirms 15 gadiem
ibio, viņš ir izcils, bet šī sezona tiešam izgāzās. un nedomāju, ka vecums bija tam pamats. tiešām šosezon Perota vienkārši nemanot pazuda no visurienes. konkurences īpašas viņam nebija. nezinu kas par lietu. visa sezona netikai ČL izgāzta Romai.