Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Vēl vienu itāli tur aizdomās par likmju izdarīšanu: nepatikšanas draud Florenzi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vēl vienu itāli tur aizdomās par likmju izdarīšanu: nepatikšanas draud Florenzi
Alesandro Florenzi. Foto: SIPA/Scanpix

LETA. Par neatļautu likmju izdarīšanu uz futbola mačiem tiek turēts aizdomās Itālijas A sērijas kluba "Milan" un valstsvienības aizsargs Alesandro Florenzi, vēsta itāļu mediji.

Kā zināms, citi Itālijas spēlētāji Sandro Tonali no Anglijas premjerlīgas kluba Ņūkāslas "United" un A sērijas komandas Turīnas "Juventus" pārstāvis Nikolo Fadžoli par likmju izdarīšanu saņēmuši attiecīgi desmit un septiņu mēnešu diskvalifikācijas.

Tāpat aizdomās par azartspēļu noteikumu pārkāpšanu tiek turēts premjerlīgas kluba Birmingemas "Aston Villa" pussargs Nikolo Dzanjolo, kurš gan apsūdzības noliedzis. Florenzi un Dzanjolo bija komandas biedri "Roma" rindās, bet viņu bijusī komanda no komentāriem atteikusies.

32 gadus vecais Florenzi Itālijas izlasē aizvadījis 49 spēles un guvis divus vārtus. Ar valstsvienību viņš kļuva par 2020.gada Eiropas čempionu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-11-16 20:24, pirms 8 mēnešiem
Pats saka, ka esot licis likmes gan toto, bet ne uz futbolu.