Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Igaunis Klavans paspēj pievienoties "Cagliari", Žervinjo atgriežas A Sērijā

Rolands Eliņš

Igaunis Klavans paspēj pievienoties "Cagliari", Žervinjo atgriežas A Sērijā
Ragnars Klavans
Foto: Cal Sport Media/Sipa USA/Scanpix

Itālijas A Sērijā šovakar aizvēries futbolistu transfēru logs, un, lai arī lielākie darījumi tika veikti jau labu laiciņu iepriekš, arī dienu pirms jaunās sezonas sākuma vairākās komandās neiztrūka vērā ņemamu papildinājumu.

Par Igaunijas aizsarga Ragnara Klavana gaidāmo pievienošanos ”Cagliari” no Čempionu līgas finālistes „Liverpool” tika ziņots jau iepriekš, taču Itālijas klubā šodien viss notika steigā, lai paspētu darījumu noformēt oficiāli. Tikai pēcpusdienā Klavans izgāja medicīniskās pārbaudes, taču tāpat paspēja parakstīt līgumu uz 2+1 sezonām, bet „Cagliari” paspēja nokārtot formalitātes un 19:50 pēc Itālijas laika, desmit minūtes pirms transfēru loga aizvēršanās, reģistrēja viņa līgumu A Sērijā.

Klavans Liverpūlē pavadīja divas sezonas, bet iepriekš viņš ilgāku laiku spēlēja Bundeslīgā „Augsburg” sastāvā. „Liverpool” viņu iegādājās par pieciem miljoniem eiro, bet tagad pārdeva par diviem miljoniem (1.3 ir garantētie, 0.7 paredzēti kā potenciālie bonusi). „Liverpool” savā paziņojumā norādīja, ka visi Anglijas kluba pārstāvji novēl Ragnaram panākumus nākotnē un savā jaunajā komandā.

Ar transfēru loga ievērošanu problēmas radās arī „Udinese”, kas papildinājusi sastāvu ar poļu uzbrucēju Lukašu Teodorčiku, par septiņiem miljoniem eiro iegādājoties viņu no Beļģijas „Anderlecht”. Klubs oficiāli paziņojis par Teodorčika piesaisti, taču A Sērijas vadība vēl tobrīd nebija saņēmusi līguma apstiprinājumu. Itālijas mediji gan vēstī, ka formalitātes tika paspēts nokārtot.

A Sērijā tikmēr atgriezušies vairāki pazīstami spēlētāji. Simone Dzadza spēlēs „Torino”, kas viņu iegādājās par 14 miljoniem no „Valencia”. Praksē gan viņš ir izīrēts uz gadu par diviem miljoniem, bet nākamvasar „Torino” būs pienākums viņa līgumu izpirkt par 12 miljoniem. Dzadza bija tuvu, lai pievienotos „Sampdoria”, un „Sampdoria” par darījuma izjukšanu publiski apvainojusi Dzadzas aģentu.

Savukārt bijusī „Roma” zvaigzne Žervinjo, kurš iepriekšējos divus gadus pavadīja Ķīnā, karjeru turpinās „Parma” sastāvā. Viņš līgumu ar savu Ķīnas komandu bija lauzis un tagad noslēdza vienošanos ar „Parma” uz trim sezonām. Žervinjo ir aizvadījis 80 spēles Kotdivuāras izlasē un iepriekš spēlēja arī tādos klubos kā „Arsenal” un „Lille”.

„Arsenal” uz vienu sezonu izīrējusi savu vārtsargu Davidu Ospinu Neapolei, un kolumbietim sezonas sākumā sagaidāms mačs pret „Lazio” jau rītvakar. Itālijas mediji ziņo, ka, lai gan darījums oficiāli apstiprināts tikai šodien, Ospina uz Romu devies kopā ar „Napoli” futbolistiem.

„Arsenal” atvadījusies arī no Anglijas U21 izlases futbolista Stefi Mavididi, kurš pārcēlies uz „Juventus”. Sākotnēji 20 gadus vecais uzbrucējs gan pievienosies „Juventus” dublieru komandai.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

     [+] [-]

, 2018-08-18 09:25, pirms 6 gadiem
Arī esti poys neder top klubam.

     [+] [-]

, 2018-08-18 12:03, pirms 6 gadiem
Arsenāls ir tāds FIasko klubs arī pēc Vengera aiziešanas Kauns pat tādu klubu saukt pa lielā sešinieka klubu #You'llWillNeverWalkAlone #GoPool